Venezia – AC Milán 0:3 (kon.) | Empoli – Sassuolo 1:5 (kon.) | Neapol – Sampdoria 1:0 (kon.)
Udinese – Atalanta BC 2:6 (kon.) | AS Řím – Juventus 3:4 (kon.) | Janov – Spezia 0:1 (kon.)
Inter – Lazio 2:1 (kon.) | Hellas Verona – Salernitana 1:2 (kon.)
konec
AS Řím
3:4 (1:1)
Juventus FC
Neděle 09.01.2022, 18:30 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Mattia De Sciglio - 3:4
     
    77
    Juventus právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MATTIA DE SCIGLIO. Tak to je neuvěřitelný obrat! Stará dáma doslova povstává z mrtvých! MATTIA DE SCIGLIO se prodral skrz dvojici bránících hráčů a co nejdříve mohl, tak vystřelil. Na jeho ránu si Patricio sice sáhl, ale gólu nezabránil. Bez asistence.
    73. Dejan KULUSEVSKI - 3:3
     
    73
    Juventus právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DEJAN KULUSEVSKI. VAR branku uznává! A máme rázem vyrovnáno! Alváro Morata nejprve svým pokusem v malém vápně neuspěl. Balón se však dostal k volnému DEJANU KULUSEVSKIMU a před tím už zívala jen prázdná brána a s touto nabídkou Ukrajinec nepohrdl. Bez asistence.
    70. Manuel LOCATELLI - 3:2
     
    70
    Juventus právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MANUEL LOCATELLI. Alváro Morata vyslal do vápna načechraný centr z pravé strany, který se snesl až na hlavu MANUELA LOCATELLIHO. Tomu už nedělalo problém uklidit míč do sítě a hosté snižují. Asistence: Alváro Morata.
    53. Lorenzo PELLEGRINI - 3:1
     
    53
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LORENZO PELLEGRINI. K přímému kopu z poměrně dlouhé vzdálenosti se postavil LORENZO PELLEGRINI a fantastickou ranou vymetl levou šibenici! Tak to byl kousek. Bez asistence.
    48. Henrich MCHITARJAN - 2:1
     
    48
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Autorem branky je HENRICH MCHITARJAN. Vlci jdou do vedení. HENRICH MCHITARJAN dostal doslova nabito od Pellegriniho a kousek za vápnem vypálil na bránu Szczesného. Jeho pokus byl ještě zblokován jedním ze soupeřových obránců a to bylo pro polského gólmana osudným. Na takovou změnu směru neměl nárok. Asistence: Lorenzo Pellegrini.
    18. Paulo DYBALA - 1:1
     
    18
    Juventus právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PAULO DYBALA. Je vyrovnáno! PAULO DYBALA inkasoval přesný pas od Chiesy a ihned po převzetí nic nevymýšlel a krásnou technickou střelou k levé tyči vyrovnává stav utkání. Asistence: Federico Chiesa.
    11. Tammy ABRAHAM - 1:0
     
    11
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TAMMY ABRAHAM. Trvalý tlak AS Řím je přetaven ve vedoucí branku. Na krátce zahraný roh na přední tyč si skvěle naskočil TAMMY ABRAHAM a vymetl síť v brance Szczesného. Anglický útočník tak přidává devátou branku v posledních devíti utkáních. Asistence: Jordan Veretout.

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky: 11. T. Abraham (Veretout), 48. Mchitarjan (Lorenzo Pellegrini), 53. Lorenzo Pellegrini – 18. Dybala (Chiesa), 70. Locatelli (Morata), 73. Kulusevski, 77. De Sciglio

    Karty:   50. Veretout (ASR), 51. Ibañez (ASR), 76. Cristante (ASR) – 45+3. J. Cuadrado (JUV), 52. de Ligt (JUV), 65. Locatelli (JUV)   81. de Ligt (JUV)

    Neproměněná penalta: 83. Lorenzo Pellegrini (ASR), brankář Szczęsny zneškodnil


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:12.
    AS Řím: Patrício – Ibañez, Cristante, Smalling – Lorenzo Pellegrini (C) (87. B. Mayoral), Veretout (78. C. Pérez), Mchitarjan, Viña, Afena-Gyan (71. Šomurodov) – T. Abraham, Spinazzola.
    Náhradníci: Boer, Mastrantonio – Bove, Calafiori, Kumbulla, B. Mayoral, C. Pérez, Reynolds, Šomurodov, Villar, Zalewski.

    Trenér: Jose Mourinho

    Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado, de Ligt, Rugani, De Sciglio – McKennie, Locatelli, Bentancur (64. Arthur) – Dybala (C) (82. Chiellini), Kean (64. Morata), Chiesa (32. Kulusevski).
    Náhradníci: Perin, Senkó – Arthur, Bernardeschi, Chiellini, Kaio Jorge, Kulusevski, Morata, Pellegrini, Rabiot, Ake

    Trenér: Massimiliano Allegri
    bahis siteleri