Washington – Boston 3:7 (kon.) | Colorado – Seattle 4:3 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 3:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
New York Rangers
Úterý 11.01.2022, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Adrian KEMPE - 3:1
     
    58:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jedním tahem ovšem newyorský zámek ničí ADRIAN KEMPE. Dokázal z první neuvěřitelně zamířit do prázdné klece téměř přes celé hřiště. Za dnešní výkon si každopádně tento bonus zasloužil, střelecky se zkoušel prosadit více než často. Asistence: Anže Kopitar.
     
    58:08
    Rangers jdou do šesti!
     
    54:25
    Alex Iafallo už málem slavil, jenže z prostoru před brankovištěm nezvládl bekhendem překonat ruského gólmana. To ho ještě může mrzet.
     
    53:01
    Arvidssona při ofenzivním průniku podrážel Alexis Lafreniere. I když mladá hvězda Rangers protestuje, je to zbytečné. Sudí mají jasno a po komerční přestávce se Kings dočkají přesilovky, v níž mohou rozhodnout a také šetřit celé desítky vteřin.
    51:27 Mika ZIBANEJAD - 2:1
     
    51:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelná teč MIKY ZIBANEJADA! Taková něžnost na holi se nevidí často. Greg McKegg vyhrál souboj u mantinelu, Filip Chytil parádně navedl kotouč na střed, poslal na Petersena přízemní ránu a Zibanejad jemným zásahem obstaral zbytek. Kotouč zaplul k levé tyči z pohledu střelce a tato branka dodává Blueshirts potřebnou naději k případnému obratu. Asistence: Filip Chytil a Greg McKegg.
     
    51:15
    Parádní příležitost měl Ryan Lindgren, Petersen čelí velkému tlaku.
     
    33:59
    Tak zatím největší možnost v přesilovce. Sean Durzi si navedl černou pryž na osu, jeho střela vypadla Georgijevovi přímo před Phillipa Danaulta, ale brankář Rangers se ještě zvládl zotavit k jistému zákroku.
     
    32:33
    Dvě minuty za držení odsedí Jacob Trouba. Tlak Kings byl pro Blueshirts bez faulu tentokrát neúnosný, Trouba v rohu zpomalil Dustina Browna mimo rámec pravidel.
     
    28:15
    Fantastická teč Ryana Lindgrena u levé tyče přichází vniveč. Cal Petersen nemusel dlouhých 15 minut vytáhnout pořádný zákrok, ale teď jich předvedl hned několik, přičemž ten poslední byl extrémně náročný. Američan udržel správné poziční postavení a poradil si betonem.
    23:41 Blake LIZOTTE - 2:0
     
    23:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    S jistou dávkou štěstí navyšují domácí vedení už na 2:0. Znovu je u toho Trevor Moore, který, posilněný sebevědomím z předchozí trefy, poslal kotouč do brankoviště bekhendem od mantinelu. Jeho nabídku ještě tečoval Viktor Arvidsson, Alexandar Georgijeva puk neudržel a dojíždějící BLAKE LIZOTTE si pomohl bruslí, aby pak pohodlně zakončoval do zcela odkryté branky. Kings začínají tuto třetinu ve velkém stylu. Asistence: Viktor Arvidsson a Trevor Moore.
    20:55 Phillip DANAULT - 1:0
     
    20:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ve středním pásmu parádně vystihl přihrávku K'Andre Millera Trevor Moore. V samostatném úniku se mezi beky prosmýknul až před Georgijeva, který zvládl první zakončení odrazit před sebe. Jenže zadáci Rangers byli tak opaření, že už nedokázali volný kotouč odpravit do bezpečí a z druhé vlny najíždějící PHILLIP DANAULT svou dorážkou zamířil pod břevno. Kings se vzhledem ke střelecké převaze zaslouženě ujímají vedení. Asistence: Trevor Moore.
     
    18:22
    Špatně střídal Arthur Kaliyev, když se při odchodu z ledu ještě zapojil do hry s pukem. Na trestnou lavici pošlou domácí Viktora Arvidssona.
     
    09:59
    Zadovka Panarinovi nevyšla a Matt Roy míří na trestnou lavici. Ve středním pásmu se snažil zachytit kotouč, ale místo toho podrážel Alexise Lafreniereho.
     
    07:01
    Hned dvakrát trefil Kaapo Kakko Mikeyho Andersona vysokou holí, dostane ovšem jen jeden dvouminutový trest.
     
    05:32
    U mantinelu se snažil otočit Filip Chytil, to se ovšem nepovedlo a Los Angeles mělo možnost v poměru dva na jednoho. Arthur Kaliyev si vybral střelu a Alexandar Georgijev utěsnil místo pod paží, byť si tím nebyl vůbec jistý.
     
    00:24
    Obrovská příležitost nekončí gólem! Tak to byla krádež v přímém přenosu. Alexis Lafreniere přehrál kotouč na druhou stranu a volný Ryan Strome zakončoval přes přesouvajícího se gólmana. Jenže Cal Petersen hned na začátku utkání vytahuje zákrok z říše snů.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 21. Danault (T. Moore), 24. B. Lizotte (Arvidsson, T. Moore), 59. A. Kempe (Kopitar) – 52. Zibanejad (Chytil, McKegg)


    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – M. Anderson, Doughty (A), O. Määttä, M. Roy, Björnfot, Durzi – Iafallo (A), Kopitar (C), A. Kempe – T. Moore, Danault, Arvidsson – Turcotte, Kupari, D. Brown (A) – B. Lemieux, B. Lizotte, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellan

    New York Rangers: A. Georgijev (Kinkaid) – R. Lindgren, A. Fox, K'A. Miller, Trouba (A), Tinordi, Nemeth – Kreider (A), Zibanejad (A), Kakko – Panarin (A), R. Strome (A), Lafreniere – McKegg, K. Rooney, Chytil – Gettinger, M. Barron, Brodzinski.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Lambert, Pochmara – Berg, Knorr
    bahis siteleri