Slavia – Olomouc 1:2 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 3:2 (kon.) | Zlín – Motor ČB 4:5 (po pr.)
Chomutov – Havířov 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 7:6 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Sparta – K. Vary 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Salzburg 3:2 (po pr.) | HC Litvínov – Třinec 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 15.01.2022, 13:00 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • 32. kolo
Partner:
     
    Po bezbrankové třetí třetině se v prodloužení v bleskové akci prosadil Eduard Šalé, čímž rozhodl o zisku dvou bodů pro brněnskou Kometu. Hosty ze Salcburku může mrzet úplný závěr základní hrací doby, kdy po přesilovce dostali soupeře pod tlak, ale z velkého množství šancí neproměnili ani jednu a po jedné ze schovaných střel dokonce zvonila tyč. Nakonec Salcburk odchází z utkání s jednobodovým ziskem.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna vám přeji příjemný zbytek dne. (15:04:29)
     
    Konec zápasu.
     
    60:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z nastavené pětiminutovky uběhlo přesně sedmnáct sekund, když se k puku dostal EDUARD ŠALÉ a v situaci, která se velmi podobala prvnímu brněnského gólu tohoto duelu, z levého křídla překonal Claru střelou mezi betony. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Salcburku chyběl k vítězství v základní hrací době opravdu jen malý kousek štěstí. Uvidíme, co přinese prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:59
    Ivo Sedláček zablokoval prudkou Sinnovu střelu od modré. Třetí třetina končí v útočném pásmu Salcburku a to po velkém tlaku hostujícího celku. Nechybělo mnoho a rakouský tým by si odvezl tříbodové vítězství. Sedláček v emocích třískl hokejkou o led a vypadá to, že ji v dnešním utkání bude muset už podruhé měnit.
     
    59:47
    Mackner ve velké šanci trefuje spojnici pravé tyče a břevna.
     
    59:34
    Prudká střela Vinzense z levého kruhu letěla do vzdálenějšího horního rohu. Postava opět zasahuje. Hosté si nyní vytvořili opravdu velký tlak.
     
    59:13
    Postava musel při Kauhanenově střele od modré zkřížit ruce před obličejem a vyrážečkou odráží puk mimo.
     
    58:57
    Domácí v plném počtu, hosté se k žádné větší střelecké příležitosti v početní výhodě nedostali. Ze strany Komety šlo o velmi povedené a dobře ubráněné oslabení, které domácí z velké části strávili mimo obranné pásmo.
     
    58:12
    Jsou před námi poslední necelé dvě minuty třetí třetiny a hosté svého soupeře zamkli v pásmu. Hráči rakouského týmu zatím pouze kombinují.
     
    57:51
    Kometa se opět osvobozuje.
     
    57:10
    Trenéři brněnského celku si ještě nechali celou situaci vysvětlit od rozhodčích. Nyní už však hra, potažmo salcburská přesilovka, odstartovala a domácí ihned vyhazují kotouč podél mantinelu.
     
    56:57
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Malý – 2 min., držení).
     
    56:26
    Už dlouho jsme neviděli žádnou gólovou příležitost. Hosté byli opět zatlačeni do vlastního pásma, odkud rozehráli, ale jejich ofenzivní tažení ke střele nevedlo. Taková situace se nyní pravidelně střídá na obou stranách.
     
    55:15
    Kometa se snaží rozehrát z vlastního pásma, ale dlouhá přihrávka přes obrannou modrou čáru na Harmima nebyla přesná. Odraženého kotouče se tak ujal Hupach a poslal jej zpět směrem na Postavovu bránu.
     
    54:17
    Také Kometě se rychlé protiútoky daří. Podobný počin, jako před chvíli Salcburk, nyní předvedli i Hrnčíř s Otavou. Nahození prvního jmenovaného skončilo na Clarově levém betonu, druhý brněnský útočník už se k zakončení nedostal.
     
    53:21
    Hráči Red Bullu neměli po zakázaném uvolnění problém dostat se do útoku. Ani jejich přihrávky však nejsou dostatečně přesné na to, aby vedly k finální střele na branku.
     
    52:32
    Domácí se po vyhraném vhazování prodrali do útoku, kde Bartes dlouho odolával náporu bránících hráčů. Nakonec se brněnský útočník rozhodl pro přihrávku z rohu kluziště směřovanou bekům na modré čáře. Obránci Komety si ale v tomto případě nerozuměli a kotouč podél mantinelu putuje na druhou stranu kluziště.
     
    51:28
    Clara vyčkával s rozehrávkou za svou brankou a málem na to doplatil. Dotěrnému Bělohlavovi se však nepovedlo hostujícího gólmana o kotouč obrat, a tak se Clara může v klidu vrátit zpět na své pracoviště.
     
    50:24
    Salcburská ofenziva nebyla úspěšná. Stejně tak ani brněnská. Hosté Postavovu branku vůbec neohrozili a na druhé straně Otavovu střelu z vrcholu pravého kruhu dorážel ještě Nesvadba. Ani jednomu se však kolem levé tyče nepodařilo prosadit.
     
    49:21
    Hosté jsou v plném počtu a okamžitě se vydávají do útoku.
     
    49:05
    Němcovu střelu od modré byl na hranici brankoviště připravený tečovat Harmim. Přes hostujícího beka ale na kotouč nedosáhl a puk tak trefil pouze betony připraveného Clary.
     
    48:37
    Ani další návrat Komety do útoku nebyl úspěšný. Salcburk opět vyhazuje.
     
    48:20
    Brněnští se kvůli nepřesným přihrávkám nedostali k finální střele a jsou opět vyhnání mezi modré čáry.
     
    47:37
    Stiegler se obětavě natáhl po ležícím kotouči a špičkou hole jej dostává za modrou čáru. Kometu rozehrává z vlastního pásma.
     
    47:21
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Krotsch – 2 min., podrážení).
     
    46:54
    Nadvakrát to z mezikruží zkoušel Schreiner. Oba jeho pokusy zablokoval brněnský bek, Postava zasahovat nemusel.
     
    46:04
    Kometa se často dostává do útočné třetiny, ale jedná se spíše o individuální akce. V takovém případě útočníkovi chybí spoluhráč a musí se uchýlit ke střele. Právě to se stalo také Šalému, který z nevýhodně pozice u mantinelu mířil na vzdálenější tyč, kde čekal připravený Clara.
     
    45:25
    Boltvan neprošel středem kluziště mezi dvěma bránícími hráči Salcburku. Sám si s přesilou neporadil ani v rohu a o puk přišel.
     
    44:21
    Salcburští se se svou rozehrávkou zpoza vlastní branky dostali jen do středního pásna. Tam se kotouče chopili domácí, kteří jej okamžitě zavezli zpět. Zakončení Komety z vrcholu kruhu ale nebylo přesné a mířilo nad branku.
     
    43:10
    Hra vypadá, jako by se jednalo o úplný začátek zápasu a týmy se teprve oťukávaly. Hraje se pomalu, obě mužstva váhají s rozehrávkou, na kterou mají dostatečný klid. Zdá se, že nikdo nechce udělat chybu a nežene se bezhlavě dopředu.
     
    41:57
    Až nyní je to Harmim, kdo střílí z levého kruhu. Na nadějně vypadající střelu hostující brankář dobře viděl a úspěšně zasahuje vyrážečkou.
     
    41:43
    Hosté v plném počtu. Domácím se v početní výhodě, která byla rozdělena přestávkou, nepovedlo ani jednou ohrozit Clarovu branku.
     
    40:55
    V první minutě třetího dějství už se v útočném pásmu vystřídaly oba týmy. Z tlakem do ofenzivy začala Kometa, která dohrává přesilovou hru, ale Salcburk ji věrně následoval. Ani jeden celek se však nedostal až do zakončení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Úvod druhé třetiny byl značně rozkouskovaný, což se změnilo až po menším tlaku domácího týmu a také následné přesilovce Komety. V té se však do první a největší šance dostali z brejku hosté. Po návratu vyloučeného hráče na led chtěl do hry více zasáhnout i Salcburk, jenže právě z přečíslení dva na jednoho po úniku z herní převahy rakouského celku se prosadil Jakub Malý. Stejně jako v první třetině, ani nyní se domácí neradovali dlouho. Zmatku na brankovišti totiž dokázal dokonale využít Vadim Schreiner. Žádná další branka už nepadla a i po druhé třetině tak máme v Brně remízu.
    Třetí třetina začne cca v 14:26
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Salcburk po vyloučení sedmnáct sekund před koncem druhé třetiny okamžitě vyhazuje. Po čtyřiceti minutách hry se tak bude do šaten odcházet za vyrovnaného stavu.
     
    39:43
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Eckl – 2 min., hákování).
     
    39:33
    Hostům se podařilo kotouč vyvézt a také ohrozit soupeřovu branku. Nejednalo se o však o žádnou složitou střelu, takže Postava si připsal další úspěšný zákrok a Brněnští se opět derou do útoku.
     
    38:38
    Kometa se stále drží v útočném pásmu a hledá vhodný moment pro střelu. Formace domácích se čím dál více stahuje u Clarovy branky.
     
    37:54
    Ivo Sedláček si obhodil bránícího Stieglera a zadovkou vybídl ke střele Malého. Ten v dobré pozici přestřelil a pravý horní roh o pár centimetrů minul.
     
    37:00
    Všechny přítomné zvedl ze sedaček únik Sumpfa, který středem kluziště dobruslil až před Postavu. Tam však v rychlosti nestihl adekvátně zakončit, možná i trochu zazmatkoval a domácí brankář proti jeho střele zasáhl vyrážečkou.
     
    35:48
    To, že se hra pravidelně stěhuje z jedné strany na druhou, dokazuje také následná akce Komety. Boltvanova střela z mezikruží končí po Clarově zákroku na zadním mantinelu.
     
    34:20
    Rychlými tempy přebruslil brněnskou obranu po pravém křídle Jelavic. Na pravém kruhu útočného pásma puk podržel a počkal na spoluhráče. Po rozestavení formace vybídl Sinna, jehož rána k levé tyči byla zblokována. Postava se proti letícími puku přemisťoval, a pokud by Sinn příhodně trefil svůj druhý pokus, měl by problém střelu letící do prázdné brány zastavit.
     
    33:56
    V posledních minutách oba celky spíše bojuj o kotouč, častá jsou také přerušení hry po zakázaném uvolnění nebo souboji. Ke střelám se týmy dostávají jen ojediněle.
     
    33:35
    Hlavní rozhodčí přerušil dlouhý souboj o puk za salcburskou brankou. Hra se spolu s vhazováním přesunula do středního pásma.
     
    32:56
    Hosté vyvezli kotouč k soupeřově brance, ale hra tam dlouho nezůstala. Tempo hry nyní diktují domácí, kteří kotouč okamžitě přesměrovali na druhou stranu s po kombinaci zakončil z vrcholu pravého kruhu Jan Sedláček.
     
    32:22
    Odpískána je hra vysokou holí a vhazovat se bude po levici hostujícího gólmana. Uvidíme tedy, jak bude souboj v útočném pásmu Komety pokračovat.
     
    31:53
    Kometa se i s kotoučem na hokejkách osvobodila ze salcburského tlaku, ale v útočném pásmu se jí zatím příliš nedaří. Oba celky svádí boj o puk v rohu kluziště za Clarovou brankou.
     
    30:45
    Hosté se snaží z icingu domácích vytěžit maximum. Vyhráli buly a okamžitě začali s rychlou a svižnou útočnou kombinací. Střídají střelecké pokusy jak z dálky, z tak z bezprostřední blízkosti a domácí brankář má plné ruce práce.
     
    30:06
    Tempo hry se na rozdíl od minutové pasáže mezi oběma góly druhé třetiny zklidnilo. Brněnští navíc vyhazují na zakázané uvolnění a hra se opět stěhuje před Postavu.
     
    28:49
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vedení domácímu celku opět dlouho nevydrželo. Ve zmatku před brankou nejprve zakončoval Paul Vinzens. Jeho pokus Postava vytěsnil na zcela volného VADIMA SCHREINERA, který puk lehkou střelou poslal pod pravým betonem až za brankovou čáru. Asistence: Paul Vinzens, Julius Sumpf.
     
    27:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAKUB MALÝ využil přečíslení dva na jednoho. Na levém křídle to vzal na sebe a trefil se do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Jan Sedláček, Patrik Fajmon.
     
    27:14
    Ivo Sedláček je na ledě i s novou hokejkou a hned se zapojil do obranné činnosti. Na levém kruhu zablokoval prudkou Sinnovu střelu od modré čáry.
     
    26:57
    Postava pomáhá z rozehrávkou. Za vyhozeným kotoučem sprintovali hned dva hráči Salcburku, a tak domácí gólman zariskoval a k mantinelu na levé křídlo se pro puk vydal sám.
     
    26:34
    Hosté v plném počtu.
     
    26:23
    Přesilová hra Brna se blíží ke konci a zatím jsme v ní viděli opravdu velké gólové příležitosti. V samotném konci se však hra uklidnila a domácí musí rozehrát zpoza vlastní branky.
     
    25:14
    Ivo Sedláček mířil k odkryté pravé tyči, ale při střele zlomil hokejku. Velká smůla pro domácího forvarda.
     
    24:46
    Takový začátek přesilovky si asi Brněnští nepředstavovali. Do brejku se hned po vyhraném buly dostal Schreiner. S jeho střelou na lapačku si Postava poradil.
     
    24:34
    Kometa si vytvořila tlak, z čehož pramení vyloučení hostujícího obránce Hübnera za napadení.
     
    23:04
    Zahanbit se však nenechají ani hráči Komety. Šalé prokličkoval mezi dvěma obránci Red Bullu a dostal se tak těsně na hranici brankoviště, odkud zvedl kotouč pod horní tyč. Tento pokus se mu ale přes hokejku bránícího hráče nepovedlo provést dle představ.
     
    22:27
    Útok domácích se však smrsknul jen na tuto jednu střelu a v dalším průběhu hry se na druhou stranu dostal Salcburk. Z levého kruhu přes obránce zakončil Ruckdäschel, Postava zasahuje pravým betonem.
     
    22:08
    Je tady další zakázané uvolnění, které hru přesunuli před Clarovu branku. Buly vyšlo lépe domácímu celku a Kometa také hned po vyhraném vhazování střílí.
     
    21:47
    V útočném pásmu se usadili hosté, kteří na Postavu vysílají své známé prudké střely. Ani jedna však nesměřovala do prostoru mezi třemi tyčemi a domácí brankář nemusel zasahovat.
     
    21:10
    Na začátku druhé třetiny se spíš nehraje, než hraje. Brněnský útok zastavilo postavení mimo hru a následné akce končí zakázaným uvolněním. Vstup do druhého dějství tak doprovází řada přerušení.
     
    20:22
    Holemý se snažil o klidnou rozehrávku po vyhraném vhazování, ale to mu nebylo umožněno. Nakonec založil útok i přes napadajícího hráče Salcburku, ale až ke Clarově brance se domácí nedostali.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Vyrovnaná první třetina přinesla po jedné brance na každé straně. Jako první se prosadili domácí, když po levém křídle unikl Eduard Šalé. Domácí se po vstřelené brance stali o něco aktivnějším týmem, čímž si taky vysloužili přesilovou hru. Ta se ovšem Kometě příliš nepovedla a po jejím skončení se naopak prosadil hostující kapitán Phillip Sinn, který přesnou střelou do vzdálenějšího horního rohu vyrovnal stav na aktuálních 1:1.
    Druhá třetina začne cca v 13:42
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:43
    Nechybělo mnoho k tomu, aby byla Kometa opět ve vedení. Bělohlav z bezprostřední blízkosti nastřelil tyčku, od níž se puk odrazil na druhou stranu brankoviště. Tam se kotouč otřel o protější tyč a hostující obránce Kauhanen jej rychle odpálil k mantinelu.
     
    18:12
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A hosté vyrovnávají. Po vyhraném souboji o kotouč u mantinelu Salcburk velmi pohotově začal s kombinací a kapitán hostů PHILLIP SINN se z levého kruhu trefuje do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Paul Vinzens, Jakob Weber.
     
    17:25
    Obraz hry se ale ani po návratu Webera do hry nemění. Brno se snaží dostat s pukem ze svého pásma, ale domácím hráčům to není dovoleno.
     
    16:53
    Hosté v plném počtu. Po vyhození a vystřídání Salcburku už se Kometa ke slovu nedostala. Hostům se povedlo ubránit i druhé oslabení v dnešním utkání.
     
    16:22
    Domácí mají kotouč na svých hokejkách, ale přes dotěrně bránící čtveřici Salcburku se nemohou dostat z vlastního pásma. Kometa to nyní zkouší nahozením podél mantinelu.
     
    15:53
    Hosté se poprvé v této počtení nevýhodě osvobozují a hned za pukem také míří.
     
    15:17
    Od modré čáry pálil Fajmon, stejně tvrdou střelu vyslal také Ivo Sedláček z vrcholu levého kruhu. Proti oběma střelám zasáhl Clara betonem.
     
    14:53
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Weber – 2 min., držení).
     
    14:34
    Kometa se po vstřelené brance drží v útočném pásmu. Salcburk odvádí dobrou práci v podobě zblokovaných střel, ale mezi hosty se bude opět vylučovat. Postava při signalizované výhodě míří na střídačku.
     
    12:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí ubránili oslabení a dostávají se do vedení. Po levém křídle unikl hostující obraně EDUARD ŠALÉ a svou svižnou ránu poslal nad gólmanovo levé rameno přesně do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Jakub Malý, Martin Pigl.
     
    12:37
    Domácí v plném počtu.
     
    12:32
    Hosté jsou zpět v útočném pásmu a kombinují v prostoru mezi kruhy. Přesnost jejich přihrávek není dokonalá, a proto se nemohou dostat do zakončení.
     
    11:52
    Kometa dostává kotouč na druhou stranu ledové plochy, kde šetří cenný čas.
     
    11:33
    Hráči Red Bullu jsou zpět v útoku a vysílají na brněnskou branku jednu střelu za druhou. Z množství pokusu byl přesný jen jeden, Stiegler z pravého kruhu vypálil po ledě na bližší tyč a Postava byl k zákroku připraven.
     
    10:49
    Přesilovou hru má nyní k dispozici i Salcburk. Hned po první střele rakouského celku ale puk putuje po mantinelu až na druhou stranu ke Clarově brance.
     
    10:37
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček J. – 2 min., podrážení).
     
    09:39
    Zatím sledujeme vyrovnané utkání. Nyní se totiž do útoku dostali taky hosté, z levého křídla do horních pater branky zakončil obránce Kauhanen. Jeho pokus nadělal Postavovi menší problémy, ale kotouč nakonec končí u zadního mantinelu.
     
    08:32
    Hosté v plném počtu. Brno se však ještě v přesilovce stihlo vrátit do ofenzivy, kde nyní pokračuje ve své hře.
     
    08:27
    Němcovu ránu z vrcholu levého kruhu zablokoval Krotsch a Salcburku vznikla skvělá příležitost na brejk. Výpad hostujícího celku zastavili hráči Komety mezi modrými čarami.
     
    08:06
    Brněnští měli problém s přechodem do útočné třetiny, ale už jsou zpět na značkách a kombinují.
     
    07:35
    Kometa začala přesilovku dobře, když zaujala rozestavení v předbrankovém prostoru. Žádná nadějná střela však z kombinace nevzešla a Salcburku se daří vyhazovat.
     
    06:32
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Hübner – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    06:32
    Hra je přerušena a po zdržování hry na vhazování se bude se vylučovat v řadách Salcburku.
     
    06:22
    Svůj pravý beton musel vytasit Clara, a to proti nečekané střele Otavy z vrcholu levého kruhu. Pokus byl skrytý stejně tak, jako následné střela Šalého s menší vzdálenosti.
     
    05:56
    Stiegler a Ruckdäschel se semkli okolo brněnské branky a první jmenovaný vyslal prudkou střelu na vzdálenější tyč. Postava si i v nepřehledné situaci poradil a posílá puk do bezpečí.
     
    04:55
    Kometa na soupeřovu branku pouze nahodila a vydává se střídat. Clara kotouč zastavil pravým betonem a uklidňuje hru rozehrávkou do rohu kluziště.
     
    04:12
    Ani Clara na druhé straně zatím nemusel řešit žádnou složitou situaci. Brněnští drží puk pod kontrolou, ale do zakončení se přes salcburskou obranu ne a ne dostat.
     
    03:39
    Salcburk dobře pracuje v útočném pásmu, kde se opět dostal ke kotouči. Střely hostů ale nejsou nikterak přesné a Postava nemá v brněnské brance příliš práce.
     
    02:36
    Hupach se s kotoučem na holi nedostal daleko. Bělohlav zastal roli obránce a hostující útočníka na modré čáře odzbrojil.
     
    01:12
    Poté, co byl rakouský celek v úvodní minutě aktivnější, se ke slovu dostala také Kometa. Z ostrého úhlu ohrozil Clarovu branku Otava, jeho pokus k tyči si hostující gólman pohlídal.
     
    00:29
    Salcburk se dostal do nesnází při přechodu středního pásma a útočné tažení hostů zastavuje ofsajd.
     
    00:10
    Hosté dostávají kotouč za brněnskou branku Holemý z rohu kluziště rozehrává.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Holemý, Sedláček J. (C), Fajmon, Němec, Řehák, Ulbricht – Sedláček I., Malý (A), Šalé, Bělohlav, Bartes (A), Harmim, Nesvadba, Otava, Boltvan, Pigl, Hrnčíř.
    Trenér: Jan Zachrla

    EC Red Bull Salzburg: Clara (Wolf) – Kauhanen (A), Kirchebner, Sinn (C), Weber (A), Winkelmann, Hübner, Krotsch – Schreiner, Sumpf, Vinzens, Stiegler, Jelavic, Hupach, Wurzer, Eckl, Ruckdäschel, Mackner.
    Trenér: Ilkka Pakarinen

    Rozhodčí: Grygera, Held – Čelechovský, Vašíček.
     
    Vzájemné zápasy v sezoně:

    23. 10. 2021 Salzburg – Kometa Brno 2:6 (1:1, 0:3, 1:2)
     
    EC Red Bull Salzburg

    Rakouský celek odjel k minulému kolu do Zlína, kde ve třetí třetině dotahoval tříbrankovou ztrátu. V poslední dějství hráči Salzburgu zabrali, ale na body to nakonec nestačilo. Ve Zlíně padli 4:5.

    Sestava v minulém kole:
    Wolf – Kauhanen, Sinn, Weber, Hübner, Winkelmann, Kirchebner – Sumpf, Wurzer, Jelavic, Eckl, Stiegler, Mackner, Zieshe, Vinzens, Ruckdäschel, Hupach, Schreiner.

    Statistiky:
    Lídr kanadského bodování – Daniel Assavoljuk (7+5) – 9 odehraných zápasů
    Nejproduktivnější obránce – Jakob Weber (4+7)
    Gólmanská jednička – Damian Clara (89,22 %)
    Postavení v tabulce – 17. (22 b.)
     
    HC Kometa Brno

    Brněnští v posledním kole porazili českobudějovický Motor 7:4 a aktuálně jim s 58 body patří šesté místo v extraligové tabulce.

    Sestava v minulém kole:
    Schnattinger – Řehák, Fajmon, Holemý, Eich, J. Sedláček (C), Němec – Horký, Bartes, Hrnčíř, Šalé, Meluzín, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Otava, Boltvan, Harmim.

    Statistiky:
    Lídr kanadského bodování – Eduard Šalé (31+31)
    Nejproduktivnější obránce – Jan Sedláček (4+31)
    Gólmanská jednička – Michael Schnattinger (90,07 %)
    Postavení v tabulce – 6. (58 b.)
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu Extraligy juniorů mezi celky HC Kometa Brno a EC Red Bull Salzburg.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 13. Šalé (Malý, Pigl), 28. Malý (Sedláček J., Fajmon), 61. Šalé (Sedláček I.) – 19. Sinn (Vinzens, Weber), 29. Schreiner (Vinzens, Sumpf)


    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Holemý, Sedláček J. (C), Fajmon, Němec, Řehák, Ulbricht – Sedláček I., Malý (A), Šalé, Bělohlav, Bartes (A), Harmim, Nesvadba, Otava, Boltvan, Pigl, Hrnčíř.
    Trenér: Jan Zachrla

    EC Red Bull Salzburg: Clara (Wolf) – Kauhanen (A), Kirchebner, Sinn (C), Weber (A), Winkelmann, Hübner, Krotsch – Schreiner, Sumpf, Vinzens, Stiegler, Jelavic, Hupach, Wurzer, Eckl, Ruckdäschel, Mackner.
    Trenér: Ilkka Pakarinen

    Rozhodčí: Grygera, Held – Čelechovský, Vašíček
    ocianews.com