Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 5:1 (kon.) | Poprad – Nitra 4:6 (kon.)
Nové Zámky – Zvolen 3:4 (kon.) | Trenčín – Košice 3:4 (kon.) | Prešov – HC Slovan 2:6 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:4 (1:0, 1:2, 1:2)
HC Košice
sk Úterý 18.01.2022, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Trenčín dal gól!
    Hra bez brankára prináša kontaktný gól, ale či to už nie je neskoro. RADOSLAV TYBOR sa ocitol s pukom na pravom kruhu a obstrelil brankára.
     
    51:42
    Košice dali gól!
    A hneď hostia pridávajú štvrtý gól. Strelu Klhufka z pravého kruhu Valent vyrazil medzi kruhy, kde bol pri puku prvý MICHAL CHOVAN a pohotovo puk vrátil do odkrytej brány.
    Asistencie: Pavel Klhufek, Alan McPherson
     
    51:10
    Košice dali gól!
    Košičania zahrali presilovku dobre, po strele Paršina bol Valent rozhodený mimo pozície, puk sa odrazil za kruh na COLTONA SAUCERMANA a ten príklepom ponad ležiaceho brankára trafil bránu. Košičania využili tretíkrát presilovku.
    Asistencie: Michal Mrázik, Marek Slovák
     
    37:43
    Košice dali gól!
    Slovák s Paršinom si príhrávali za bránkou a počkali si, COLTON SAUCERMAN nakorčuľoval na pravý kruh, dostal prihrávku a z prvej presne trafil.
    Asistencie: Denis Paršin, Marek Slovák.
     
    35:50
    Trenčín dal gól!
    Honzek sa šikovne natlačil z pravej strany pred bránku, jeho pokus ešte Košarišťan vyrazil, ale na dorážku MAREKA VALACHA bol prikrátky.
    Asistencie: Samuel Honzek.
     
    31:37
    Košice dali gól!
    Presilovku o dvoch hráčov Košice využili, aj druhýkrát sa vrátili do tretiny, VADIM PERESKOKOV sa ocitol sám pred Valentom a nedal mu šancu.
    Asistencie: Michal Mrázik, Denis Paršin
     
    15:37
    Trenčín dal gól!
    Mahbod forčekoval hráča na modrej, Tybor sa následne zmocnil puku, v pásme prenechal AARONOVI BERISHOVI a ten z ľavého kruhu prestrelil brankára a potvrdil dobrú streleckú formu.
    Asistencie: Radoslav Tybor.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 16. Berisha (Tybor), 36. Valach (Honzek), 60. Tybor – 32. Pereskokov (Mrázik, Paršin), 38. Saucerman (Paršin, Slovák), 52. Saucerman (Mrázik, Slovák), 52. Chovan (Klhufek, McPherson)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Kudla, Lemcke, Crinon, E.Švec, Nemčík, Starosta, Martiška – Tybor, Mahbod, Berisha – Honzek, M.Valach, D.Hudec – Bezúch, Paukovček, J.Minárik – Rehuš, J.Švec, Krajč – Krajčovič
    Trenér: Lehterä

    HC Košice: Košarišťan – Saucermann, Snuggerud, Romančík, Cibák, Deyl, Novota, Jacko – Klhůfek, Michal Chovan, McPherson – Pereskokov, Slovák, Paršin – Bartánus, Mrázik, Rogoň – Lapšanský, Linet, Milý
    Trenér: Kaskinen

    Rozhodčí: Fridrich, Snášel – Orolín, Stanzel
    bahis siteleri