Florida – San Jose 5:4 (po pr.) | Tampa – Vegas 2:3 (3:4 po s.n.) | Carolina – New Jersey 2:1 (kon.)
Montreal – Edmonton 2:7 (kon.) | Detroit – Toronto 4:7 (kon.) | Arizona – Buffalo 1:3 (kon.)
Calgary – Vancouver 1:0 (po pr.) | NY Rangers – Seattle 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 3:4 (kon.)
Carolina – San Jose 2:1 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
Vancouver Canucks
Neděle 30.01.2022, 04:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:03
    Někdy se nestačíte divit, co všechno zvládnou profesionální hokejisté s holí. Pokud měl Oliver Ekman-Larsson v ústech nějaké zuby, po sekeře do tváře od Seana Monahana už je určitě nemá. Dvě trestné minuty za vysokou hůl to sotva spraví.
     
    50:41
    Dillon Dubé podrazil v rohu kluziště pronikajícího Conora Garlanda a už sedí na trestné lavici. Přesilovku tak bude mít Vancouver. Využije ji konečně k tomu, aby v tomto utkání padl nějaký gól?
     
    47:21
    Nils Höglander trefil Dillona Dubého krátce po vhazování loktem do brady a Calgary má další příležitost v podobě přesilové hry.
     
    34:22
    Johnny Gaudreau se nyní hnal sám na klec Canucks a byl přitom hákován Lukem Schennem, sudí za tento zákrok nařizují trestné střílení!
     
    23:35
    No jo, jenže to by nesměl Brett Ritchie šťouchnout holí Hughese do obličeje, to se pak nemůže zlobit, že hokejku ztratí. Sudí si všimli taky a dávají mu dvě trestné minuty za úder vysokou holí. Přesilovka pro Canucks.
     
    20:10
    Calgary získalo kotouč na začátku druhé třetiny a Andrew Mangiapane se cpal před bránu, kde stihl vypálit do Demka, zároveň byl hákován Horvatem, který dostává dvě trestné minuty.
     
    13:02
    Máme tu bitku! Tyler Myers sroloval u hrazení Trevora Lewise, když od něj dostal rukavicí do obličeje. Následně trefil útočníka Flames ramenem do hlavy, která se ještě odrazila od hrazení. Tento zákrok přišel mstít Brett Ritchie, který obránce Canucks povalil na led.

    Tresty jsou rozdány následovně, Tyler Myers míří do šaten, dostává 2 minuty za hrubost + 5 minut + trest do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Ritchie dostává jen dvojku za hrubost. Calgary má pětiminutovou přesilovku.
     
    07:10
    Andrew Mangiapane se snažil šikovně protáhnout mezi dvěma soupeři na pravém kruhu, Brad Hunt ho jednoznačně podrazil a schytá za to dvě trestné minuty. Přesilovka pro Calgary.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 61. J. Gaudreau (E. Lindholm)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – D. Dubé, Monahan (A), Lucic – B. Ritchie, Adam Ružička, T. Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter

    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Q. Hughes, B. Hunt, Juulsen – Boeser, Elias Pettersson, J. T. Miller (A) – Garland, Horvat (C), Höglander – Highmore, Lammikko, Motte – Chiasson, Dickinson, Podkolzin.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Markovic, Dwyer – Knorr, Mills

    Diváci: 9 639
    bahis siteleri