Kanada – Švýcarsko 12:1 (kon.) | Česko – Čína cz 3:1 (kon.) | Švédsko – Japonsko 1:3 (kon.)
Finsko – USA 2:5 (kon.)
konec
Švédsko
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Japonsko
Čtvrtek 03.02.2022, 09:40 • Cadillac Arena, Peking • Olympijské hry - ženy • Skupina B
Sledujte:
    58:59 Haruna JONEJAMAOVÁ - 1:3
     
    58:59
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, neboť jdou hostující hráčky do vedení 3:1! HARUNA JONEJAMAOVÁ se dostala k puku a následně ze středního pásma trefila prázdnou bránu. Asistence: Remi Kojamaová a Akane Hosojamadaová.
    44:03 Ruj UKITAOVÁ - 1:2
     
    44:03
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec to jsou ale hostující hráčky, které jdou opět do vedení a je to 2:1! Lisa Johanssonová přišla o puk ve středním pásmu a po dvou přihrávkách na straně Japonska se RUJ UKITAOVÁ dostala do velké šance a zakončila do levé šibenice. Asistence: Akane Šigaová a Aoj Šigaová.
    20:30 Maja NYHLÉNOVÁ-PERSSONOVÁ - 1:1
     
    20:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Fantastický vstup domácích do druhé třetině a už po třiceti vteřinách je srovnáno na 1:1! Felizia Wikner-Zienkiewiczová vypálila z pravé strany, kde kotouč přešel přes beton Fudžimotové a následně jej ještě dorazila na brankové čáře MAJA NYHLÉNOVÁ-PERSSONOVÁ. Asistence: Felizia Wikner-Zienkiewiczová.
    19:13 Šiori KOIKEOVÁ - 0:1
     
    19:13
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec jsme se v poslední minutě první třetiny dočkali branky a hostující hráčky jdou do vedení! ŠIORI KOIKEOVÁ zůstala trestuhodně sama před bránou, kde následně dostala přihrávku a posléze zakončila do pravé šibenice. Asistence: Suzuka Takaová a Čiho Osawaová.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 21. Nyhlénová-Perssonová (Wikner-Zienkiewiczová) – 20. Koikeová (Takaová, Osawaová), 45. Ukitaová (Akane Šigaová, Aoj Šigaová), 59. Jonejamaová (Kojamaová, Hosojamadaová)


    Švédsko: Söderbergová (Bomanová) – Nyhlénová-Perssonová (A), Waxinová, Fällmanová, Adolfssonová, Kjellbinová (A), Berglundová, Anderssonová, Bergströmová – Wikner-Zienkiewiczová, Löwenhielmová (C), Lundinová – Petersonová, Nordinová, Bouvengová – Ljungblomová, Johanssonová, Murénová – O. Carlssonová, Hjalmarssonová, Johanssonová.
    Trenér: Ulf Lundberg

    Japonsko: N. Fudžimotová (Akane Konišiová) – A. Tokoová (A), Aoj Šigaová, Hosojamadaová (A), Koikeová, S. Suzukiová, Kawašimaová, Š. Jamašitaová – Akane Šigaová, H. Tokoová, Ukitaová – Miuraová, Jonejamaová, H. Jamašitaová – Osawaová (C), Takaová, Kojamaová – Šišiučiová, M. Fudžimotová, Kubová – Otakiová.
    Trenér: Juji Lizuková

    Rozhodčí: Lieffersová, Manthová – Hanleyová, Mochová
    bahis siteleri