Getafe – Levante 3:0 (kon.)
konec
Getafe CF
3:0 (2:0)
Levante UD
Pátek 04.02.2022, 21:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španělská LaLiga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (23:02:33)
     
    Další program:

    Getafe CF
    24. kolo – 12. 2. 2022, 21:00: Atlético Madrid – Getafe

    Levante UD
    24. kolo – 13. 2. 2022, 16:15: Levante – Betis
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 8:2.
    Střely mimo: 4:6.
    Rohy: 2:8.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 12:13.
    Hlavní hvězdou utkání byl Enes Ünal, jenž dnes vstřelil svůj 8. a 9. gól v sezoně
     
    Domácí předvedli ve druhém poločase skvělý taktický výkon a výborně rozehraný zápas dovedli bez větších komplikací do vítězného konce. Hosté kromě jedné hlavičky Melera neměli žádnou nebezpečnou střeleckou příležitost, naopak domácí neustále hrozili z rychlých protiútoků. Definitivní tečkou za tímto utkáním byla nakonec branka Aleñi v přidaném čase, po které se zápas už jen dohrával.

    Oba týmy tak potvrdily svoje formy. Getafe nadále stoupá tabulkou nahoru a už je na 14. místě, ze kterého má před 18. Cádizem náskok 7 bodů. Levante zůstane beznadějně poslední a na 17. Mallorcu v této chvíli ztrácí 9 bodů.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Žlutou kartu za podražení protihráče dostává na úplný závěr zápasu Jorge Cuenca (Getafe CF).
     
    90+7
    Martí se srazil při souboji o míč s Mitrovićem a oba hráči musí být ošetřeni. Závěr zápasu se tak ještě posouvá.
     
    90+6
    Levante získalo ještě jednu standardku na útočné polovině, ani teď ale nebezpečná střela ze strany hostů nepřišla, protože Sonův centr odvrátil do bezpečí Mitrović.
     
    90+4
    Getafe právě vstřelilo branku!
    A je hotovo! Mayoral si naběhl za obránce na autové vhazování, potáhl míč zleva do šestnáctky a v ní posunul míč na CARLESE ALEÑU. Ten si míč zpracoval a i díky teči Cácerese ho poslal k levé tyči branky Aitora Fernándeze. Asistence: Borja Mayoral.
     
    90+4
    Žlutou kartu za hrubost proti protihráči dostává Son (Levante UD).
     
    90+3
    Son si hezky zasekl protihráče na pravém křídle, jeho přihrávku do druhé vlny ale odkopl do autu vracející se Aleñá.
     
    90+2
    Útoky Levante jsou čím dál zoufalejší. Clerc se znovu dostal k centru zleva, vysokým nákopem ale poslal míč až na tribunu za Condeho brankou.
     
    90+1
    Domácí zastavili už ve středu pole nákop na hrot útoku a rozehráli postupný útok, na jehož konci byl centr Jankta z levé strany. Ten odvrátil do bezpečí Postigo.
     
    90
    Bude se hrát ještě osm minut.
     
    89
    Melero už asi trochu z frustrace zasáhl do zad Arambarriho. Hlavní rozhodčí ponechal tento zákrok bez karty.
     
    88
    De Frutos rozehrál přímý kop z levé strany útočné poloviny centrem na zadní tyč, míč si ale bez problémů stáhl do rukavic brankář Getafe Conde.
     
    87
    De Frutosův centr z rohu srazil Cuenca k Postigovi, jenž trefil dalšího obránce Getafe. Odražený míč pak skončil na kopačkách fotbalistů Levante.
     
    86
    Střídající brankář Getafe Conde se hned zapojil do hry odkopem míče na útočnou polovinu. Tam ho jeho spoluhráči vybojovali a kombinací opět získávají čas.
     
    Pro Diega Condeho je tento start debutem ve španělské LaLize.
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází David Soria, přichází Diego Conde.
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Damián Suárez, přichází Juan Iglesias.
     
    84
    Domácí brankář Soria kvůli problémům s ramenem nemůže pokračovat a Getafe tak bude muset střídat brankáře.
     
    83
    Malsa vysunul do náběhu na levém křídle Clerca, jenž nakopl z první míč do šestnáctky. Jeho vysoký nákop skončil až za domácí brankou.
     
    82
    Malsa při prvním zpracování míče uklouzl a domácí hned vystartovali dopředu. Na konci tohoto útoku byl samozřejmě Aleñá, jenž ale opět namířil jen do středu branky Levante.
     
    81
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nemanja Radoja, přichází Mickaël Malsa.
     
    80
    Soria se drží za pravé rameno, do kterého ho Dani Goméz zasáhl. Zdá se ale, že po ošetření bude v zápase pokračovat.
     
    78
    Dani Goméz při náběhu na centr zprava vletěl do brankáře Sorii, jenž zůstává otřesen ležet na trávníku. Okamžitě k němu běží lékaři Getafe.
     
    77
    Domácí krásným způsobem vykombinovali obranu Levante a na konci jejich kombinace posunul Jankto míč před branku na volného Mayorala, jenž ho dorazil do sítě. Naneštěstí pro domácí však byl Mayoral v ofsajdu a branka tak nemohla být uznána.
     
    76
    Žlutou kartu za držení Daniho Goméze dostává Damián Suárez (Getafe CF).
     
    75
    Ti už se snaží spíše získávat čas než přímočaře útočit. Domácí si míč přihrávají na útočné polovině a snaží se roztáhnout obranu Levante.
     
    74
    Clercův centr zleva nedokázal domácí gólman Soria vyrazit, míč ale alespoň tečoval tak, že ho nabíhající Martí nedokázal zasáhnout. K hracímu předmětu se pak dostali domácí.
     
    73
    K centru De Frutose z rohu se v šestnáctce protlačil Melero, jehož hlavičku padající vysokým obloukem pod břevno musel vyrazit nad svou branku domácí gólman Soria.
     
    73
    Držení míče: 42 % : 58 %
     
    72
    Clerc se dostal k centru zleva, ten ale s přehledem odkopl až na polovinu Levante kapitán Getafe Dakonam. Odtamtud začíná rozehrávka dalšího útoku hostů.
     
    71
    Aleñá si naběhl za obranu Levante na přihrávku Óscara Rodrígueze, míč ale jen tečoval ve skluzu do rukou brankáře Fernándeze.
     
    70
    Střídající Jankto se hned zapojil do kombinace, když spolu s Maksimovićem zavezli míč na útočnou polovinu. Akce Getafe však skončila nepřesnou kolmicí na Mayorala, po které získali míč obránci Levante.
     
    69
    Getafe se po delší době dostalo na útočnou polovinu a na rozdíl od hostů se docela snadno dostalo ke střele. Aleñův pokus z hranice šestnáctky ale skončil jen v rukou brankáře Aitora Fernándeze.
     
    68
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází Jakub Jankto.
     
    67
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Enis Bardhi, přichází Dani Goméz.
     
    66
    Žlutou kartu za šlápnutí na nohu Martího dostává Stefan Mitrović (Getafe CF).
     
    66
    Ten rozehrálo Levante tentokrát nakrátko, na rozdíl od předchozích rohů se ale nakonec nedostalo ani k centru.
     
    65
    De Frutos dostal přihrávku za obránce na pravé křídlo, odkud se snažil ještě najít dobíhajícího Martího. Těsně před ním odkopl míč na roh Cuenca.
     
    64
    Levante postupně přebírá iniciativu a domácím v posledních minutách přiliš nepůjčuje míč. I tak se ale hosté ne a ne dostat k nebezpečnému střeleckému pokusu.
     
    63
    Clerc pak nacentroval zleva do šestnáctky domácích, do souboje s Mitrovićem ale vletěl velmi tvrdě De Frutos, který domácího obránce fauloval.
     
    62
    Clerc se pokusil o individuální průnik po levé straně, k šestnáctce Getafe se ale neprokličkoval. Naštěstí pro hosty se mu míč povedlo udržet pod kontrolou.
     
    60
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mathias Olivera, přichází Óscar Rodríguez.
     
    59
    Olivera má zřejmě svalové problémy, protože mimo hry si sedl na trávník a drží se za nohu. Domácí budou asi vynuceně střídat.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Roger Martí (Levante UD), jenž ostrým skluzem sestřelil rozběhnutého Aleñu. Martí nebude hrát v dalším utkání kvůli žlutým kartám.
     
    57
    Centr Levante z rohu znovu vyřešila domácí obrana, která následně zblokovala i Clercovu střelu. Míč se pak odrazil na kopačky hostů.
     
    56
    Žlutou kartu za zásah do nohy Cácerese, který mohl běžet do otevřené domácí obrany, dostává Mauro Arambarri (Getafe CF).
     
    55
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Marc Pubill, přichází Son.
     
    55
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Pepelu, přichází Gonzalo Melero.
     
    54
    Ve středovém kruhu se míče zmocnil Damián Suárez, jenž ho hned dostal na polovinu Levante. Obránci hostujícího celku ho vytlačili k rohovému praporku a tam mu míč vzali.
     
    53
    Nákop na Ünala skončil u brankáře Levante, jenž dokázal rozehrát na své obránce. Ti se se založením útoku zasekli ve středu pole.
     
    52
    Výborně hrající Olivera si naběhl na kolmici na levou stranu šestnáctky Levante a tvrdou střelou těsně minul pravou tyč Fernándezovy branky.
     
    51
    Levante se postupně dostalo až před šestnáctku Getafe a tam po nepřesné přihrávce Bardhiho o míč přišlo. Domácí otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    50
    Až teď se hosté konečně dostali k míči. Domácí jim nechali iniciativu a zatáhli se dozadu.
     
    49
    Domácí pak zacouvali s míčem dozadu a navzdory presinku Levante ho udrželi. Olivera založil další útok Getafe, který však skončil po útočném faulu střídajícího Mayorala.
     
    48
    Domácí mají nadále tlak na obranu Levante. Dakonam vyrazil z pozice obránce po pravé straně až k šestnáctce hostů, jeho centr ale odkopl do zámezí Vezo.
     
    47
    Druhý poločas začal útokem Getafe. Olivera našel centrem zleva na zadní tyči Aleñu, ten ale ze záklonu nedokázal míč usměrnit přesněji a ten tak nakonec skončil v rukou brankáře Aitora Fernándeze.
     
    46
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Sandro Ramírez, přichází Borja Mayoral.
     
    46
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Óscar Duarte, přichází Martín Cáceres.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:02.
     
    Po prvním poločase jdou do šatny s dvoubrankovým náskokem fotbalisté Getafe a je nutné uznat, že naprosto zaslouženě. Skóre otevřel už po cca 40 sekundách Enes Ünal hlavičkou po centru a i když se hra následně trochu vyrovnala, tak nebezpečnějším týmem byli nadále domácí. Ti se dočkali po téměř půlhodině i druhé branky, když po přihrávce Olivery skóroval podruhé Enes Ünal. Hosté dostali Getafe pod tlak až v závěru prvního poločasu, kdy měl jedinou větší gólovou příležitost Levante v prvním dějství De Frutos. Pohotovou střelou ale namířil jen do brankové konstrukce a hosté tak budou muset na bodový zisk z dnešního zápasu smazat dvoubrankovou ztrátu.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 41 % : 59 %
    Střely na branku: 3:1
    Střely mimo: 3:4
    Rohy: 2:4
    Ofsajdy: 0:0
    Fauly: 5:8
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Ten chtěl hned rozehrát protiútok svého týmu, nepřesným výkopem ale míč úplně zadarmo daroval hostům. Ti tak mohou pokračovat ve svém tlaku.
     
    43
    Bardhi vyslal hezkou průnikovou přihrávkou do úniku na pravé křídlo Pubilla, jeho centr před branku však chytil gólman Getafe Soria.
     
    42
    Hosté v závěru prvního poločasu ožili a hra se teď odehrává téměř výhradně na polovině Getafe. Domácí jsou zataženi hluboko v obraně.
     
    41
    Brankář Levante Aitor Fernández pořádně zariskoval při rozehrávce, když k sobě nechal doběhnout Ünala. Nakonec se mu i trochu se štěstím povedlo míč odkopnout alespoň do středového kruhu.
     
    40
    Zničehonic se dostali hosté do obrovské příležitosti! Bardhi pronikl po levém křídle do šestnáctky a přihrávkou do jejího středu našel dobíhajícího De Frutose, jenž pohotovou střelou z voleje orazítkoval levou tyč Soriovy branky.
     
    39
    Arambarriho centr odvrátil jeden z obránců Levante na hranici šestnáctky k Dakonamovi, jenž vystřelil přímo do rukou připraveného brankáře Aitora Fernándeze.
     
    38
    Nemanja Maksimović se hezky uvolnil na levém křídle a tlačil se do šestnáctky Levante, přes obránce se ale nedostal a jeho centr nakonec odkopl na roh vracející se Postigo.
     
    37
    Levante tentokrát zastavilo útok Getafe už ve středu pole, tam se ale současně skončila i jeho rozehrávka. Zoufalý nákop na Martího pak skončil u domácího brankáře Sorii.
     
    36
    Hostům se znovu povedlo získat alespoň roh. Po centru z něj se dostal k hlavičce Pepelu, jeho pokus ale skončil vysoko nad domácí brankou.
     
    35
    Domácím druhý gól velmi pomohl a v této chvíli mají dění na trávníku plně pod kontrolou. Hosté se sice snaží rozehrát solidní útok, vůbec se ale nedostávají do nebezpečných střeleckých prostorů.
     
    34
    Následný roh obrana Getafe vyřešila a domácí se pak mohli dostat do protiútoku. Zůstalo ale jen u možnosti, protože nákop na Ünala odkopl daleko před vlastní šestnáctkou do autu brankář Levante Aitor Fernández.
     
    33
    De Frutos dostal přihrávku na pravé křídlo do běhu, jeho centr ale zblokoval na roh Cuenca.
     
    32
    Damián Suárez předskočil obránce a hlavou si posunul míč do běhu. Před šestnáctkou Levante se pak opřel do míče, ten ale poslal tvrdou střelou nad Fernándezovu branku.
     
    31
    Po této brance se opakuje obraz hry, který jsme viděli po prvním zásahu Ünala – hosté jsou zaskočeni a míč rychle odevzdávají domácím.
     
    29
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují už do dvoubrankového náskoku! Olivera obral o míč Pepelua a pak ho posunul před šestnáctku na ENESE ÜNALA. Ten si ho zpracoval a zhruba z hranice pokutového území namířil přesnou střelou po zemi k pravé tyči Fernándezovy branky. Asistence: Mathias Olivera.
     
    28
    Dlouhé autové vhazování do šestnáctky Levante odhlavičkoval Vezo a jeho spoluhráči pak míč odkopli za půlící čáru.
     
    27
    Domácí zvýšili tlak na rozehrávající obránce Levante a ti opět přišli o míč. Getafe je pak zatlačilo až k jejich pokutovému území.
     
    26
    Rozehrávka se obráncům hostů nepovedla a míč skončil na kopačkách domácích obránců. Cuenca nakopl míč za obranu Levante a hrací předmět musel odkopnout mimo vlastní šestnáctku do zámezí brankář Aitor Fernández.
     
    25
    Po zisku míč přišel okamžitý protiútok Getafe do otevřené obrany Levante. Na jeho konci vysunul Ünal na pravou stranu šestnáctky hostů rozběhnutého Sandra Ramíreze, ten ale vypálil z téžké pozice nad branku Levante.
     
    24
    Tempo hry je v této chvíli velmi ospalé. Zdá se, že hosté postupně přebírají územní převahu, domácí je ale nepouštějí do bezprostřední blízkosti vlastního pokutového území.
     
    22
    Následný rohový kop nepřinesl žádné nebezpečí pro branku Getafe, protože centr odvrátil do bezpečí střelec zatím jediné branky utkání Enes Ünal.
     
    21
    Bardhiho tečovaný centr z pravé strany spadl velmi nebezpečně mezi obránce Getafe a Mitrović míč na poslední chvíli odkopl před dobíhajícím De Frutosem alespoň na roh.
     
    20
    Držení míče: 43 % : 57 %
     
    19
    Levante se dostalo na polovinu Getafe, jeho kombinace ale skončila ztrátou míče před pokutovým územím domácích. Ti zatím s rozehrávkou nikam nespěchají.
     
    18
    K exekuci tohoto přímého kopu se postavil sám faulovaný Sandro Ramírez, nepřesnou střelou ale poslal míč nad Fernándezovu branku.
     
    17
    Žlutou kartu za podražení pronikajícího Sandra Ramíreze těsně před vlastní šestnáctkou dostává Óscar Duarte (Levante UD). Getafe bude mít k dispozici přímý kop ze skvělé střelecké pozice.
     
    16
    Po skvělém vstupu Getafe do utkání se hra vyrovnala a ani jeden z celků nemá v této chvíli kontrolu nad středem pole. Míč ale mají na kopačkách obránci domácího týmu.
     
    15
    Vezo na přední tyči prodlužoval hlavou za sebe centr z rohu a Mitrović míč zasáhl rukou u těla. Podle názoru hlavního rozhodčího se nejednalo o porušení pravidel a hra pokračuje bez přerušení dál.
     
    14
    De Frutos se prokličkoval z pravé strany do šestnáctky Getafe, jeho střelu k bližší tyči ale gólman Soria vyrazil a vracející se domácí obránce pak míč odkopl na roh.
     
    12
    A v tomto útoku ani nepřijde, protože Damián Suárez se provinil proti pravidlům útočným faulem. Hosté hned nakopli míč na útočnou polovinu.
     
    11
    Getafe se tentokrát postupný útok založit povedlo a modří se dostali kombinací na krátké přihrávky až před pokutové území Levante. Střela z jejich strany zatím nepřišla.
     
    10
    Podobným nákopem to zkoušel na opačné straně Vezo, Martí ale pro změnu míč na hrací ploše vůbec nedoběhl.
     
    9
    Ve středu pole se míče zmocnili domácí a okamžitě přišel nákop na Ünala. Ten sice míč zasáhl, zpracovat ho ale nedokázal a nakonec se dokutálel za brankovou čáru.
     
    8
    Hosté se opět ocitli pod tlakem presujících domácích a míč si tak v této chvíli přihrávají před vlastním pokutovým územím jen obránci Levante.
     
    7
    Dlouho si ho ale neužili a po jeho ztrátě fauloval Vezo Arambarriho. Následný nákop Getafe na útočnou polovinu nebyl přesný a míč skončil u obránců hostujícího celku.
     
    6
    Martí vybojoval míč ve středu pole a zavezl ho na útočnou polovinu. Tam jeho centr z pravé strany obránce zblokoval, míč se ale vrátil k hostům.
     
    5
    Obránci Levante nakonec pod tlakem rozehráli špatně a odevzdali míč obráncům Getafe. Ti s hracím předmětem zacouvali na vlastní polovinu a pak ho nakopli do útoku.
     
    4
    Až po téměř čtyřech minutách se hosté konečně dostali na delší dobu k míči, vysoký presink Getafe je ale drží před jejich šestnáctkou.
     
    3
    Hosté jsou v obrovském šoku a hned po výkopu odevzdali míč domácím. Ti se okamžitě vrátili k pokutovému území Levante.
     
    1
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí už po zhruba 40 vteřinách otevírají skóre! Na centr Arambarriho od rohového praporku si naběhl na přední tyč ENES ÜNAL a prudkou hlavičkou poslal míč nechytatelně k bližší tyči. Asistence: Mauro Arambarri.
     
    1
    Výkop utkání měli domácí a ti se hned nastěhovali na útočnou polovinu. Jejich první útok skončil ziskem rohového kopu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Getafe bude hrát v modrých dresech, Levante ve zlatých.
     
    Oba týmy právě vycházejí na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Getafe CF: Soria – Dakonam (C), S. Mitrović, Cuenca – Damián Suárez, Aleñá, Arambarri, Nemanja Maksimović, Olivera – Ünal, Sandro Ramírez.

    Náhradníci: Yáñez, Conde – Cabaco, Florentino, Villar, Jaime Mata, J. Silva, Jankto, Yokuşlu, Iglesias, Óscar Rodríguez, B. Mayoral.

    Trenér: Quique Sánchez Flores

    Levante UD: Aitor Fernández – Ó. Duarte, Vezo, Postigo – Pubill, Pepelu, Radoja, C. Clerc – De Frutos, Martí (C), E. Bardhi.

    Náhradníci: Cárdenas – Son, Franquesa, Pier, M. Cáceres, Malsa, Soldado, N. Vukčević, Goméz, Melero, Coke, Cantero.

    Trenér: Alessio Lisci

    Rozhodčí: Ruiz – Fernández, Vázquez.
     


    Vzájemné zápasy

    Od návratu obou klubů do nejvyšší španělské soutěže v sezoně 2017/2018 se tyto dva kluby utkaly v 9 zápasech a vzájemná bilance mluví těsně ve prospěch Levante. Hosté dnešního utkání vyhráli nad Getafe čtyřikrát, remizovali s ním třikrát a prohráli dvakrát. V posledních sezonách se ve vzájemných zápasech daří domácím. Hosté vyhráli v souboji Getafe a Levante naposledy ještě v říjnu 2018. První vzájemné utkání v tomto ročníku skončilo v říjnu 2021 bezbrankovou remízou.

    Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
    1. 12. 2019: Getafe – Levante 4:0
    19. 7. 2020: Levante – Getafe 1:0
    5. 12. 2020: Levante – Getafe 3:0
    16. 5. 2021: Getafe – Levante 2:1
    16. 10. 2021: Levante – Getafe 0:0
     


    Levante UD

    Levante se v lednu konečně dočkalo výhry, když porazilo Mallorcu 2:0, tato výhra je ale pořád jedinou výhrou klubu z Valencie v této sezoně. Levante je tak nadále beznadějně poslední a na poslední nesestupovou 17. příčku, kterou aktuálně drží právě Mallorca, ztrácí už 9 bodů. Hosté tohoto utkání doplácí hlavně na katastrofální obranu, která je s 43 brankami jasně nejhorší v soutěži a jen čtyřikrát dokázala v tomto ročníku udržet čisté konto. Ani směrem dopředu to ale není žádná hitparáda a nejlepší střelec týmu José Luis Morales má na kontě jen 6 branek. Povzbuzením před dnešním zápasem není ani bilance Levante ve venkovních zápasech, protože v této ligové sezoně uhrálo Levante venku jen dva body za dvě remízy...

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Espanyol – Levante 4:3
    Levante – Valencia 3:4
    Villarreal – Levante 5:0
    Levante – Mallorca 2:0
    Levante – Cádiz 0:2
     


    Getafe CF

    Getafe je skvělým příkladem týmu, u kterého zafungovala změna trenéra. Tým získal první bod až v osmém kole (shodou okolností právě v zápase s Realem Sociedad) a byl na poslední příčce, což vyprokovalo vedení k vyhození Míchela a příchodu Quiqueho Sáncheze Florese. Ten výrazně zlepšil obranu týmu a pod vedením se Getafe rozehrálo do skvělé formy. Z posledních devíti ligových zápasů prohrálo Getafe jediný, vyhrálo dokonce i nad lídrem Realem Madrid (1:0) a v tabulce se posunulo už mimo sestupovou zónu, na 16. místo. Jediným výpadkem za tuto dobu byla ostudná porážka 0:5 v poháru na hřišti Baleares, která ukončila cestu Getafe touto soutěží už ve druhém kole. Getafe dnes může potvrdit i svou skvělou domácí formu z posledních týdnů, z posledních šesti domácích utkání totiž vyhrálo pět.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Getafe – Osasuna 1:0
    Getafe – Real Madrid 1:0
    Sevilla – Getafe 1:0
    Getafe – Granada 4:2
    Real Sociedad – Getafe 0:0
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Getafe CF – Levanta UD. Utkání 23. kola španělské LaLigy začíná ve 21:00.

    Michal Sadlek

    Branky: 1. Ünal (Arambarri), 29. Ünal (Olivera), 90+4. Aleñá (B. Mayoral)

    Karty:   56. Arambarri (GET), 66. S. Mitrović (GET), 76. Damián Suárez (GET), 90+7. Cuenca (GET) – 17. Ó. Duarte (LVN), 58. Martí (LVN), 90+4. Son (LVN)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
    Getafe CF: Soria (85. Conde) – Dakonam (C), S. Mitrović, Cuenca – Damián Suárez (85. Iglesias), Aleñá, Arambarri, Nemanja Maksimović, Olivera (60. Óscar Rodríguez) – Ünal (68. Jankto), Sandro Ramírez (46. B. Mayoral).
    Náhradníci: Yáñez, Conde – Cabaco, Florentino, Villar, Jaime Mata, J. Silva, Jankto, Yokuşlu, Iglesias, Óscar Rodríguez, B. Mayoral.

    Trenér: Quique Sánchez Flores

    Levante UD: Aitor Fernández – Ó. Duarte (46. M. Cáceres), Vezo, Postigo – Pubill (55. Son), Pepelu (55. Melero), Radoja (81. Malsa), C. Clerc – De Frutos, Martí (C), E. Bardhi (67. Goméz).
    Náhradníci: Cárdenas – Son, Franquesa, Pier, M. Cáceres, Malsa, Soldado, N. Vukčević, Goméz, Melero, Coke, Cantero.

    Trenér: Alessio Lisci

    Rozhodčí: Ruiz – Fernández, Vázquez
    bahis siteleri