Marseille – Angers 5:2 (kon.)
konec
Olympique Marseille
5:2 (2:2)
Angers SCO
Pátek 04.02.2022, 21:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Cengiz ÜNDER - 5:2
     
    85
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Pátý zásah přeci jen přichází. Nejlepší střelec Marseille CENGIZ ÜNDER se s tím nepáral, levačkou se opřel do letícího balónu a z voleje jej adresoval do vzdálenější tyče, od kterého se míč odrazil za lajnu. Danijel Petković neměl šanci.
    78. Arkadiusz MILIK - 4:2
     
    78
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Domácí si jdou pro vítězství. ARKADIUSZ MILIK si naběhl na parádní křižnou přihrávku před bránu a těsně před vyběhnutým gólmanem tečoval balón do volné části jeho svatyně.
    70. Arkadiusz MILIK - 3:2
     
    70
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Dvacet minut před koncem jdou domácí poprvé v zápase do vedení. Danijel Petković trochu zaváhal při vyběhnutí, Gersonovi se povedlo míč poslat vzduchem na pravou stranu, kam naběhl ARKADIUSZ MILIK, který hlavou usměrnil balón do zcela prázdné brány.
    21. GERSON - 2:2
     
    21
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná přestřelka, máme srovnáno. GERSON si zpracoval přihrávku na střed a pak přesnou přízemní ranou do pravého dolního rohu brány překonal gólmana Angers, který se sice natahoval, ale zbytečně.
    18. Arkadiusz MILIK - 1:2
     
    18
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. ARKADIUSZ MILIK dostal přihrávku na pravou stranu pokutového území, kde měl spoustu volného prostoru a vyběhnutého gólmana překonal střelou do vzdálenějšího dolního rohu. Tak to je hodně divoký duel a to ještě není odehráno ani dvacet minut.
    11. Nabíll bin Tálib - 0:2
     
    11
    Angers právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně špatný začátek pro Marseille. NABÍLL BIN TÁLIB dostal přihrávku na střed, střílel před hranicí pokutového území a jeho ránu tečoval do protipohybu gólmana velmi smolně jeden z domácích fotbalistů.
    8. Angelo FULGINI - 0:1
     
    8
    Angers právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou po obrovské hrubce obrany Marseille do vedení. Hráči favorita nedokázali odehrát balón do bezpečí, k tomu se dostal ANGELO FULGINI a zamířil z pravé strany přesně ke vzdálenější tyči, od kterého se míč odrazil do sítě.

    Petr Frömel

    Branky: 18. Milik (Guendouzi), 21. Gerson (Lirola), 70. Milik, 78. Milik (Ünder), 85. Ünder – 8. Fulgini, 11. bin Tálib (Fulgini)

    Karty:   53. Cabot (AGR), 76. Mendy (AGR), 90. bin Tálib (AGR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 5:6. Fauly: 13:13.
    Olympique Marseille: Pau López – Lirola, Saliba, Balerdi, Kolašinac (64. Peres) – Kamara (67. Rongier), Gerson, Guendouzi – Bakambu (64. Ünder), Milik, Payet (C) (82. Harít).
    Náhradníci: Mandanda – Álvaro González, Peres, Ćaleta-Car, Harít, Rongier, Targhalline, Henrique, Ünder.

    Angers SCO: Petković – Manceau, I. Traoré (C) (64. Thomas), Mendy – Cabot (56. Pereira Lage), bin Tálib (90+2. Capelle), Mangani, Fulgini (90+2. Ninga), Doumbia – Búfál, Únáhí.
    Náhradníci: Mandrea – Thomas, Bamba, Capelle, Taïbi, Ninga, Fatar, Pereira Lage, J. Mbock.

    Rozhodčí: J. Stinat – C. Mouysset, A. Drouet
    bahis siteleri