Valencia – Real Sociedad 0:0 (kon.) | Barcelona – Atlético 4:2 (kon.) | Real Betis – Villarreal 0:2 (kon.)
Real Madrid – Granada 1:0 (kon.)
konec
Valencia CF
0:0 (0:0)
Real Sociedad San Sebastian
Neděle 06.02.2022, 14:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělská LaLiga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:2. Rohy: 9:9. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 17:14. (16:02:55)
     
    Je konec! Valencia se nakonec rozešla s Realem Sociedad bez branek. Mnohem aktivnější byl hostující Real Sociedad, který byl častěji na míči a dostával se do zakončení. Největší šanci měl po rohovém kopu Le Normand, ale jeho hlavička skončila skvělým zákrokem domácího brankáře. Po změně stran už Valencia začala hrát ofenzivně. V 66. minutě Solarův obstřel Remiro výborně vyrazil. Poslední možnost měl hostující Portu, ale technickou střelou těsně přestřelil branku.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Pokračuje se ve hře. Valencia se v závěru ještě dostala do zakončení, ale Gilova rána z hranice velkého vápna rozvlnila pouze boční síť.
     
    90+6
    Dobré tři minuty se už nehraje kvůli ošetřování jednoho z domácích fotbalistů.
     
    90+3
    Bryan Gil fauloval na polovině soupeře přímo před očima rozhodčího a nabídl soupeři rozehrávku.
     
    90+2
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Andoni Gorosabel, přichází Joseba Zaldúa.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Uroš Račić (Valencia CF).
     
    89
    Alexander Isak už na levé straně hrací plochy nedohnal míč na trávíku. Domácí tak měli k dispozici rozehrávku, ale u míče se dlouho neohřáli.
     
    88
    Hosté zahrávali přímý kop na polovině Valencie. Centr směřoval na zadní tyč, kam se ve skluzu tlačil Elustondo, ale na pobídku nedosáhl.
     
    87
    Hugo Guillamón si před napadajícím soupeřem pomohl pobídkou do zadních řad. Valencia se zřejmě chystá na závěrečný tlak.
     
    86
    Gaya byl faulován v souboji na vlastní polovině. Rozhodčí si jeho zranění všiml až po chvíli a přerušil hru. Dlouhá prodleva se ale nelíbí domácím fanouškům.
     
    85
    Další zajímavá možnost domácích! Přihrávku do vápna dostal Soler, který střílel levou nohou, ale dobře postavený Le Normand obětavě srazil míč na roh.
     
    84
    Následný rohový kop už nebezpečí pro domácí svatyni nepřinesl. David Silva zakroutil míč na malé vápno, ale Zubimendi v tísni branku netrefil.
     
    83
    Adnan Januzaj z pravé strany hrací plochy vymyslel nebezpečný centr, ale domácí brankář se vrátil k přední tyči a míč raději poslal na roh.
     
    82
    Další pokus o rychlý přechod do útoku Valencii vůbec nevyšel. Dloubáček za obranu skončil až v rukavicích hostujícího brankáře.
     
    81
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Hugo Duro.
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Maxi Gómez, přichází Jesus Vázquez.
     
    80
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území domácích. Zakončení z velké vzdálenosti ale skončilo vysoko nad domácí brankou.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   27. Mosquera (VAL), 38. Moriba (VAL), 90. Račić (VAL) – 51. Zubeldia (RSC)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:2. Rohy: 9:9. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 17:14.
    Valencia CF: Mamardašvili – T. Correia, Foulquier, Mosquera (46. Carlos Soler I), Cömert (71. Račić), Gayá – Moriba (71. Guedes), Guillamón, Musah (81. Duro) – M. Gómez (81. J. Vázquez), B. Gil.
    Náhradníci: Doménech – Costa, Duro, Guedes, Čeryšev, Iranzo, Koindredi, Lato, M. André, Carlos Soler I, Račić, J. Vázquez.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (90+2. Zaldúa), Zubeldia (64. A. Elustondo), Le Normand, Rico – Rafinha Alcântara (74. D. Silva), Zubimendi, Merino – Portu (74. Januzaj), Sörloth (64. Isak), Oyarzabal.
    Náhradníci: Ryan – Djouahra, A. Elustondo, Guevara, Guridi, Illarramendi, Isak, Januzaj, Muñoz, J. Pacheco, D. Silva, Zaldúa.
    bahis siteleri