K. Vary – Zlín 5:1 (kon.) | Litvínov – Sparta 0:5 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 6:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Třinec – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:4 (2:2, 1:1, 3:1)
HC Kometa Brno
Neděle 13.02.2022, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Jake DOTCHIN - 6:4
     
    59:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto! JAKE DOTCHIN od vlastní branky vyhodil tak šťastně, že se kotouč sotva doplazil za brankovou čárou. Ještě se ho snažil zachytit Tomáš Bartejs, který to nestihl, a tak rozlámal hokejku o břevno! Bez asistence.
    52:25 Tomáš PLEKANEC - 5:4
     
    52:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Do třetice už domácí kapitán využil přesilovou hru! Znovu z levého kruhu vypálil TOMÁŠ PLEKANEC, který využil clony Nicolase Hlavy a Jakubu Sedláčkovi propadl puk až za brankovou čáru – 5:4. Asistence: Marek Baránek a Adam Kubík.
    46:01 Jiří TICHÁČEK - 4:4
     
    46:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    U zadního hrazení vydoloval kotouč Adam Kubík, který přihrával mezi kruhy. Tam si sjížděl z modré čáry JIŘÍ TICHÁČEK, který neuvěřitelnou dělovkou zamířil do levého horního rohu branky. Asistence: Adam Kubík.
    41:18 Adam ZBOŘIL - 3:4
     
    41:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Středočeši prožívají zápas blbec! Nahození ADAMA ZBOŘILA mířilo před branku, kde se puk od brusle Kylea Wooda odrazil do vlastní klece. Asistence: Radovan Pavlík a Tomáš Bartejs.
    34:49 Adam KUBÍK - 3:3
     
    34:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po deseti vteřinách využívá Kladno početní výhodu. Tomáš Plekanec je stále rozdílovým hráčem v naší nejvyšší soutěži. Kapitán Rytířů poslal přes zahuštěný střed přihrávku na pravou stranu, odkud přesně zamířil ADAM KUBÍK. Asistence: Tomáš Plekanec a Marek Baránek.
    29:28 Eduard ŠALÉ - 2:3
     
    29:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme zde premiérovou trefu v Tipsport extralize! Landon Bow se vydal mezi kruhy, aby pomohl rozehrát spoluhráčům. Avšak našel hůl EDUARDA ŠALÉHO, který v šestnácti letech trefuje prázdnou bránu. O zastavení puku se skokem ještě pokusil Marek Baránek, jemuž se to ale nepovedlo. Kanadský brankář je dnes zralý na vystřídání! Bez asistence.
    19:08 Michal GULAŠI - 2:2
     
    19:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa na konci první periody vyrovnává, Landon Bow dnes není v dobrém rozpoložení. MICHAL GULAŠI dostal kotouč na modrou čáru, odkud vyslal střelu do protějšího horního rohu branky, Kanadský gólman pomalu reagoval lapačkou, a tak je stav 2:2! Asistence: Jakub Malý.
    18:02 Kevin TANSEY - 2:1
     
    18:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Landon Bow dostává branku ještě ze středního pásma a musí se pod maskou hodně červenat! Od pravého mantinelu nahodil puk na branku KEVIN TANSEY, jenž zamířil přesně mezi brankářovy betony. Kanadský gólman laciným gólem přichází o svou neprůstřelnost a hlavně Kometa je znovu na dostřel jedné trefy. Bez asistence.
    13:48 Ladislav ZIKMUND - 2:0
     
    13:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhá formace Kladna mířila do přečíslení, které vyřešila na podtrženou jedničku! Antonín Melka přihrál před branku, kde LADISLAVU ZIKMUNDOVI už stačilo jen nastavit hůl správným směrem a je se se spoluhráči radovat – 2:0. Asistence: Antonín Melka a Jaromír Pytlík.
    03:59 Tomáš PLEKANEC - 1:0
     
    03:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se velmi rychle ujímá vedení, když TOMÁŠ PLEKANEC vybojoval puk v rohu hrací plochy a pomalu jel za bránou. Zpoza branky pak překvapil Jakuba Sedláčka. Domácí kapitán měl před brankovou čárou pouze levou nohu. Asistence: Miroslav Indrák a Nicolas Hlava.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Plekanec (M. Indrák, Hlava), 14. Zikmund (Melka, Pytlík), 35. A. Kubík (Plekanec, Baránek), 47. Ticháček (A. Kubík), 53. Plekanec (Baránek, A. Kubík), 60. Dotchin – 19. Tansey, 20. Gulaši (Malý), 30. Šalé, 42. A. Zbořil (R. Pavlík, Bartejs)


    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Dotchin (A), Arzamascev, K. Wood, Ticháček, Baránek, J. Suchánek (A), Donaghey – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – Pytlík, Zikmund, Melka – M. Indrák, Filip, M. Beran – Jágr, Kuťák, Babka.
    Trenér: David Čermák.

    HC Kometa Brno: Jakub Sedláček (Čiliak) – Roth, Bartejs, Tansey, Kučeřík, L. Doudera, Gulaši (A) – Kollár, P. Holík, Zaťovič (C) – Šalé, A. Zbořil, R. Pavlík – Šik, Střondala, Meluzín – Ostřížek, Rákos, Dočekal – Malý.
    Trenér: Jiří Kalous.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri