K. Vary – Zlín 5:1 (kon.) | Litvínov – Sparta 0:5 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 6:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Třinec – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
HC Sparta Praha
Neděle 13.02.2022, 15:30Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:25 Zdeněk DOLEŽAL - 0:5
     
    54:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Netrvalo to ani deset sekund a Sparta vstřelila další branku! ZDENĚK DOLEŽAL dostal přihrávku na pravou stranu blízko branky Godly a dostal puk za jeho záda 0:5! Asistence: Filip Chlapík a Miroslav Forman.
    54:18 Jakub STRNAD - 0:4
     
    54:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to další branka v litvínovské síti. Puk na modrou dostal Tomáš Pavelka, který naznačil střelu a našel na pravé straně volného JAKUBA STRNADA a ten se trefil do odkryté branky domácích 0:4! Asistence: Tomáš Pavelka a Gennady Stoljarov.
    52:14 Filip CHLAPÍK - 0:3
     
    52:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta jde do tříbrankového vedení a vypadá to, že máme hotovo. Zdeněk Doležal objížděl branku Litvínova a vymyslel parádní zadovku na nejproduktivnějšího hráče hostů FILIPA CHLAPÍKA, který byl před Godlou úplně sám a zakončil s přehledem 0:3! Asistence: Zdeněk Doležal a Maksim Matuškin.
    32:11 Miroslav FORMAN - 0:2
     
    32:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní kombinace od Sparty! Dlouhý kotouč se dostal až na Filipa Chlapíka, který poslal parádní zadovku mezi kruhy na MIROSLAVA FORMANA a ten zakončil přesně do pravé strany branky Litvínova 0:2! Asistence: Filip Chlapík a Michal Moravčík.
    10:29 David KAŠE - 0:1
     
    10:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta se ujímá vedení! DAVID KAŠE si výborně najel do pásma a na levý kruh. Tam napřáhl ke střele a propálil Godlu 0:1! Asistence: Erik Thorell.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 11. D. Kaše (E. Thorell), 33. M. Forman (Chlapík, Moravčík), 53. Chlapík (Z. Doležal, Matuškin), 55. J. Strnad (T. Pavelka, Stoljarov), 55. Z. Doležal (Chlapík, M. Forman)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – D. Kolář, Irving, Demel, Stříteský, Hrbas, Strejček, D. Zeman – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal (A) – P. Straka (A), Sukeľ, P. Svoboda – M. Chalupa, V. Hübl (C), Fronk – Zygmunt, Gerhát, M. Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    HC Sparta Praha: J. Hudáček (Machovský) – David Němeček, T. Pavelka, A. Polášek (C), Tomáš Dvořák, Moravčík, Jurčina, Matuškin – E. Thorell, R. Horák, D. Kaše – M. Forman (A), Chlapík (A), Z. Doležal – Prymula, Vitouch, Šmerha – J. Strnad, Stoljarov, Dvořáček.
    Trenér: Josef Jandač

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Roman Mrkva – Tomáš Pešek, Ondřej Malý

    Diváci: 1000
    bahis siteleri