Slovensko – Německo 4:0 (kon.) | Dánsko – Lotyšsko 3:2 (kon.) | Česko – Švýcarsko cz 2:4 (kon.)
Kanada – Čína 7:2 (kon.)
konec
Kanada
7:2 (2:1, 3:1, 2:0)
Čína
Úterý 15.02.2022, 14:10 • National Indoor Stadium, Peking • Olympijské hry - muži • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    58:19 Jack MCBAIN - 7:2
     
    58:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    JACK MCBAIN doráží střelu Noreaua od modré čáry z forhendové strany hokejky mezi betony O´Briena. Asistence: Maxim Noreau, Adam Tambellini.
    55:55 Eric STAAL - 6:2
     
    55:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tečovanou střelou z levé strany skóruje devětatřicetiletý ERIC STAAL poprvé v životě na olympijských hrách. Asistence: Mason McTavish, Jack McBain.
    39:00 Cory KANE - 5:2
     
    39:00
    Čína právě vstřelila branku!
    Po Cheliosově střele středem, dorážel Lockhart do betonu gólmana a následně z pravé strany přes lapačku procedil kotouč silou vůle CORY KANE. Zaznamenal tak svůj druhý gól v zápase. Asistence: Luke Lockhart, Jake Chelios.
    32:05 Eric O'DELL - 5:1
     
    32:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada vyhrála buly na pravém kruhu a střelu Demerse z pravého beka usměrnil tečí o led k zadní tyči ERIC O´DELL. Asistence: Jason Demers, Kent Johnson.
    28:39 Adam TAMBELLINI - 4:1
     
    28:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    ADAM TAMBELLINI přidává svůj druhý gól během 55 sekund. Rozjel se na pravou stranu a potom při snaze o forhendový blafák odrazil kotouč o pravou ruku O´Briena.
    26:36 Adam TAMBELLINI - 3:1
     
    26:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Weal nahrál bekhendem pod sebe, Noreau zvolil místo střely ze středu ještě pas na pravý kruh a ADAM TAMBELLINI se opřel do puku bez přípravy, ten netrefil vůbec čistě, ale kotouč propadl o Cheliose mezi nohama O´Briena. Asistence: Maxim Noreau, Jordan Weal.
    15:32 Cory KANE - 2:1
     
    15:32
    Čína právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že se CORY KANE nedostane na středu přes Powera, ale pak mu fatální chybou pod tlakem Wereka vrátil kotouč a bývalý útočník Třince musel trestat rychlým bekhendovým blafákem na lapačku. Bez asistence.
    09:55 Jordan WEAL - 2:0
     
    09:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po střele Tambelliniho ještě vyšperkoval Staal situaci pasem zprava na levou stranu a JORDAN WEAL s klikou odrazil puk o ležícího brankáře do sítě. Asistence: Eric Staal, Adam Tambellini.
    06:57 Jordan WEAL - 1:0
     
    06:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Noreau na středu naznačil střelu, ještě posunul na pravý kruh na Tambelliniho, jenž z jedničky napálil bližší tyčku, s dorážkou z druhého mezi nohama Frama přispěchal JORDAN WEAL. Asistence: Adam Tambellini, Maxim Noreau.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 7. Weal (Tambellini, Noreau), 10. Weal (E. Staal, Tambellini), 27. Tambellini (Noreau, Weal), 29. Tambellini (TS), 33. O'Dell (Demers, Johnson), 56. E. Staal (McTavish, Jack McBain), 59. Jack McBain (Noreau, Tambellini) – 16. C. Kane, 39. C. Kane (Lockhart, Chelios)


    Kanada: Tomkins (Pasquale) – Power, M. Robinson, Wotherspoon, Noreau (A), Barberio, Demers, M. Ellis – Jack McBain, E. Staal (C), McTavish – C. Knight, Tambellini, Weal – Street, Johnson, O'Dell – Winnik, Cracknell, Desharnais (A) – Ho-Sang.
    Trenér: Claude Julien

    Čína: J. Smith (21. P. O'Brien) – Sproul, Chelios, D. Osipov, T. Schultz (A), Fram, Yuen, Čchen, P. Čang, Jen – S. Foo, Lockhart, P. Foo – Čung, C. Kane, C. Čang – Yip (C), Werek, Tyler Wong (A) – Jen, Ying.
    Trenér: Ivano Zanatta

    Rozhodčí: Tscherrig (SUI), Vikman (FIN) – Obwegeser (SUI), Ondráček (CZE)
    bahis siteleri