Dukla – Kopřivnice 37:33 (kon.) | Zubří – SHC Maloměřice 39:22 (kon.) | Jičín – Lovosice 29:26 (kon.)
Nové Veselí – Hranice 27:23 (kon.)
konec
TJ Sokol Nové Veselí
27:23 (15:10)
TJ Cement Hranice
Sobota 19.02.2022, 19:00 • ZDT Aréna, Nové Veselí • Chance Extraliga mužů • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to dnes již vše. ZDT Aréna se pomalu vyprazdňuje, což je signál, abych se rozloučil s vámi. Přeji vám krásný zbytek víkendu a někdy příště se budu těšit z Veselí na počtenou! (20:49:59)
     
    TJ Sokol Nové Veselí – TJ Cement Hranice 27:23 (15:10)
    Nejvíce branek: Halíček 7, Dodica 6/1, J. Flajsar 4 – Urbański 8/2, Noworyta 7, Pinkas 3. Rozhodčí: Kavulič, Pavlát. Sedmimetrové hody: 3/1 – 2/2. Vyloučení: 2:3.
     
    Peter Kostka (Sokol Nové Veselí): Držím panu Hudečkovi palce, tým posunul od začátku sezóny neskutečně. Čekal jsem ale náročný duel, ne-li ten nejtěžší. Měli jsme přerušit negativní sérii, potvrdit play off, měli jsme si vrátit na svoji stranu fanoušky po blamáži v Brně. Měli jsme to v hlavách celý týden, věřil jsem, že to bude boj. V utkání jsme mohli rozhodnout přitom mnohem dříve, ale neměli jsme čistou hlavu, mnoho jsme prostříleli, nedali čisté šance. Pak přišla nervozita, ale jsem rád, že jsme to dotáhli do vítězného konce, bylo to pro nás klíčové.
     
    Jaroslav Hudeček (TJ Cement Hranice): Samozřejmě se mi to nehodnotí snadno. Taková porážka vždycky bolí, v první řadě ale gratulace domácím. Kluci se nemají za co stydět, přitlačili jsme domácí ke zdi a museli šlapat celou dobu. Asi ani sami nečekali, že to bude tak náročných. Proto mě mrzí naivní technické chyby, dostali z toho moc branek a domácí postavili zpátky na nohy. Klíčové momenty jsme nezvládali, sami jsme se z nepřipravených pozic dostávali pod tlak a domácí nás zabíjeli z rychlých brejků. Musím ale týmu poděkovat za předvedený výkon, nemáme se za co stydět, ale to je málo. Potřebujeme body, a ty bohužel nemáme. Doufám však, že bude naše výkonnost ale stoupat dále.
     
    Bylo to drama, z části i trápení, Sokol však před zaplněnou halou může slavit dva body! Přitom start do druhé půle neměl vůbec dobrý, dostal pět gólu v řadě a nijak neskóroval, přičemž rázem z duelu, který vypadal lehce jednoznačně, bylo drama. Hranice však stály lepší výsledek technické chyby a laciné ztráty, ze kterých sice Veselí kolikrát nevytěžilo branku, střeleckých příležitostí však mělo nakonec dostatek, odpor Cementu definitivně zlomilo v posledních pěti minutách a výhra 27:23 jej fakticky na jistotu posílá do vyřazovacích bojů!
     
    Konec zápasu. (27:23)
     
    60
    Parolly způsobil technickou chybu na střední spojce, zachránil ho však Martin Štohanzl, který vychytal Plačkův brejk mířící na hlavu! (27:23)
     
    60
    V čase 59:29 bere trenér Kostka oddechový čas, domácí můžou zcela bezpečně dovést utkání do gólové tečky. (27:23)
    60
    Urbański pak 41 sekund před koncem propálil Martina Štohanzla z nařízené sedmičky, pro Hranice se ale již nic nemění. (27:23)
    59
    Miroslav Štohanzl si za svůj výkon v dnešním duelu určitě branku zasloužil, využil toho, že se hosté tak úplně nevraceli a dopravil míč za záda bezmocného Juráše. (27:22)
    59
    Tady již není asi moc o čem. Krčál to na pivotu se štěstím urval, prostřelil Juráše a dvě minuty před koncem vede Sokol už o čtyři branky! (26:22)
    58
    Jenže poté došlo k faulu na Zbránka, hosté měli sedmičku a Urbański napasoval míč přímo pod břevno! (25:22)
    58
    Posléze navíc další technická chyba Hranic, Miroslav Štohanzl přikryl míč a poslal dopředu Halíčka, který trefil s přehledem prázdnou branku. (25:21)
    57
    Domácí ale tohle už asi zvládnou. Flajsar navázal dva hráče a pustil míč, který nakonec zapadl za překvapeného Juráše! (24:21)
    56
    Hranice však bleskově snižují! Pinkas to na levé spojce vzal na sebe, odmítl nahrávku do křídla a neomylně zakončil! (23:21)
    56
    Parolly si doběhl odražený míč na brankovišti a Kučerku překonal. Ještě však není vůbec hotovo. (23:20)
    56
    Karvinská souhra funguje velmi dobře, Noworyta se nabídl Urbańskimu na pivotu a z otočky zakončil nad padajícího Štohanzla! (22:20)
    55
    Sokol má dnes v určitých momentech i velké štěstí! Mayer v útoku dvakrát za sebou ztratil míč a Halíček napoprvé v brejku s Bartůňkem neuspěli, napodruhé Kučerka nebyl daleko od zákroku, avšak branka z toho nakonec je. (22:19)
     
    54
    Tady se možná může lámat duel a Jaroslav Hudeček to ví! Proto si bere poslední oddechový čas, teď už nemá moc co ztratit! (21:19)
     
    53
    A mohlo to být znovu o tři, ale Melichar z pravé spojky napálil jenom tyč! Hranice tak mají možnost se držet opět v těsném kontaktu! (21:19)
    52
    Dodica to vzal na sebe a přiblížil Sokol o branku dvěma bodům! Z pravé strany naznačoval pohyb křížem, přičemž zakončil přesně do protipohybu Kučerky. (21:19)
     
    52
    Flajsar mohl zase poslat Veselí do dvoubrankového trháku, střelou z deseti metrů v kontaktu ale trefil jenom Kučerku! (20:19)
    51
    Hosté se nakonec dočkali a bude to drama až do konce! Urbański si přeběhl na střední spojku a nic mu nebránilo, aby z devítky mohl zakončit pod víko! (20:19)
    50
    Mayer to na startu poslední desetiminutovky vzal na sebe a prostřelil Schamse mezi nohy. Ten nakonec střídá a pouští na své místo Martina Štohanzla! (20:18)
    49
    Hosté však znovu neuspěli a Dodica to urval v následném přechodu vpřed. Ze šestky nedal Kučerkovi šanci. (20:17)
     
    48
    Sledujeme pasáž hry, která rozhodně není nějak oslnivá. Oba týmy často chybují, Pinkas hodil míč do ruk Krčálovi, jenže ten víceméně nesmyslnou přihrávkou na Halíčka způsobil domácí ztrátu. (19:17)
    47
    Urbański vydribloval domácí obranu na pravé straně, na devíti metrech se zvedl a prostřelil Schamse. (19:17)
    46
    Ale domácím funguje obrana, proto vedou znovu o tři branky! Hru tlačili přes zdvojeného pivota a ztratili, Halíček tak mohl letět do brejku a o tyč dává svoji pátou branku v zápase! Hranice berou oddechový čas. (19:16)
     
    46
    Sedmičky ale Veselí dnes vůbec nejdou! Dodica opět trefil jenom prostředek branky a Kučerka chytá tradičně na Vysočině životní zápas! (18:16)
     
    46
    Melichar šel na levé spojce v souboji s Oselským na hraně průrazu, rozhodčí nakonec pískají postavení Oselského v brankovišti a sedmičku pro Sokol! (18:16)
     
    45
    Lefan ze střední spojky střílel v záklonu o zem, jeho střelu Schams dokázal rukou vytěsnit mimo. Teď je zase Veselí psychicky výše, dokáže svého soupeře zlomit? (18:16)
     
    43
    Střela Lefana v pasivní hře skončila jenom na boční síti, domácí si to však v rychlém brejku překombinovali. Bartůněk naskakoval na levém křídle do prázdna a tuhle solidní šanci Sokol nevyužil! (18:16)
     
    43
    Parolly ale selhal, nic moc nevymyslel a trefil fakticky střed branky, Kučerka se ani nemusel pohnout! (18:16)
     
    42
    Dodica dostal od Bartůňka těžkou přihrávku a musel se pro míč vracet, načež jej stíhal Urbański a zezadu letmým dotykem poslal k zemi. Sedmička pro domácí a dvojka pro polskou spojku! (18:16)
    42
    Urbański na pravé spojce notně překrokoval a rychlý přechod dopředu Sokolu vyšel! Halíček měl na pravé spojce solidní úhel a Kučerku tentokrát již překonal. (18:16)
    41
    Už to vypadalo, že střela Melichara z levé spojky skončí na tyči, ale nakonec zapadla za záda Kučerky! Domácí každopádně nehrají zcela optimálně na startu druhé půle. (17:16)
    40
    Noworyta dnes hraje velmi slušný zápas, opět se nabídnul na pivotu a z otočky překonal Schamse. (16:16)
    40
    Melichar to ale strhl zpátky na domácí stranu. Z devítky poslal Kučerku přesně do protipohybu. (16:15)
    39
    Pinkasovi ale stačilo málo, na levé spojce jej nikdo prakticky nebránil a přesně vymeteným vinglem dává pátý gól Hranic ve druhé půli. Série 5:0 a je srovnáno! (15:15)
     
    38
    Dodica měl dobrou střelu z pravé spojky, ta ale končí jenom na tyči! Teď musí Sokol optimálně ubránit, aby se držel v těsném náskoku. (15:14)
     
    38
    Flajsar na hraně kroků šel do zakončení, na šesti metrech byl přerušen, tudíž se hra vytahuje zpátky na devět. (15:14)
    38
    Noworyta z pivota uspěl a Veselí má parádně rozehraný duel rázem zase o něco hůře rozjetý! Trenér Kostka bere oddechový čas a během něj všechny hráče poctivě fénuje. (15:14)
     
    37
    Flajsar mohl navýšit vedení na tři branky, z levé spojky ale nechal vyniknout jenom skvělého Kučerku v hostující kase! Tohle může Sokol dost možná stát zápas. (15:13)
    36
    Hranice na samotném konci přeci jen využívají, rozebraly obranu Veselí do šroubku a Urbański ze šestky překonal Schamse střelou pod vytrčenou nohu. (15:13)
     
    36
    Zbránek si zápasy ve Veselí tradičně užívá. Po technické chybě Flajsara dostal šanci v brejku, naskočil však jenom do dvou hráčů a je z toho průraz. (15:12)
     
    35
    Hosté první útok v přesilovce ale nevyužili a na tahu je tak Veselí. To hraje opět bez brankáře. (15:12)
     
    34
    Miroslav Štohanzl svedl souboj na levé spojce se Zbránkem, který posléze upadl. Rozhodčí signalizují držení za dres a Štohanzl má dvě minuty na kontě. (15:12)
     
    34
    Melichar z devítky na středu trefil břevno, Hranice mohou přidat třetí branku v řadě a výrazně se přiblížit svému soupeři! (15:12)
    33
    Hranice se nakonec s velkým štěstím prokombinovaly až k brance, Pinkas střílel v pasivitě z nouze a Schams stranu trefil, míč mu ale nešťastně propadl mezi nohama do branky. (15:12)
     
    32
    Veselí skončilo oslabení a hrálo pod hrozbou pasivity. Halíček proto musel zakončovat z těžkého úhlu na pravém křídle, Kučerka ale nechal obě nohy na zemi a neměl se zákrokem problém. (15:11)
    31
    Domácí první útok následně nevyužili a Urbański táhl útok na pravé spojce, povedlo se mu proskočit v mezeře mezi obránci a prostřelit Schamse. (15:11)
     
    31
    Zbránek si začátek druhé půle užil. Od Flajsara si v rámci osahání míče hrací předmět půjčil a naznačil z recese zakončení do prázdné veselské branky, avšak následně míč vrátil zpět Flajsarovi. (15:10)
     
    31
    Začal druhý poločas. (15:10)
     
    Výživná první půle byla až na výpadek mezi 17. – 21. minutou plně v režii Veselí. To přehrávalo Hranice v útoku větší kreativitou, navíc Sokolu fungovala slušně i obrana a ještě v 16. minutě to nevypadalo, že by se Cement mohl přiblížit. Poté ale přišel oddechový čas a výše uvedené minuty patřily plně Severomoravanům, výborně fungoval i Josef Kučerka v hostující brance. Domácí však měli silný závěr, využili nabídnuté přesilovky a do druhé půlky si přenáší nadějné pětibrankové vedení.
     
    30
    První poločas skončil. (15:10)
     
    30
    Hranice ale v závěru nedokázaly přesilovku využít! Situaci hodně překombinovali a Plaček sekundu před koncem střílel z těžkého úhlu na Schamsovu hlavu, domácí brankář zasáhl! (15:10)
     
    30
    Nepřesná nahrávka v kombinaci a následný faul v zárodku brejku končí první větší dávkou emocí. Dodica při návratu neúmyslně podrazil rozehrávajícího Piwka a rozhodčí nechali výhodu, až posléze vylučují moldavského reprezentanta na dvě minuty. Hosté si přejí červenou kartu, domácí zase argumentují, že se nejednalo o úmysl. (15:10)
    29
    Dodicovi v útoku přálo i štěstí. Jeho pokus na devíti metrech sice srazil Pinkas, ale přímo do protipohybu Kučerky, který nemohl na míč v žádném případě dosáhnout. (15:10)
    28
    Současně s koncem přesilovky se ale hosté dočkali! Fulneček si zaběhl na pivotu a Urbański jej v pasivní hře našel přesně. Schams nemohl proti jeho zakončení posléze nic dělat. (14:10)
    27
    Sokol začíná opět svému soupeři utíkat a vypadá to, že střelecká krize je zažehnána! Veselý měl na pravém křídle spojkový úhel a nemohl jej odmítnout, Juráš se po míči natahoval marně. (14:9)
     
    27
    Za faul zezadu dostává Zbránek svoje první dvě minuty v tomto utkání. (13:9)
    26
    Ze Schamsova zákroku vytěžili Veseláci třináctou branku! Melichar obešel Zbránka, který mu chtěl snad skákat na krk a pustil pro Dodicu, ten se dostal až na šestku a prostřelil Kučerku! (13:9)
     
    25
    Žlutá karta pro tým TJ Cement Hranice (Matyáš Pinkas). (12:9)
    25
    Domácím se znovu začíná střelecky dařit. Flajsar šel do souboje s Pinkasem a utáhl ho na levé straně. I přes faul skóroval ke vzdálenější tyči a Veselí vede o tři branky. (12:9)
    24
    A ze hry se nakonec domácí dočkali téměř po osmi minutách! Halíček dostal po čistém zastavení Zbránka nához do úniku od Schamse a ze šestky s přehledem zakončil! (11:9)
     
    24
    Sokol toho ale pálí na tři zápasy dopředu! Dodica to napravo udělal skvěle, oklepl si obránce, jenže v čisté šanci na šesti metrech nechal vyniknout jenom Juráše! (10:9)
     
    23
    Pinkas střílel z posledního možného pokusu jenom do bloku, Veselí tak může v přesilové hře utéct na dvě branky! (10:9)
     
    23
    Hosté hrají variantu bez brankáře a jsou navíc v pasivní hře. Obrana Veselí funguje v oslabení velmi dobře. (10:9)
    22
    Dodica sice s velkým štěstím, ale nakonec přes ruku Kučerku propálil. Sedmičkou se tak Sokol dostává znovu o jednu branku do vedení! (10:9)
     
    22
    Je tu první sedmička! Urbański zezadu povalil zakončujícího Štohanzla a dostává dvě minuty. (9:9)
    21
    Zbránek posléze srovnává z levého křídla a čtyřgólovou sérií se Cement rázem dotáhl na remízový stav! (9:9)
     
    20
    Žlutá karta pro tým TJ Sokol Nové Veselí (Roman Dodica). (9:8)
    20
    Gól vstřelil tým TJ Cement Hranice (David Lefan). (9:8)
     
    20
    Ani Bartůněk neprolomil gólové mlčení! Kučerka jeho zakončení na vzdálenější tyč z těžkého úhlu vylapal! (9:8)
     
    20
    Flajsar dostal míč na střední spojku a z první jej pouštěl na branku, zakončení ale chyběla přesnost. Hala ztichla a na domácích je znát poprvé ve hře nervozita. (9:7)
    19
    Hosté ožili a po Plačkově úspěšně zakončeném brejku je pod tlakem zase Veselí. To si bere oddechový čas, od 16. minuty čeká na branku! (9:7)
     
    19
    Melichar byl na levé spojce faulován v zakončení a domácí by si přáli sedmičku, hra se ale vytahuje jenom na devět metrů. A asi správně. (9:6)
     
    18
    Flajsar tohle udělal výborně, na levé straně na sebe navázal snad všechny hráče a pustil dlouhý míč na pravé křídlo pro Halíčka do brejku, ten nabídnutou šanci ale neproměňuje! (9:6)
     
    17
    Dodica přeběhl napříč hřištěm až na levou spojku a zkusil přes rusáka urvat Urbańskiho, ten jej ale čistým způsobem zastavil. (9:6)
    17
    Urbański šel na pravé spojce do podstřelu a ruku výborně zakroutil za obránce. Sice napálil tyč, od ní se však míč odrazil do branky. (9:6)
     
    16
    Hranice na druhou část půle poslaly do branky Josefa Kučerku, matadora a legendu české házené. Jinak jejich sestava nedoznala změn. (9:5)
    16
    Ale Sokol herně dominuje i tak. Flajsar rychle táhl druhou vlnu v útoku, nebyl vůbec nikým bráněn a z devítky poslal Juráše na opačnou stranu. Poprvé v duelu jde na čtyři branky a Hranice berou oddechový čas! (9:5)
     
    15
    Domácí se o mnohem lepší skóre připravují sami! Halíček využil zblokované střely Pinkase a měl možnost na zakončení z pravého křídla, jeho přehoz ale končí mimo! (8:5)
     
    14
    Sokolu se náhozy do brejku nedaří. Po další ztrátě Hranic šel míč dopředu pro Štohanzla, jenže i tentokrát byl první Urbański a získává míč znovu pro hosty. (8:5)
    14
    Gól vstřelil tým TJ Sokol Nové Veselí (David Melichar). (8:5)
    13
    I když to nevypadalo, hosté se dočkali. Urbański podržel hru na pravé spojce, Noworyta mezitím skrytě zaběhl, dostal míč na šest metrů a zakončil do protipohybu Schamse. (7:5)
     
    12
    Gregorovič přerušil čistým způsobem Bandyho a dostal následně od Halíčka nához do brejku, ale míč byl příliš dlouhý a Urbański jakožto první vracející se hostující plejer hrací předmět přikryl. (7:4)
    12
    Krátce po brance Noworyty ale jde Veselí zpět na tři branky. Hranice se nejrychleji zrovna nevracely, Flajsar rychle proniknul obranou a s přehledem zakončil. (7:4)
    12
    Gól vstřelil tým TJ Cement Hranice (Nikolas Noworyta). (6:4)
     
    11
    Žlutá karta pro tým TJ Cement Hranice (Jan Plaček). (6:3)
    11
    Na druhé straně Flajsar navázal dva hráče a posunul jenom pro Bartůňka, který v pádu i přes faul dokázal skórovat. (6:3)
     
    10
    Bandy se štěstím sklepl na pravou stranu pro Plačka, který zatahoval útok z křídla, napálil však jenom zadní tyč domácí branky! (5:3)
     
    10
    Navázání hry však chvíli trvalo, bylo to z důvodu souboje na pravé straně, po němž zůstal ležet na hřišti Dodica a vyžádalo si to krátké ošetření. Proto je teď moldavská spojka tři útoky mimo. (5:3)
    10
    Na začátku desáté minuty se domácí trhají na dvě branky, Bartůněk dostal sehrávku do levého křídla a přes bližší tyč prostřelil Juráše. (5:3)
     
    9
    Hosté hrají již v pasivitě a Pinkas to musel vzít zleva na sebe, ani tentokrát ale Schamse neprostřelil, přestože to zkoušel na bližší tyč. Zbránek si posléze v boji o balon pomohl útočným faulem a domácí jdou vpřed! (4:3)
    8
    Dodica natáhl dva hráče při křížení se a vypadalo to, že bude nahrávat, nakonec ale strhl ruku a propálil hostujícího brankáře! (4:3)
    7
    Proto máme srovnáno. Noworyta zůstal opět volný na pivotu a z otočky na brankovišti přidává svůj druhý gól v duelu. (3:3)
     
    7
    Juráš podržel dvakrát Cement! Poprvé to bylo v momentě, kdy šel sám na branku Štohanzl, z těžkého úhlu po kontaktu ale trefil jenom bok hostujícího brankáře. Hranice ale nezvládly rozehrávku a Štohanzl měl reparát, i tentokrát si neporadil! (3:2)
    6
    A znovu Halíček! Schams vychytal Pinkasovu střelu přetahem na zadní tyč a vyslal Halíčka do brejku, který vyřešil bez problémů a technickým přehozem Juráše skóroval. (3:2)
     
    5
    Plaček byl sám na pivotu a klepákem již překonal Schamse, jenže míč se odrazil od břevna do druhé tyče a následně ven! Teď měli domácí velké štěstí. (2:2)
    5
    Halíček ale ukázal, že střeleckou ruku na pravé straně má furt skvělou. Odchovanec Újezdu u Brna nabídl Jurášovi střelu na přední tyč, avšak následně nekompromisně vymetl křížem vingl! (2:2)
    4
    Veselí poté nevyužilo útok a Hranice vedou! Noworytu nedostoupil včas Melichar v obraně a pro něj to bylo posléze snadné. (1:2)
    4
    Skórují i hosté. Pinkas na levé straně přes Štohanzla snadno prošel až na šest metrů a střílel na stojnou nohu Schamse. (1:1)
    3
    Gregorovič se na pivotu nabídl, utrhl se Noworytovi a v pádu dokázal prostřelit Juráše! (1:0)
     
    3
    Na tahu jsou tak domácí. Ve Veselí tradičně panuje výborná atmosféra, která jde ruku v ruce s návštěvou na dnešní duel. (0:0)
     
    2
    Ani druhý útok Cementu nekončí gólem, Zbránek musel vzít velmi těžký úhel a přehoz končí jenom na vrchní síti Schamsovy branky! (0:0)
     
    2
    Miroslav Štohanzl skvěle zabojoval a odhazoval míč z těžké pozice mimo nebezpečí, jenže jenom do ruk Pinkase, který může plynule pokračovat v útoku! (0:0)
     
    1
    Urbański to na pravé spojce tlačil do dvou hráčů, byl zavčasu zastaven a nařizuje se devítka. Ta je navíc již v pasivní hře. (0:0)
     
    1
    Hranice začínají v útoku velmi pozvolně, spíše se seznamují s míčem a protihráči v obraně. Tedy tak, jak je v házené zvykem. (0:0)
     
    1
    Duel 19. kola ve Veselí začíná, výhoz mají hostující hráči! (0:0)
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    -12
    Úvodní sestavy:

    TJ Sokol Nové Veselí: Schams, Martin Štohanzl – J. Flajsar, Veselý, Halíček, Dodica, L. Bartůněk, Melichar, Parolly, Krčál, Miroslav Štohanzl, L. Krejz, Gregorovič, Hajčman.
    Trenér: Peter Kostka

    TJ Cement Hranice: Juráš, Vyorálek, Kučerka – Urbański, Pinkas, Noworyta, Plaček, Ciborán, Piwko, Fulneček, Bandy, Oselský, D. Lefan, Zbránek, Mayer.
    Trenér: Jaroslav Hudeček

    Rozhodčí: Kavulič, Pavlát.
     
    -17
    Ještě jednou vám přeji krásný sobotní večer z Nového Veselí! ZDT Aréna se pomalu plní a oba celky mají naplno v procesu rozcvičky. Veselí do utkání vstoupí bez dlouhodobě zraněného Burnazoviče, start nezapíše ani Adam Ptáčník, což je pro domácí velkou ztrátou. V dresu Hranic bude debutovat Karel Mayer, který působí jinak v druholigových Žeravicích.
     
    Krásný únorový sobotní večer z Nového Veselí! V obci sice doznívají oslavy tradičního masopustu, i tak se ale najde prostor na utkání 19. kola házenkářské extraligy.

    Domácí Nové Veselí je jasným favoritem v utkání s Hranicemi, pro něž je v letošním ročníku naprostou prioritou záchrana. Jenže Sokol vyhrál v extralize naposledy 24. listopadu a v současnosti za sebou táhne šestizápasovou sérii poher.

    Částečně dojel tým z Vysočiny i na náročný los, v posledním domácím duelu proti Karviné ale nebyl vůbec daleko od senzace a mohl úřadujícího vicemistra porazit. Posléze ale přišel výplach v Brně a sobotní duel s Cementem tak bude důležitý o nalezení herní pohody. A co více, v případě výhry si Sokoli prakticky pojistí play off.

    Hranice jsou naopak jednoznačně tým, který bude bojovat o udržení letité extraligové příslušnosti. Pryč už jsou dávno ty časy, kdy pod koučem Hrabalem získal Cement extraligový bronz. V současnosti se jeden z nejzkušenějších trenérů v republice, Jaroslav Hudeček, snaží z kádru vymáčknout maximum a odskočit posledním Maloměřicím, od kterých je Cement na jeden bod.

    Severomoravany ale trápí především ofenzivní fáze. Za 18 duelů nastříleli 394 branek, což dělá necelých 22 gólů na zápas, s čímž se vyhrávají zápasy opravdu těžko. Povzbuzením pro Cement mohou být poslední dva duely, proti Karviné bojovali až do konce o body a s Kopřivnicí neodehráli taktéž špatný duel.

    Souboj v ZDT Aréně začíná v 19:00, příjemnou zábavu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Tomáš Kalas

    TJ Sokol Nové Veselí
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    27 B V. Schams 0/0 0 0
    42 B M. Štohanzl 0/0 0 0
    11 LK L. Bartůněk 2/0 0 0
    10 PS R. Dodica 6/1 1   1
    2 SS J. Flajsar 4/0 0 0
    37 P J. Gregorovič 1/0 0 0
    56 PS M. Hajčman 0/0 0 0
    8 PK R. Halíček 7/0 0 0
    23 P V. Krčál 1/0 0 0
    35 SS L. Krejz 0/0 0 0
    14 SS D. Melichar 3/0 0 0
    17 SS A. Parolly 1/0 1 0
    24 P M. Štohanzl 1/0 0 1
    6 PK O. Veselý 1/0 0 0
    Celkem 27/1 2 1 2 0
    TJ Cement Hranice
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    16 B J. Juráš 0/0 0 0
    71 B J. Kučerka 0/0 0 0
    66 B F. Vyorálek 0/0 0 0
    44 LK L. Bandy 0/0 0 0
    20 P M. Ciborán 0/0 0 0
    34 P J. Fulneček 1/0 0 0
    46 LS D. Lefan 1/0 0 0
    64 P K. Mayer 1/0 0 0
    11 P N. Noworyta 7/0 0 0
    45 P M. Oselský 0/0 0 0
    9 LS M. Pinkas 3/0 0   0
    28 SS L. Piwko 0/0 0 0
    13 PK J. Plaček 1/0 0   0
    7 PS A. Urbański 8/2 0 2
    62 LK J. Zbránek 1/0 0 1
    Celkem 23/2 0 2 3 0
    Rozhodčí: Kavulič, Pavlát
    bahis siteleri