Kladno – Černý Dub 5:8 (kon.) | Jablonec n/N – Wizards Praha 8:2 (kon.)
konec
FK GMM Jablonec nad Nisou
8:2 (4:2)
Wizards DDM Praha 10
Pátek 04.03.2022, 20:30 • Sportovní hala Jablonec nad Nisou • 2. Futsal liga západ • 21. kolo
     
    40
    Masařík mohl napsat gólovou tečku za dnešním utkáním, to by ale milimetrově přesný nástřel Jana Mečíře musel usměrnit mezi tři tyče.
     
    36
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Jablonec se s pěti muži na útočné polovině dočkal další branky. Hybnerův prudký pokus lízl těsně před brankovou čarou VRATISLAV KOŘÍNEK, i on se tak dneska zapisuje do statistik střelců.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Blažek (Wizards DDM Praha 10).
     
    33
    Žlutou kartu dostává Kořínek (FK GMM Jablonec nad Nisou).
     
    32
    Vácha z otočky pálil jen těsně vedle.
     
    29
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Další krásná akce Jablonce. Tomáš Mazánek předložil míč JANU MEČÍŘOVI a ten si vychutnul hostujícího gólmana ukázkovým blafákem.
     
    28
    Jablonec hraje s velkou lehkostí a může si dovolit i pálit takové šance, jakou nyní pohrdl Kraus. Už i trenér Bláha, který v úvodu utkání nervózně přešlapoval na špičkách, a dokonce musel zvýšit hlas na své svěřence, nyní v poklidu vysedává na lavičce a sleduje GMM kráčet ke třem bodům.
     
    27
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    GMM zvyšuje náskok. JAN HYBNER vzal přečíslení dva na jednoho sám na sebe a dobře udělal. Trefil se nekompromisně k tyči.
     
    26
    Vácha přichystal gólovku pro Černohorského, ten ale zblízka nedokázal srovnat mířidla.
     
    24
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Tentokrát už si Masařík gólovou asistenci připsal. Dlouhý balón z jeho nohy propadl až k PETRU MEČÍŘOVI, ten se rychlou kličkou zbavil gólmana a posunul míč do prázdné brány.
     
    23
    Masařík chytil míč do rukou, rychle si ho hodil na zem a prchal s ním na útočnou polovinu. Tam našel Kořínka, který sice obešel gólmana, ale poté rozvlnil jen boční síť.
     
    22
    Futsalová paráda Jablonce! Mozkem akce se stal Jan Mečíř, jehož milimetrový střílený pas tečoval Kraus. Oberleitner vytáhl skvělý zákrok.
     
    14
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují. PETR MEČÍŘ i mezi komplentní čtveřicí protihráčů našel skulinku ke střele, která mířila nechytatelně k tyči.
     
    13
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Severočeši překlápí vývoj utkání na svou stranu. Tomáš Mazánek vyojoval míč na obranné polovině, vyrazil do rychlého protiútoku a vyřešil ho opět skvěle. Tentokrát nezakončoval, počkal si na náběh JANA MEČÍŘE a naservíroval mu gólovou přihrávku, kterou Mečíř nepohrdl.
     
    12
    Vácha v obrovské šanci z bezprostřední blízkosti ztroskotal na Masaříkovi! Domácí gólman si připsal zatím jednoznačně nejpohlednější zákrok.
     
    11
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Petr Mečíř propasíroval míč před bránu, kde sice promáchl Kořínek, nicméně vadit mu to nemuselo. Hned za ním totiž číhal připravený PAVEL BURSA, jenž se s tím dvakrát nepáral a propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    10
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Že by pozdní budíček Jablonce? Dvě velké chvíle nyní zaznamenal TOMÁŠ MAZÁNEK, který nejprve překazil Pražanům další rychlý brejk a vzápětí po krásné individuální akci snížil na 1:2.
     
    4
    Tým Wizards Praha právě vstřelil branku!
    Pražané odskakují do dvoubrankového vedení. MICHAL ČERNOHORSKÝ dostal až příliš mnoho prostoru k dělovce, která se pro Masaříka stala nechytatelnou.
     
    2
    Tým Wizards Praha právě vstřelil branku!
    Domácí se teď zapomněli na útočné polovině a hosté okamžitě trestali. Přečíslení dva na jednoho zakončil za bezmocného Masaříka MICHAL BLAŽEK.

    Jan Kousal

    Jan Mejsnar

    Branky: 10. T. Mazánek, 11. Bursa, 13. J. Mečíř, 14. P. Mečíř, 24. P. Mečíř, 27. Hybner, 29. J. Mečíř, 36. Kořínek – 2. Blažek, 4. Černohorský

    Karty:   33. Kořínek (GJN) – 33. Blažek (WIP)


    FK GMM Jablonec nad Nisou: Masařík – Bursa, Hybner, P. Mečíř (C), T. Mazánek, J. Mečíř, Jeřábek, Kořínek, Kraus
    Wizards DDM Praha 10: Oberleitner – Tomek (C), Blažek, Černohorský, Chalupa, Vácha, Koudelka, Čechura
    bahis siteleri