Saint-Étienne – Méty 1:0 (kon.) | Bordeaux – Troyes 0:2 (kon.) | Nantes – Montpellier 2:0 (kon.)
Remeš – Štrasburk 1:1 (kon.) | Rennes – Angers 2:0 (kon.) | Lille – Clermont Foot 4:0 (kon.)
Marseille – Monaco 0:1 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
0:2 (0:1)
ESTAC Troyes
Neděle 06.03.2022, 15:00 • Matmut Atlantique, Bordeaux • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše! Loučím se s vámi a přeji vám hezký zbytek dnešního dne! (17:01:26)
     
    Velmi vypjatý souboj z chvostu tabulky Ligue 1 končí lépe pro Troyes. Hosté šli do vedení v prvním poločase po chybě brankáře Poussina při pokutovém kopu. Bordeaux ve druhém poločase dominovalo, ale nedokázalo si vypracovat větší příležitost. Naopak hosté se dostali druhé penaltě, kterou proměnili. V velmi vypjatém závěru pak bylo k vidění několik zbytečných zákroků, po kterých rozhodčí rozdával karty.
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:15.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Domácí měli k dispozici velkou příležitost na snížení na rozdíl jedné branky, ale jeden z útočníků Bordeaux byl ve vápně načapán v ofsajdovém postavení.
     
    90+6
    Vůbec žádné nebezpečí nepřinesl centr do vápna Troyes. Gallon si sebral míč pohodlně ze vzduchu a hráči Troyes už nejspíše dohrají utkání bez větších problémů.
     
    90+5
    Bordeaux se dostane po sraženém míči k rohovému kopu, míč si u rohového praporku staví Niang.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Rémi Oudin (Girondins Bordeaux FC).
     
    90+4
    A další úplně nesmyslný zákrok ve středu pole. Žlutou kartu nyní dostane naopak jeden z domácích hráčů.
     
    90+3
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Xavier Chavalerin, přichází Derek Mazou-Sacko.
     
    90+3
    Velmi vyostřený závěr utkání korunuje Koné, který nesmyslně zajel na polovině do protihráče a opustí tak předčasně hrací plochu.
     
    90+2
    Červenou kartu dostává Youssouf Koné (ESTAC Troyes).
     
    90+2
    Domácí fotbalisté získávají autové vhazování na polovině hrací plochy, ale zdá se, že dnes vyjdou z tohoto utkání bez bodů. Hosté skvěle brání a navíc vedou o dvě branky.
     
    90+1
    Rozhodčí v druhém poločase nastavuje šest minut nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Vyhrocený závěr utkání, Koné po střetu zůstává ležet na zemi a na hřiště opět musí zamířit ošetřovatele.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Gaëtan Poussin (Girondins Bordeaux FC).
    87. Lebogang MOTHIBA - 0:2
     
    87
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Troyes navyšuje své vedení! Druhou penaltu v utkání proměňuje LEBO MOTHIBA, který střelou k levé tyči nedal Poussinovi mnoho šancí. Domácí brankář sice vystihl stranu, ale neměl nárok vytěsnit balón z prostoru tří tyčí.
    86.
     
    86
    Rozhodčí však ještě míří celou situaci zkontrolovat na video! Domácí trenér se nyní hodně zlobí a inkasuje červenou kartu! Pokutový kop uvidíme.
     
    85
    Na druhé straně uvidíme druhou penaltu v utkání! Fransergio si ve snaze zabránit protihráči zakončit počínal nedovoleně a poslal ho ve vlastním vápně k zemi!
     
    84
    Vzápětí přišel další rohový kop, po němž domácí žádali opět pokutový kop kvůli ruce jednoho z hostů. Rozhodčí ale nepíská a hra plyne dále.
     
    83
    Ani druhá možnost nebyla úspěšná. Do zakončení se domácí vůbec nedostali. Míč putoval do středu malého vápna, odkud odhlavičkovali hosté.
     
    82
    Bordeaux se dostalo k rohovému kopu, Oudin však poslal míč pouze na bližší tyč, kde byli připraveni hostující obránci, kteří odhlavičkovali na další rozehrávku od rohového praporku.
     
    80
    Do konce základní hrací doby nám zbývá posledních deset minut! Bordeaux je ve druhém poločase jasně aktivnější, ale hosté zatím brání skvěle. Lze počítat s nastavením minimálně pěti minut z důvodu častého přerušování.
     
    79
    Bordeaux se nejprve dostalo do zakončení z velkého úhlu, které pokryl Gallon. Následně domácí po další akci mohli zakončovat z dobré pozice, ale Niang si srazil nohou míč do ruky a akce Bordeaux je tak zastavena.
     
    78
    Domácí mají k dispozici standardní situaci z velké dálky. Po faulu bude jeden z domácích fotbalistů adresovat centr do vápna Troyes.
     
    77
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Mama Baldé, přichází Youssouf Koné.
     
    76
    Balde opouští hrací plochu v doprovodu s ošetřovateli na lehátku. Hra je nyní delší dobu přerušena.
     
    75
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Timothee Pembélé, přichází Fransérgio.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Anel Ahmedhodžić (Girondins Bordeaux FC).
     
    73
    Balde zůstává ležet na zemi a rozhodčí k němu přivolává ošetření. Fanoušci nyní hlasitě pískají a žádají, aby hra pokračovala.
     
    73
    Další tvrdé zákroky, po kterých možná rozhodčí opět bude rozdávat karty. Nyní zdá se, komunikuje s videorozhodčím, jestli tu nebyl penaltový zákrok.
     
    71
    Další nákop domácích za obranu Troyes končí u gólmana Gallona, který ihned rozehrává na své spoluhráče, kteří postupují směrem vpřed.
     
    70
    Niang ve vzdušném souboji zasáhl protihráče rukou do obličeje a zaslouženě dostává žlutou kartu. Do konce utkání nám zbývá posledních dvacet minut. Bordeaux je sice aktivnější, ale hosté si zatím vědí rady.
     
    69
    Žlutou kartu dostává M'Baye Niang (Girondins Bordeaux FC).
     
    68
    Nepřesná přihrávka po lajně končí v zámezí. Hráči Troyes budou rozehrávat od postranní čáry pomocí autového vhazování.
     
    67
    Elis dostal do vápna přihrávku a z otočky z úhlu se pokoušel ohrozit hostujícího brankáře, což se mu ale nepodařilo. Gallon tak bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    66
    Bordeaux se dostal s míčem do vápna, tam však byli pohotově připravení obránci Troyes, kteří zabránili zakončení. Domácí však budou pokračovat prostřednictvím autového vhazování.
     
    64
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Ike Ugbo, přichází Lebogang Mothiba.
     
    63
    Domácí se dostali do rychlého protiútoku, po kterém přišla z pravé strany přihrávka do vápna a následný útočný faul. Na zemi zůstal ležet gólman Gallon, který je v péči ošetřovatelů.
     
    61
    Hosté se po pohledné kombinaci dostali do vápna Bordeaux, Kabore přihrával na penaltový puntík, kde však pohotově zasáhl jeden z obránců, jenž odkopl míč od zámezí.
     
    60
    Elis ve středu pole srazil na zem jednoho z protihráčů, čehož si pohotově všiml hlavní arbitr, který hru zastavuje. Rozehrávka pro hosty.
     
    59
    Kabore dostal přesnou přihrávku před velké vápno, kde střetl s jedním z protihráčů a vypadalo to hodně nebezpečně. Nakonec potřeboval ofenzivní záložník Troyes ošetření, po kterém hra pokračuje dále.
     
    57
    Vzápětí domácí vybojovali standardní situaci po nedovoleném zákroku. Z hloubi pole pak přišel centr do vápna hostů, pro který si opět došel Gallon.
     
    56
    Nákop dopředu z kopaček domácích fotbalistů nepřinesl vůbec nic. Míč se vznesl pouze do vápna Troyes, kde si pro něj došel gólman Gallon.
     
    55
    Ale ten domácím nevyšel, míč se sice vznesl do vápna Troyes, ale skončil pak za brankou soupeře, Následuje odkop v podání Gallona.
     
    54
    Domácí pokračují v obléhání velkého vápna soupeře. Po další akci zblokoval přihrávku jeden z hostujících obránců, následuje rohový kop.
     
    52
    Elis se u postranní čáry snažil prodloužit balón na pravé křídlo, ale jeho přihrávka byla zblokována. Následuje autové vhazování pro Bordeaux.
     
    51
    V obrovské šanci selhal Oudin, který si šikovně naběhl do vápna na přesný centr a z voleje zakončoval z velké blízkosti! Balón mu však při střele sjel z nohy a skončil pouze nad břevnem branky soupeře.
     
    50
    Domácí pokračují v aktivitě, nyní operují s míčem u velkého vápna soupeře, kde se dostali před malou chvíli k autovém vhazování.
     
    48
    Hosté čelili několika nebezpečným centrům, které se jim ale podařilo odvrátit. Domácí i do druhého poločasu vstupují velmi aktivně.
     
    47
    Biancone poslal k zemi jednoho z protihráčů a po právu za to byl odměněn žlutou kartou. Bordeaux bude rozehrávat zhruba z půlící čáry.
     
    47
    Žlutou kartu dostává Giulian Biancone (ESTAC Troyes).
     
    46
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Gideon Mensah, přichází Alberth Elis.
     
    46
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Yacine Adli, přichází M'Baye Niang.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Po prvním poločase vede hostující celek nad domácím Bordeaux 1:0. Troyes se dostalo do vedení po zákroku na hraně velkého vápno, po kterém po konzultaci s VAR Nařídil hlavní sudí penaltu. Tu sice Baldé nekopl ideálně, ale Poussin si po velké chybě sám srazil míč do branky. Domácí byli po inkasované brance aktivnější, ale vyrovnat se jim v prvním poločase nepodařilo.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Stian Gregersen (Girondins Bordeaux FC).
     
    45+2
    Po tvrdém zákroku rozehrávali domácí z dobré pozice, následně se do protiútoku hnali hosté, kteří však byli zastaveni pomocí faulu. Rozhodčí vytahuje další žlutou kartu.
     
    45+1
    Rozhodčí v prvním poločase nastavuje dvě minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    45
    Po další průnikové přihrávce do vápna se dostal k míči Hwang, jenž při zakončení skončil na zemi. Domácí se rovněž dožadují penalty, ale rozhodčí zůstává klidný a hra plyne dále.
     
    44
    Gallon na druhé straně předvedl velkou pohodu. Nejprve předvedl rutinní zákrok proti střele k levé tyči. Po dlouhém nákopu na Hwanga pak vyběhl z branky a nedovolil domácím fotbalistům zakončit.
     
    42
    Ugbo mohl navýšit vedení svého týmu na rozdíl dvou branek, ale po skvělé akci z vápna pouze přestřelil branku Bordeaux. Domácí nyní měli velké štěstí, že hostující útoční v této šanci selhal!
     
    41
    Gallon měl nyní práci po zmatku ve vápně Troyes, kde se míč odrážel ze strany na stranu. Domácím se nepodařilo ideálně zakončit, Gallon nakonec vyběhl z brankové čáry a lapil míč do rukavic.
     
    40
    První poločas se blíží ke svému konci. Domácí jsou v posledních minutách aktivnější, ale větší možnost na změnu skóre si nevypracovali.
     
    39
    Onana se dostal k centru z pravé strany. Ten směřoval pouze do náruče Gallona, který v dnešním zápase zatím neměl mnoho práce.
     
    36
    Chambost rozehrál nakrátko na spoluhráče u rohu velkého vápna, jenž směřoval přihrávku na zadní tyč do vápna Bordeaux. Tam bez problémů zasáhl brankář Poussin, který bez větších problémů vyskočil ze všech nejvýše.
     
    35
    Po rychlém útoku domácích se dostali vpřed také hostí, kteří vybojovali další rohový kop. Míč u praporku si připravuje Chambost.
     
    34
    Tak třeba teď. Bordeaux vybojovalo rohový kop. Po něm ale přišel centr do vápna, u kterého byl první Gallon, jenž vyboxoval balón do bezpečí. I tak domácí pokračují v aktivitě s balónem na kopačkách.
     
    33
    Domácí si nyní vyměňují míč na vlastní polovině a pomalými krůčky se snaží dostat vpřed se snahou vytvořit si vážnější šanci ne změnu skóre.
     
    31
    Nedovolený zákrok i na straně Bordeaux, hosté mají k dispozici rozehrávku ze středu pole. Na přímé ohrožení branky to však tentokrát nebude.
     
    30
    Domácí ihned po inkasované brance zvyšují svojí aktivitu. Po faulu se dostanou k rozehrávce z vlastní poloviny.
    28. Mama BALDÉ - 0:1
     
    28
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Autorem branky z pokutového kopu je MAMA BALDÉ, který měl obrovskou dávku štěstí. Jeho střela k levé tyči byla pomalá a gólman Poussin vystihl stranu a dostal se k míči, který mu však projel pod tělem do branky. Velká chyba domácího brankáře, jenž mohl být hrdinou.
     
    26
    Tak pozor! Nakonec to bude jinak! Rozhodčí po konzultací s VAR nařizuje pokutový kop! Na penaltový puntík si míč staví Balde!
     
    24
    Tohle bylo opravdu těsné! Mensah na hranici velkého vápna nastavil nohu rozběhnutému protihráči a málem z toho byla penalta. Nakonec měl domácí obránce štěstí a uvidíme pouze přímý kop z velmi zajímavé pozice.
     
    24
    Žlutou kartu dostává Gideon Mensah (Girondins Bordeaux FC).
     
    23
    Bordeaux se dostalo na středu hrací plochy k míči, na malou chvíli se zdálo, že bude hra přerušena, když na trávníku zůstal ležet jeden z domácích, ale pokračuje se dále.
     
    22
    Postupný útok Bordeaux vpřed se zastavil na nepřesné přihrávce Pembeleho na levé křídlo. Míč tak získali hosté, kteří se následně dostávají k rozehrávce od postranní čáry.
     
    21
    Rozehrávka od rohového praporku nepřinesla vůbec nic zajímavého. Míč se vznesl mezi penaltový puntík a velké vápno, kde se o něj postarali domácí obránci, kteří odhlavičkovali do středu hřiště.
     
    20
    Troyes ze s ničeho nic dostane k rohovému kop. Stane se tak po rychlém ataku, kdy musel domácí brankář zasahovat po výběhu hlavou.
     
    18
    To se mohlo změnit nyní. Hwang si naběhl na průnikovou přihrávku ze středu pole, která ho však nakonec zahnala až do rohu hrací plochy. Odtud se míč dostal na velké vápno, odkud mířil na brankáře Gallona, jenž neměl mnoho práce. Míč zamířil po zemi přímo do jeho náruče.
     
    17
    Individuální chyby na obou stranách nyní vedli k faulu ze strany hostů, kteří nejprve zadarmo získali balón a následně ho zbytečně ztrácí. Po čtvrt hodině mohu konstatovat, že prozatím nesledujeme příliš atraktivní utkání.
     
    16
    Ugbo se odhodlal ke střele zpoza vápna, která zamířila opět pouze nad branku Bordeaux. Žádná práce pro Poussina, který pouze kontroloval balón. Odkop od branky pro domácí.
     
    14
    Po rozehrávce hostů bylo k vidění několik vzdušných soubojů v hloubi pole. Míč se dostal na hlavu Hwangovi, jenž se snažil šikovně sklepnout spoluhráči, ale vzhledem k jeho výšce nebyl úspěšný. Pokračují domácí na vlastní polovině.
     
    13
    Na opačné straně Hwang obětavě ve skluzu poslal míč do auta, aby zamezil rozehrávce hostů od branky. Fotbalisté Troyes tak budou vhazovat z vlastní poloviny.
     
    12
    A další možnost hostů končí opět na břevnem domácí branky. Centr z levé strany se vznesl na zadní tyč, odkud hlavičkoval Chavalerin. Míč od jeho hlavy ale nezamířil do prostorů, kam francouzský záložník sám očekával.
     
    11
    Rychlý protiútok ze strany Troyes rovněž nic zajímavého nepřinesl. Zakončovat z hranice vápna se pokusil Ugbo, který byl ale těsně bráněn a napálil tak pouze protihráče do nohy.
     
    10
    Standardní situace nepřinesla žádné nebezpečí. Biancone se rozhodl o rozehrávku přímo na bránu, ale jeho pokus byl velmi nepřesný, skončil vysoko nad břevnem domácí branky.
     
    9
    Hostující celek se dostane k přímému kopu ze zajímavé vzdálenosti. Stane se tak po zákroku za žlutou kartu od Marcela, který před pokutovým územím podrazil jednoho ze spoluhráčů k zemi.
     
    8
    Žlutou kartu dostává Marcelo (Girondins Bordeaux FC).
     
    8
    A podruhé v krátkém sledu se Gallon dostane k odkopu od branky. Domácí totiž zbytečně ztratil balón.
     
    7
    Pembele se dostal na pravé křídlo pod velkým tlakem a rozhodl se o centr do vápna Troyes. Jeho přihrávka však směřovala mimo pokutové území, zasáhla pouze postranní síť hostující branky. Odkop od brány pro ESTAC.
     
    6
    Na druhé straně domácí zkoušeli projít poprvé do vápna z levé strany, ale úmysl hráčů Bordeaux se nepovedl. I přesto zůstávají domácí na míči.
     
    5
    Útočný faul hostů znamená rozehrávku Bordeaux od vlastního vápna. Balde si v souboji pomohl rukou, zasáhl spoluhráče. Hra na malou chvíli přerušena.
     
    4
    To na druhé straně měl vzápětí mnohem větší problémy Gallon, jenž se musel zapojit do kombinace se svými spoluhráči, ale byl vysoko napadán, a tak musel rychle zakopnou kulatý nesmysl do zámezí.
     
    3
    Poussin se po rozehrávce, kterou se snažili přerušit hosté, dostal k odkopu od vlastní branky. Domácímu brankáři se však povedlo odkopnout míč pouze do středu hřiště na kopačky soupeře.
     
    2
    Domácí bleskurychle získali balón zpět do svého držení a kombinují na vlastní polovině. Fanoušci Bordeaux mohutně skandují a ženou svůj tým směrem vpřed.
     
    1
    Pembele zkoušel individuálně projít po pravé straně, ale následoval tvrdý souboj, po které míč odevzdal soupeři. Chvíli se ještě díval směrem k sudímu vyčítavým pohledem, ale hra plyne dále bez přerušení.
     
    1
    Ze středového kruhu rozehráli ihned po úvodním hvizdu domácí fotbalisté míč směrem dozadu a rychle nakopávají dopředu, kde zůstávají s míčem na kopačkách.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    V infografice jsme si prohlédli sestavy obou celků. Vše nyní bude připraveno k tomu, abychom společně zahájili dnešní souboj mezi domácím Girondins Bordeaux FC a hostujícím ESTAC Troyes.
     
    Základní jedenáctka hostujícího týmu je připravena v tunelu na nástupu na hrací plochu. Pomalu začínají přicházet i domácí fotbalisté, kteří už mohou z útrob slyšet mohutnou podporu svých fanoušků.
     
    Utkání mezi domácím Girondins Bordeaux FC proti hostům z ESTAC Troyes startuje za několik minut! Čekání na zahájení utkání si můžete zkrátit pohledem na sestavy obou celků. Úvodní výkop zápasu v rámci boje o udržení v nejvyšší francouzské soutěži je naplánován na 15:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Girondins Bordeaux FC: Poussin – Gregersen, Marcelo, Ahmedhodžić – Pembélé, J. E. Onana, Guilavogui (C), G. Mensah – Oudin, Y. Adli – Hwang Ui-jo.
    Náhradníci: Malbec – Dilrosun, Elis, Fransérgio, Ignatěnko, Kwateng, Mara, Medioub, Niang.
    Trenér: Guion D.

    ESTAC Troyes: Gallon (C) – Biancone, Palmer-Brown, Salmier – Kaboré, Chambost, Kouamé, Conté – Mama Baldé, Chavalerin – Ugbo.
    Náhradníci: Renot – Y. Koné, Larouci, Mazou-Sacko, Metinho, Mothiba.
    Trenér: Irles B.

    Rozhodčí: Buquet R.
     
    ESTAC Troyes

    Hostující celek má na kontě stejný počet bodů jako domácí a rovněž jsou ve hře o udržení v nejvyšší francouzské soutěži. Ani jeden z posledních pět klání Troyes nevyhrálo, dvakrát remizoval a třikrát nebralo ze zápasu ani bod. Za zmínku však stojí remíza z posledního kola proti druhému Marseille. Hostující tým nastřílel v letošním ročníku třiadvacet gólů, což je společně s Lorientem vůbec nejméně z celé ligy. O nejvíce branek tohoto družstva se prozatím postaral třicetiletý záložník Xavier Chavalerin s pěti přesnými zásahy.

    Poslední odehraná utkání:
    Angers – Troyes 2:1
    Troyes – Méty 0:0
    Brest – Troyes 5:1
    Rennes – Troyes 4:1
    Troyes – Marseille 1:1
     
    Girondins Bordeaux FC

    Bordeaux se v nabité tabulce francouzské Ligue 1 nachází až na posledním místě, domácí však mají na kontě dvaadvacet bodů stejně jako poslední čtyři celky. Z posledních pěti zápasů brali domácí fotbalisté pět bodů za dvě remízy a jedno vítězství. Z celků na chvostu tabulky má Bordeaux doposud nejvíce nastřílených branek, v šestadvaceti zápasech jich vstřelili osmatřicet. O nejvíce z nich se postaral korejský útočník Ui-Jo Hwang, který se prozatím trefil desetkrát.

    Poslední odehraná utkání:
    Bordeaux – Štrasburk 4:3
    Reims – Bordeaux 5:0
    Lens - Bordeaux 3:2
    Bordeaux – Monako 1:1
    Clermont – Bordeaux 1:1
     
    Dobrý den! Vítám vás u textového přenosu utkání 27. kola francouzské nejvyšší soutěže Ligue, ve kterém se střetne domácí Girondins Bordeaux FC proti hostujícím ESTAC Troyes.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Adam Mitáš

    Branky: 28. Mama Baldé (pen.), 87. Mothiba (pen.)

    Karty:   8. Marcelo (BOR), 24. G. Mensah (BOR), 45+2. Gregersen (BOR), 69. Niang (BOR), 75. Ahmedhodžić (BOR), 87. Poussin (BOR), 90+4. Oudin (BOR) – 47. Biancone (TRY)   90+2. Y. Koné (TRY)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:15.
    Girondins Bordeaux: Poussin – Gregersen, Marcelo, Ahmedhodžić – Pembélé (75. Fransérgio), J. E. Onana, Guilavogui (C), G. Mensah (46. Elis) – Oudin, Y. Adli (46. Niang) – Hwang Ui-jo.
    Náhradníci: Malbec – Dilrosun, Elis, Fransérgio, Ignatěnko, Kwateng, Mara, Medioub, Niang.

    Trenér: Guion D.

    ESTAC Troyes: Gallon (C) – Biancone, Palmer-Brown, Salmier – Kaboré, Chambost, Kouamé, Conté – Mama Baldé (77. Y. Koné), Chavalerin (90+3. Mazou-Sacko) – Ugbo (64. Mothiba).
    Náhradníci: Renot – Y. Koné, Larouci, Mazou-Sacko, Metinho, Mothiba.

    Trenér: Irles B.

    Rozhodčí: Buquet R.
    bahis siteleri