Pittsburgh – Vegas 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Winnipeg 5:2 (kon.)
Vancouver – Washington 3:4 (po pr.) | Nashville – St. Louis 4:7 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:7 (1:3, 3:1, 0:3)
St. Louis Blues
Sobota 12.03.2022, 18:40 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a my ve velmi příznivém času budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Nashville Predators a St. Louis Blues.
     
    Nashville Predators

    Hokejisté dnes domácího celku Nashville Predators se nacházejí v Západní konferenci na šestém místě a drží se tak na postupovém místě do vyřazovacích bojů. Je to sice ještě předčasné, protože do konce základní části je ještě hodně zápasů, ale budou dělat vše pro to, aby se do vrcholné fáze sezóny dostali a chtějí sbírat další důležité body. Predátoři nyní mají za sebou tři výhry. Nejprve smetli San Jose na jeho ledě vysoko 8:0, poté přišla výhra 2:1 nad Dallasem a naposledy pak hráči Nashville porazili doma 4:1 Ahaheim. Tuto šňůru by dnes rádi natáhli a pokusí se sproti St. Louis opět uspět.

    Nejproduktivnější hráči

    Roman Josi 15+46
    Matt Duchene 29+25
    Filip Forsberg 28+21
     
    St. Louis Blues

    Hosté ze St. Louis Blues jsou ve stejné konferenci o tři patra výše. Jsou tedy třetí a dosud zapsali třiasedmdesát bodů a i oni jsou tedy na dobré cestě do vyřazovacích bojů. Čtyři zápasy v řadě za sebou Bluesmani nevyhráli, tuto černou sérii zastavili v posledním odehraném duelu, když na domácí ledě vyzvali New York Rangers. A Jezdce pak porazili 6:2. Dnes na led Nashvillu nastoupí s cílem navázat ne předchozí úspěch a pokusí se naplnit roli mírného favorita. Každopádně nás čeká určitě další zajímavý zámořský duel, který nabídne skvělou hokejovou podívanou.

    Nejproduktivnější hráči

    Jordan Kyrou 22+33
    Vladimir Tarasenko 19+30
    Pavel Bučněvič 19+27
     
    Vzájemná utkání

    Oba týmy se v probíhající sezóně utkaly dvakrát a připsaly si každý po výhře.
     
    Česká a slovenská stopa

    David Rittich (NSH)
     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi, A. Carrier, Ekholm, Benning, Harpur – Duchene, Johansen, F. Forsberg – Kunin, Mikael Granlund, Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Cousins.
    Trenér: John Hynes

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko, M. Scandella, Faulk, Krug, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly, B. Schenn – Tarasenko, R. Thomas, Kyrou – I. Barbašev, L. Brown, Saad – Toropčenko, Bozak, MacEachern.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Hebert, Chmielewski – Daisy, Fournier.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Ville Husso musel hned v úvodu hasit nebezpečí, na pravé straně se nebezpečně opřel do střely Tanner Jeannot a prostor u své levé tyče si hostující brankář pohlídal.
     
    00:20
    Zakázané uvolnění St. Louis a hra se stěhuje opět před Villeho Hussa.
     
    00:34
    Ville Husso byl pod palbou znovu, před ním vznikla nebezpečná skrumáž, ale domácí natřikrát nedopravili kotouč za jeho záda. Hned na začátku první minuty tak měl hostující brankář hodně práce.
     
    01:15
    Domácí na hosty vlétli opravdu zhurta, nyní znovu operovali před brankou soupeře, Husso opět zasáhl a hra je zastavena, buly po jeho pravé ruce.
     
    02:00
    Nyní už o sobě dali vědět konečně také hosté. Ivan Barbašev viděl na pravé straně najíždějícího Brandona Saada, který těsně před Sarosem zakončil a i domácí brankář už má zákrok.
     
    02:35
    Další průnik do útočného pásma na straně Nashvillu, Cousins se však dopustil postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma. Bude se ale také vylučovat, sednout si půjde hostující hráč.
     
    02:35
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Mackenzie MacEachern – 2 min., hrubost).
     
    03:17
    První přesilovku mají k dispozici tedy domácí hráči, těm se ale první útok nepovedl a po zisku puku ho pak hosté vyhodili až před Juuseho Sarose.
     
    03:58
    Philip Tomasino dostal přihrávku a na pravé straně pak po zemi vystřelil, ovšem jen do betonu Hussa. Hned na to se hosté opět osvobozují.
     
    04:35
    St. Louis Blues jsou v plném počtu.
     
    05:33
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Johansen – 2 min., držení).
     
    05:33
    A chvilku poté byl vyloučen domácí Johansen za držení a početní výhodu si také vyzkoušejí hráči hostujícího St. Louis.
     
    06:03
    David Perron pálil z první z levého kruhu a po jeho ráně musel do zákroku Juuse Saros a má puk v bezpečí. Následně pak nechal hru raději zastavit, buly po jeho pravé ruce.
     
    06:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak nyní se to už povedlo, přesilovka je využita a hosté se ujímají vedení. Krug našel na levém kruhu DAVIDA PERRONA, který se švihem už z tohoto místa trefil a puk umístil do protějšího rohu Sarosovy branky – 0:1. Asistence: Torey Krug a Vladimir Tarasenko.
    06:35 David PERRON - 0:1
     
    07:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    O chvilku později se znovu mění skóre a opět na straně Bluesmanů. BRANDON SAAD mezi kruhy, ač to měl hodně těžké, vystřelil a kotouč nakonec zapadl za záda domácího brankáře – 0:2. Asistence: Robert Thomas a Jordan Kyrou.
    07:23 Brandon SAAD - 0:2
     
    08:35
    Následuje první komerční přestávka.
     
    10:12
    Hosté se opět natlačili před branku domácích, ale tentokráte Sarose neohrozili, naopak po zisku puku šli dopředu zase hráči Nashvillu.
     
    11:03
    Colton Parayko nabruslil do vlastního obranného pásma a tam získal puk na svou stranu. Následně pak šli Bluesmani směrem dopředu, ale rázem o touš přišli.
     
    11:52
    Ryan O'Reilly dostal na pravý kruh přihrávku a hned se snažil zakončit, do jeho střely ale vložil hůl jeden z domácích beků a pomohl tak svému brankáři Sarosovi.
     
    13:13
    Těsně před hostující brankou se zjevil Jakov Trenin a jeho pohotová střela se otřela o nohu Coltona Parayka. Hosté se opět ubránili domácí akci a pádí do útoku.
     
    14:02
    Robert Thomas si klepl mezi kruhy o přihrávku, nedočkal se a rázem se museli vracet obránci St. Louis zpět před Hussa, aby mu pomohli při rodící se nashvillské akci.
     
    14:47
    Povedlo se a Colton Parayko zavezl kotouč do útočného pásma, kde sám vystřelil od modré čáry, ale jeho přízemní zakončení šlo jen vedle tyče Sarosovy brány.
     
    15:31
    Zakázané uvolnění Nashvillu a hra se stěhuje před Sarose. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    15:43
    Ivan Barbašev vybojoval puk v pásmu Nashvillu a poté ho poslal na modrou čáru, kde byl připraven se střelou Torey Krug, ale tu zastavili domácí hráči.
     
    16:18
    Následuje další komerční přestávka.
     
    16:18
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Roman Josi – 2 min., krosček).
     
    16:41
    Hosté se už usadili v pásmu Nashvillu a kombinovali před Sarosem, před ním pak střílel Ryan O'Reilly, ale puk se otřel o nohu domácího brankáře.
     
    17:22
    Vladimir Tarasenko zakončoval už do odkryté sítě na pravé straně, ale fantastický Saros se přesunul a kotouč zachytil.
     
    17:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale domácí brankář tlak hostů neustál a ti vedou rozdílem tří gólů. Saad vyzval mezi kruhy ROBERTA THOMASE, který jeho nabídku přijal a propálil Sarose – 0:3. Další využitá početní výhoda Bluesmanů. Asistence: Brandon Saad a Jordan Kyrou.
    17:42 Robert THOMAS - 0:3
     
    18:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí se už také prosazují a berou Hussovi jeho čisté konto. Rozebraná obrana, přihrávka od Forsberga na pravou stranu MATTU DUCHENEMU, který poté zametl kotouč do odkryté sítě – 1:3. Asistence: Filip Forsberg a Ryan Johansen.
    18:34 Matt DUCHENE - 1:3
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Ještě to zkusily oba týmy před brankářem soupeře, ovšem už se skóre nezměnilo. První dějství je tak u samého konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství je minulostí a padly v něm hned čtyři góly. Hosté se postupně dostali do tříbrankového trháku, když dvakrát využili přesilovou hru. Ovšem poslední slovo v úvodní části hry měli domácí hráči, kteří se dokázali také prosadit, když Matt Duchene vzal Hussovi čisté konto. Dost možná se tak Nashville vrátil zpět do zápasu.
     
    Střely na branku: 11 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 19:32.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Po změně stran šli do akce hosté, ale před Sarosem toho moc nevymysleli. Rázem touš ztratili a čelí útoku domácího celku.
     
    21:09
    Matt Duchene se dostal k zakončení přes Hussem, ale ten sklapl betony a kotouč se od nich odrazil a dostal se na hokejky hostů.
     
    22:04
    Nicméně Nashvillští byli opět nebezpeční před Hussem, ale Filip Forsberg svou střelu namířil jen vedle levé tyče z pohledu hostujícího brankáře.
     
    22:24
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Ivan Barbašev – 2 min., hákování).
     
    22:41
    Domácí mají výhodu přesilové hry a mají tak šanci dostat se svému soupeři na dostřel jediné branky. Nyní Forsberg trefil tyčku!
     
    23:09
    Hosté se dostali na puk a okamžitě ho poslali až před klec Sarose, šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    23:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jsou hostům na dostřel jediného gólu a definitivně zpět ve hře. Duchene poslal pohotovou přihrávku do prostoru mezi kruhy, kde švihem RYAN JOHANSEN prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:3. Asistence: Matt Duchene a Roman Josi.
    23:44 Ryan JOHANSEN - 2:3
     
    25:06
    Hosté se snažili vrátit si své vyšší vedení zase zpátky, Tyler Bozak ale těsně před Sarosem zakončil jen do jeho připraveného betonu.
     
    25:44
    Luke Kunin po pravém křídle pronikal do útočného pásma, společně s ním i kolegové z útoku, ale tahle akce nepřinesla žádné nebezpečí před Hussem.
     
    26:24
    Matt Duchene dostal do jízdy přihrávku, ale v prostoru mezi kruhy byl tísněn obranou St. Louis. Nakonec pak ještě střílel Filip Forsberg z první, ale proti byl Husso.
     
    26:45
    Následuje další komerční pauza.
     
    27:08
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Brayden Schenn – 2 min., hákování).
     
    27:38
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Johansen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:53
    Síly na ledě se srovnaly a vidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Nejprve se do šance dostali domácí, následně pak hosté, ale skóre se neměnilo.
     
    28:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    A po dvou šancích je tu gól domácích a je vyrovnáno. Ekholm poslal do prostoru mezi kruhy zpětnou přihrávku, kterou pak do sítě hostů pohotově uklidil FILIP FORSBERG – 3:3. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Mattias Ekholm a Alexandre Carrier.
    28:14 Filip FORSBERG - 3:3
     
    29:33
    Hosté tak přišli o svůj náskok a opět se jede od nuly. Do akce se teď dostal Ryan O'Reilly, ale po přihrávce od Tarasenka prvně jmenovaný pálil jen k zadnímu mantinelu.
     
    30:38
    Polovina základní hrací doby je minulostí a oba týmy mají stále o co hrát. Na ukazateli svítí nerozhodný stav. Nyní přichází další komerční přestávka.
     
    30:57
    Luke Kunin se pokusil tečovat pokus spoluhráče, v těsné blízkosti Hussa ale neuspěl.
     
    31:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou své vedení zase zpátky. Od modré čáry pálil TOREY KRUG a před Sarosem byli dva domácí hráči. Puk se pak odrazil od Ryana Johansena a ten pak proskočil za záda Sarose – 3:4. Asistence: Mackenzie MacEachern a Tyler Bozak.
    31:38 Torey KRUG - 3:4
     
    32:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ovšem z vedení se hosté příliš dlouho neradovali. Přichází totiž další domácí vyrovnání. Johansen nechal puk MATTU DUCHENEMU, který ho z úhlu na levé straně pověsil pod víko hostující klece – 4:4. Asistence: Ryan Johansen.
    32:17 Matt DUCHENE - 4:4
     
    33:34
    Hra má spád, ani jeden soupeř si nedá nic zadarmo, sledujeme pohledné utkání, které zejména nezaujatého diváka musí bavit.
     
    34:47
    Robert Thomas si nabruslil do útočného pásma, kde se pokusil sám vystřelit, ale bylo to skrze obranu Nashvillu, která ho dostala do bezpečí.
     
    35:29
    Saros nyní předvedl pohotový zákrok proti jedovce Coltona Parayka a po zákroku zastavuje hru. Následně pak je vyhlášena další komerční pauza.
     
    35:48
    Mattias Ekholm zachytil v obranném pásmu puk a hned ho poslal do neutrální zóny, aby nedošlo k ohrožení Sarosovy klece.
     
    36:17
    Na druhé straně pak švihl do kotouče Dante Fabbro, ale proti byla lapačka Villeho Hussa.
     
    37:02
    Eeli Tolvanen napřáhl ke střele před Hussem, jeho pokus šel na jeho bránu, ale brankář St. Louis byl připraven a touš má ve své moci.
     
    37:48
    Domácí to znovu zkusili před rozhozenou obranou hostů, ale nakonec se dokázali Bluesmani zkonsolidovat a vytáhli kotouč do středního pásma.
     
    38:21
    Další akci hostů zastavila domácí obrana, která hned otáčí hru na opačnou stranu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:35
    Juuse Saros předvedl další přesný zákrok, proti střele Toreyho Kruga zakročil a nechal hru zastavit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    39:50
    Domácí ještě zastavili rodící se akci hostů a otočili hru před Hussa, ale před ním už nezakončili.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce a opět se v ní skóre měnilo třikrát. Domácí se dostali na dostřel svému soupeři a později se jim povedlo i vyrovnat. Následovala ale další branka St. Louis a Bluesmani znovu vedli. Nicméně během chvilky se začínalo zase znovu od začátku, když srovnal Matt Duchene. Ten tak má zaděláno na hattrick. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 20:28.
     
    Střely na branku: 25 – 23
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Na obou stranách byly k vidění šance, ani jedna z nich však v brance soupeře neskončila.
     
    41:30
    Colton Parayko napřáhl na pravé straně a orazítkoval tyč Sarosovy branky!
     
    41:58
    Ivan Barbašev málem šel do úniku před domácí klec, ale nakonec ho o puk obral jeden z obránců domácího celku.
     
    42:32
    Zakázané uvolnění domácích stěhuje hru před branku Juuseho Sarose, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    42:59
    Mackenzie MacEachern si nabruslil podél levého mantinelu do útočného pásma a hned z úhlu vystřelil. Trefil sice tyč domácí branky, ale pouze tu boční.
     
    44:23
    Ryan O'Reilly proskočil mezi dvěma obránci Nashvillu a hned se dral do zakončení před Sarose, ovšem v jeho rozletu ho zastavili pozorní obránci Nashvillu.
     
    45:20
    Proti Forsbergovi zase zakročil Colton Parayko, jenž bruslí srazil puk do bezpečí. A hned na to míří do akce zase hráči St. Louis Blues.
     
    45:36
    Další pokus Vladimira Tarasenka, který byl před domácí brankou hodně aktivní, ale Saros byl ve svém brankovišti opět připraven zakročit.
     
    46:13
    Juuse Saros se v brankovišti rozhodně v posledních chvílích nenudí. Šla na něho další střela, která zaplula do jeho lapačky a opět se přerušuje. A na řadě je také další komerční přestávka.
     
    46:23
    Domácí nahodili puk do pásma hostů, ale tam si ho sebrala obrana Bluesmanů a namířila si to s ním zase před klec Juuseho Sarose.
     
    47:02
    Luke Kunin sjel s pukem za vlastní klec a poté ho se spoluhráči zavezl na opačnou stranu. Znovu se vak Predators nedostali do ohrožení Hussovy branky.
     
    47:55
    Brandon Saad tečoval pokus spoluhráče, leč nepřesně. Následně pak na opačném konci kluziště střílel Michael McCarron, ale Husso včas zakročil a přikryl puk pod lapačku.
     
    48:37
    Ville Husso nyní opět hasil velké nebezpečí před svojí brankou, když zastavil tvrdou ránu Ryana Johansena.
     
    48:55
    Roman Josi byl dalším domácím hráčem, který na Hussa vyslal nebezpečnou střelu, po které zaduněly betony hostujícího brankáře.
     
    49:46
    Nyní zase musel zakročit proti Marcu Scandellovi Juuse Saros a ten přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    50:05
    Jsme za polovinou třetí třetiny, stav je stále nerozhodný a oba týmy se snaží strhnout vedení na svou stranu, zatím ale marně.
     
    50:42
    Brandon Saad číhal u bližší tyče, kde napřahoval, ale nakonec se k němu přihrávka od spoluhráče nedostala. Rázem tak skončila další hostující akce.
     
    51:35
    Matt Duchene atakoval obránce hostů, který ho ale nepustil ke kotouči a hned na to ho hosté zavážejí do útočné třetiny.
     
    52:26
    Husso potáhl kotouč na pravou stranu, kde si ho sebral Robert Thomas a rodila se akce St. Louis. Ale na jejím konci byla hodně nepřesná střela MacEacherna.
     
    53:27
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    54:02
    Roman Josi střílel tvrdě od modré čáry a jeho pokus skončil znovu na pozorném Hussovi, který tak zapsal další důležitý zákrok.
     
    54:30
    Jedovka Mattiase Ekholma zaletěla na hruď Hussa a ten tak opět drží svůj tým.
     
    54:53
    Další komerční přestávka.
     
    55:16
    Filip Forsberg si najížděl po pravé straně až před Hussa, jeho švih pak končí na jeho hrudi a následně pak i v lapačce hostujícího brankáře.
     
    56:11
    Torey Krug zahrozil před Sarosem, ten jeho pokus vyrazil a následně pak si poradil i s jeho dorážkou.
     
    57:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté v závěru třetí třetiny jdou opět do vedení a možná odmítli nastavenou hrací dobu. Kyrou se protáhl do útočného pásma a stahovačkou pak poslal přihrávku na levou stranu, kde ROBERT THOMAS pohotově zakončil do odkryté klece – 4:5. Asistence: Jordan Kyrou a Vladimir Tarasenko.
    57:22 Robert THOMAS - 4:5
     
    58:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je asi hotovo. Domácí hned odvolali brankáře a v útočném pásmu od levého mantinelu skóruje do zcela prázdné klece Nashvillu DAVID PERRON – 4:6. Asistence: Brayden Schenn a Ryan O'Reilly.
    58:03 David PERRON - 4:6
     
    58:24
    Domácí pokračují bez brankáře.
     
    58:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A to už byla pro domácí poslední tečka. V obranném pásmu si našel puk JUSTIN FAULK, jenž přes celé kluziště nasměroval touš znovu do prázdné sítě – 4:7. Asistence: Robert Thomas.
    58:27 Justin FAULK - 4:7
     
    59:35
    Zápas se už jen dohrává, hosté už vědí, že o takový náskok nepřijdou, domácí zase naopak, že ho nedoženou.
     
    59:48
    Ještě mají puk hosté, ale už se s ním nikam neženou a jen zápas dohrávají.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, už to vypadalo, že zápas půjde do prodloužení, ale to v osmapadesáté minutě hosté odmítli a strhli vedení na svou stranu. Následně pak ještě přidali další dva góly do prázdné klece a výhru jen pečetili. Domácí tak sahali minimálně po bodu, nakonec doma nezískali ani jeden.
     
    Střely na branku: 35 – 35
     
    Dnešní utkání sledovalo 17565 diváků.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Juuse Saros (NSH) – 28 zákroků, 5 OG, úspěšnost 84,8%, odchytal 59:17
    Ville Husso (STL) – 31 zákroků, 4 OG, úspěšnost 88,6%, odchytal 60:00
     
    Česká a slovenská stopa

    Do dnešního duelu nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista. V Nashvillu působí český brankář David Rittich, ten ale dnes jen kryl záda Sarosovi.
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Matt Duchene (NSH) 2+1
    2. Ryan Johansen (NSH) 1+2
    3. Robert Thomas (STL) 2+2
     
    Díky za pozornost, hezký zbytek večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (21:22:47)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Duchene (F. Forsberg, Johansen), 24. Johansen (Duchene, Josi), 29. F. Forsberg (Ekholm, A. Carrier), 33. Duchene (Johansen) – 7. Perron (Krug, Tarasenko), 8. Saad (R. Thomas, Kyrou), 18. R. Thomas (Saad, Kyrou), 32. Krug (MacEachern, Bozak), 58. R. Thomas (Kyrou, Tarasenko), 59. Perron (B. Schenn, R. O'Reilly), 59. Faulk (R. Thomas)


    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi, A. Carrier, Ekholm, Benning, Harpur – Duchene, Johansen, F. Forsberg – Kunin, Mikael Granlund, Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Cousins.
    Trenér: John Hynes

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko, M. Scandella, Faulk, Krug, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly, B. Schenn – Tarasenko, R. Thomas, Kyrou – I. Barbašev, L. Brown, Saad – Toropčenko, Bozak, MacEachern.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Hebert, Chmielewski – Daisy, Fournier

    Diváci: 17565
    bahis siteleri