Pittsburgh – Vegas 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Winnipeg 5:2 (kon.)
Vancouver – Washington 3:4 (po pr.) | Nashville – St. Louis 4:7 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:7 (2:1, 0:6, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 12.03.2022, 13:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    34:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je tady další gól hostí. Kovářova střela se od zadního mantinelu odrazila před branku, odkud jí do branky uklidil FILIP KŘÍŽ. Asistence: Filip Kovář, Šimon Pavlík.
     
    32:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jansa nejdříve pálil horní části pravého kruhu, tuhle střelu srazili Brněnští do rohu. Odtamtud ho Jiruš naservíroval právě na hůl FILIPA JANSY, jenž střelou z první rozvlnil síť. Asistence: Vojtěch Jiruš, Jan Hampl.
     
    30:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá další početní převahu. Zajíček z pravého kruhu poslal střílený pas před branku, který do klece srazil ADAM MĚCHURA. Asistence: Jakub Zajíček, Lukáš Nezbeda.
     
    24:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kometa ihned po konci její přesilovky inkasuje. Nezbeda si všiml před brankovištěm nikým nekrytého ADAMA MĚCHURY, který si poradil se Schnattingerem a skóroval. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    21:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Kometu! Liberec jde poprvé v zápase do vedení. Pavlík napálil puk na brankoviště, kde se vytvořila skrumáž. V ní se nejlépe zorientoval MIKULÁŠ JENČOVSKÝ, jenž zatlouk puk do brány. Asistence: Šimon Pavlík, Adam Starý.
     
    20:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak Liberec přece jen přesilovku využívá. Jansův pas z pravého mantinelu projel brankovištěm na nikým nekrytého ADAMA MĚCHURU, který už měl práci jednoduchou a zametl puk do sítě. Asistence: Filip Jansa, Jakub Zajíček.
     
    07:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    A rychlý kontaktní gól je na světě! Střílený pas od pravého mantinelu usměrnil za Schnattingerova záda LUKÁŠ PLOS. Asistence: Mikuláš Jenčovský, Šimon Pavlík.
     
    06:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skvělý start domácí Komety! EDUARD ŠALÉ se po průnikovém pasu od Malého řítil sám na Vopravila. Tomu po bekhendovém blafáku poslal puk mezi betony a skóroval. Asistence: Jakub Malý, Jan Sedláček.
     
    03:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Holemého pumelice od modré čáry zazvonila o tyč a odrazila se přesně na čepel NESIMA HARMIMA, jenž neměl problém zvednout puk nad ležícího Vopravila. Asistence: Jan Holemý, Adam Boltvan.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 4. Harmim (Holemý, Boltvan), 7. Šalé (Malý, J. Sedláček) – 8. Plos (Jenčovský, Pavlík), 21. Měchura (Jansa, Zajíček), 22. Jenčovský (Pavlík, Starý), 25. Měchura (Nezbeda), 31. Měchura (Zajíček, Nezbeda), 33. Jansa (Jiruš, Hampl), 35. Kříž (Kovář, Pavlík)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Holemý, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Horký, Bartes (A), Hrnčíř, Šalé, I. Sedláček, Bělohlav, Malý (A), Pigl, Boltvan, Nesvadba, Harmim.
    Trenér: Jan Zachrla

    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Král) – Starý, Šedivý, Kovář, Hampl, Hladík, Patzelt – Leden, Nezbeda (C), Jansa, Pavlík, Kříž, Jiruš, Měchura (A), Plos, Jenčovský, Zajíček, Gajda.
    Trenér: Richard Lobo

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Otáhal, Smetková
    bahis siteleri