Montreal – Arizona 3:6 (kon.) | Washington – NY Islanders 4:3 (2:1 po s.n.) | Toronto – Dallas 4:0 (kon.)
NY Rangers – Anaheim 4:3 (po pr.) | Nashville – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 7:3 (kon.)
Chicago – Boston 1:2 (po pr.) | Edmonton – Detroit 7:5 (kon.) | Vancouver – New Jersey 6:3 (kon.)
Los Angeles – Colorado 0:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (po pr.)
konec
Montreal Canadiens
3:6 (1:4, 2:1, 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 16.03.2022, 00:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:42 Nick SCHMALTZ - 3:6
     
    55:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Martin St. Louis během reklamní pauzy posadil na střídačku Primeaua. Do jeho prázdné brány se ze středního pásma trefil NICK SCHMALTZ a pohřbil veškeré zbývající šance Habs. Asistence: Clayton Keller.
    38:55 Cole CAUFIELD - 3:5
     
    38:55
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs jsou zpátky ve hře o bodový zisk! Hned po buly ve středovém kruhu se opět blýskl COLE CAUFIELD. Obhodil si puk kolem Fischera a střelou přes Maya pokořil Vejmelku podruhé během osmi vteřin. Asistence: Joel Armia, Jeff Petry.
    38:47 Cole CAUFIELD - 2:5
     
    38:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesilovku využívají i Canadiens, kteří k tomu potřebovali pouze šest vteřin! Armia vysvobodil kotouč po buly posunutím na modrou čáru. Wideman pokračoval na COLEA CAUFIELDA a ten vsítil desátý gól v sezoně švihem z vrcholku levého kruhu. Asistence: Chris Wideman, Joel Armia.
    37:49 Clayton KELLER - 1:5
     
    37:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tým s nejhorší přesilovkou v soutěži odskakuje již na 5:1! Gostisbehere režíroval početní výhodu od modré čáry. Poskytl puk CLAYTONU KELLEROVI a ten prostřelil gólmana razantním švihem. Primeau asi neměl dobrý výhled přes urostlého Crouse. Asistence: Shayne Gostisbehere, Lawson Crouse.
    19:49 Lawson CROUSE - 1:4
     
    19:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další puk v domácí síti! Romanov na modré nezkrotil až moc prudkou nahrávku Caufielda. LAWSON CROUSE pláchl do úniku a po včerejším hattricku přidal svůj 19. gól sezony prudkou střelou k horní tyčce. Bez asistence.
    18:34 Nick RITCHIE - 1:3
     
    18:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Chvíli po vypršení přesilové hry Yotes zvýšili na 3:1! Maccelli křížem nahrával do pravého kruhu. Galchenyuk zase nabídl kotouč před brankoviště a tam byl s hokejkou ve správný čas na správném místě NICK RITCHIE. Asistence: Alex Galchenyuk, Matias Maccelli.
    13:38 Laurent DAUPHIN - 1:2
     
    13:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens snižují! Přispělo jim i dost štěstí, protože ze sražené střely LAURENTA DAUPHINA od modré čáry se puk dostal za Vejmelku náhodným odrazem od obličeje stojícího Maccelliho. Asistence: Jeff Petry, Mathieu Perrault.
    03:52 Anton STRÄLMAN - 0:2
     
    03:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Vynikající úvod pro hosty z Glendale! Petry jenom přihlížel výměně puku mezi Nashem a ANTONEM STRÄLMANEM, který se vydal zaútočit až do předbrankového prostoru. Po přihrávce zpoza brankové čáry švédský veterán pohotově zakončil do prázdné části brány. Asistence: Riley Nash, Phil Kessel.
    01:57 Barrett HAYTON - 0:1
     
    01:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Po faulu Armii na Vejmelku byla ponechána výhoda. BARRETT HAYTON si vzal puk od Erikssona a posunul se s ním do levého kruhu, odkud ho vystřelil mezi betony Montembeaulta. Asistence: Loui Eriksson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. Dauphin (Petry, M. Perreault), 39. Caufield (Ch. Wideman, Armia), 39. Caufield (Armia, Petry) – 2. Hayton (L. Eriksson), 4. Strälman (Riley Nash, Kessel), 19. N. Ritchie (Galchenyuk, Maccelli), 20. Crouse, 38. Keller (Gostisbehere, Crouse), 56. N. Schmaltz (Keller)


    Montreal Canadiens: Montembeault (21. Primeau) – Petry, Edmundson, Kulak, A. Romanov, Ch. Wideman, Schueneman – B. Gallagher (A), Suzuki (A), M. Hoffman – Lehkonen, R. Pitlick, Caufield – Armia, Evans, Byron (A) – M. Perreault, Dauphin, Pezzetta.
    Trenér: Martin St. Louis

    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), J. Moser, Capobianco, Koljačonok – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Riley Nash, Galchenyuk – L. Eriksson, Hayton, N. Ritchie – Crouse, Ch. Fischer, Maccelli.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Syvret, Joannette – Brisebois, Daisy

    Diváci: 20 532
    bahis siteleri