Montreal – Arizona 3:6 (kon.) | Washington – NY Islanders 4:3 (2:1 po s.n.) | Toronto – Dallas 4:0 (kon.)
NY Rangers – Anaheim 4:3 (po pr.) | Nashville – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 7:3 (kon.)
Chicago – Boston 1:2 (po pr.) | Edmonton – Detroit 7:5 (kon.) | Vancouver – New Jersey 6:3 (kon.)
Los Angeles – Colorado 0:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (po pr.)
konec
Nashville Predators
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Středa 16.03.2022, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:10 Jakov TRENIN - 4:1
     
    58:10
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Josi od levého mantinelu obranného pásma poslal touš na útočnou modrou, kde Sissons nezazmatkoval a ještě vylepšil pozici pro JAKOVA TRENINA. Ruský forvard bez problémů zacílil do opuštěné brány Tučňáků. Asistence: Colton Sissons a Roman Josi.
    37:03 Eeli TOLVANEN - 3:1
     
    37:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Obrovské zaváhání potrestáno, Nashville disponuje dvoubrankovým náskokem! Na útočné modré se srazili dva hokejisté Pittsburghu, do úniku díky této skutečnosti vystartoval EELI TOLVANEN. Na bránu najížděl lehce zleva, aby ve finále zvolil křižnou střelu na lapačku brankáře, kotouč se zastavil až v síti. Asistence: Roman Josi.
    35:40 Tanner JEANNOT - 2:1
     
    35:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nerozhodný stav dlouho nevydržel, o krok napřed jsou znovu Predátoři! Sissons nabil na modrou Josimu, Švýcar neváhal a vystřelil. DeSmith přes Friedmana s Treninem nic neviděl a vůbec mu nehrála do karet ani šikovná teč TANNERA JEANNOTA, ta puk nasměrovala ještě více k pravé tyčce. Asistence: Roman Josi a Colton Sissons.
    34:00 Jake GUENTZEL - 1:1
     
    34:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Crosby vyhrál buly na Letanga, jenž si všiml JAKEA GUENTZELA. Americký útočník zvládl těžké zakončení z pravého kruhu v pohybu směrem vzad, zakončení švihem do protějšího horního růžku nemělo jedinou chybičku. Asistence: Kris Letang a Sidney Crosby.
    19:58 Mattias EKHOLM - 1:0
     
    19:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tvrdá rána do vazu Pens pouhé dvě vteřiny před koncem úvodního dějství! Do rychlé kombinace se zapojila kompletní pětice hokejistů ve žlutých dresech. Celou ji vyšperkoval Forsberg nahrávkou do levého kruhu na ofenzivu podpořivšího krajana MATTIASE EKHOLMA, jenž z první s přehledem propálil rozhozeného DeSmitha. Asistence: Filip Forsberg a Matt Duchene.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 20. Ekholm (F. Forsberg, Duchene), 36. Jeannot (Josi, Sissons), 38. Tolvanen (Josi), 59. Trenin (Sissons, Josi) – 34. Guentzel (Letang, Crosby)


    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), P. Myers, Harpur – Duchene, Johansen, F. Forsberg – Kunin, Mikael Granlund (A), Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Cousins.
    Trenér: John Hynes

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Matheson, Marino, Dumoulin, Ruhwedel, Friedman – Rust, Crosby (C), Guentzel – Rodrigues, Malkin (A), D. Heinen – Kasperi Kapanen, J. Carter, R. Zohorna – D. Simon, Blueger, Boyle.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: Brenk, St. Laurent – Deschamps, O'Quinn

    Diváci: 17 498
    bahis siteleri