Thajsko – Jihoafrická rep. 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Thajsko
6:5 (3:0, 2:2, 0:3 - 0:0)
Jihoafrická republika
Pátek 18.03.2022, 16:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. B Divize
Partner:
    Nattasate PHATIGULSATE - 6:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Thajsko.
    Autorem vítězné branky je NATTASATE PHATIGULSATE.
     
    63:21
    Jan Isaksson jel sám na Boyda, který si zakončení mezi betony pohlídal!
     
    56:10
    Do vedení ale mohlo jít Thajsko! Jan Isaksson dorážel puk vedle odkryté branky.
    53:49 Mitch van DOESBERGH - 5:5
     
    53:49
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Thajsko, kterému výhra o jeden gól na postup nestačila, vsadilo vše na jednu kartu a kouč Ijäs odvolal brankáře! Tohle riziko však Jihoafričané trestají. Thanakroekkiat nedokázal udržet útočnou modrou a po přihrávce Johna Ventera pojistil puk v cestě do opuštěné klece MITCH VAN DOESBERGH – 5:5. Asistence: John Venter.
     
    52:33
    Velké šance na obou stranách! Nejprve se natlačil před branku Marc Giot, jehož zakončení bekhendem vyrazil Kleinechay. Na druhé straně se dostal do úniku Punn Phasukkijwatana, ovšem Jihoafričany podržel Boyd!
     
    49:52
    Teď gólman Thajska sebral protihráči tygřím skokem dorážku do odkryté klece! Puk před ním odehrál hokejkou.
     
    49:40
    Obrovský nápor JAR! Kleinechay se má co ohánět! Nejprve reagoval vyrážečkou na ránu od modré, poté se stačil přemístit proti ráně Giota z levého kruhu!
     
    48:54
    Vyloučení v týmu Thajsko (Patrick Forstner – 2 min., hákování).
     
    44:42
    Skvěle hrající Samaai donutil k faulu Poona Harnchaipibulgula. Síly na ledě se tedy vyrovnají.
     
    44:16
    Hosté si nepohlídali střídání. Na ledě jich bylo šest. Thajsko si tedy zahraje přesilovku. Při té minulé však dvakrát inkasovalo.
    42:07 Stefan KLUYTS - 5:4
     
    42:07
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Situace v boji o postup se zcela otáčí! Thajsko od něj dělí už tři góly. STEFAN KLUYTS vystřelil z levé strany po ledě na vzdálenější tyč a dokonale zaskočil brankáře Kleinechaye. Ten si nyní vybral slabší chvilku – 5:4. Bez asistence.
    40:32 Uthman SAMAAI - 5:3
     
    40:32
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Thajsko inkasuje podruhé v jedné přesilovce! Velkou individuální kvalitu opět ukázal kapitán JAR UTHMAN SAMAAI, který sebral puk ve vlastním obranném pásmu, ujel všem protihráčům a překonal i brankáře Kleinechaye. Bez asistence.
    39:26 Luke CARELSE - 5:2
     
    39:26
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Hosté dávají důležitý gól ve vlastním oslabení! Skvělou práci odvedl Uthman Samaai, který zavezl puk do útočného pásma a z pravého kruhu tvrdě vypálil. Kleinechay jeho ránu vyrazil jen k LUKEOVI CARELSEMU a ten dorážkou rozvlnil síť za zády gólmana Thajska – 5:2. Asistence: Uthman Samaai.
     
    38:44
    Mitch van Doesbergh dostal dvě minuty za hákování. Je tu přesilovka Thajska.
     
    37:36
    Obrovská šance hostí na snížení! Samaai dobruslil puk za brankou soupeře a po jeho zadovce měl na holi gól Reinhard Venter. Ten však zblízka těsně minul!
    35:59 Jan ISAKSSON - 5:1
     
    35:59
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajsko se vrací na potřebný čtyřgólový rozdíl! Přesilovou hru rychle využil JAN ISAKSSON, který si u brankoviště našel puk po střele Kena Kindborna, a zblízka ho uklidil za záda Boyda. Asistence: Ken Kindborn.
     
    35:48
    Vyloučení v týmu Jihoafrická republika (Jack Valadas – 2 min., vysoká hůl).
    35:06 John VENTER - 4:1
     
    35:06
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Po dalším vyhraném buly v útočném pásmu se už hosté přeci jen prosadili! Na modré čáře se dostal k puku JOHN VENTER, který ho nahodil na branku a kotouč si našel cestu za záda Kleinechaye – 4:1. Asistence: Uthman Samaai.
     
    35:01
    Mezi kruhy se zjevil osamocený Reinhard Venter, jehož střelu vytáhl Kleinechay do ochranné sítě! Skvělý zákrok brankáře Thajska.
     
    34:23
    Rána Matthewa Cerffa hned po buly. Kleinechay asi moc neviděl a puk těsně minul jeho branku!
    24:35 Phanuruj SUWACHIRAT - 4:0
     
    24:35
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Euforie v řadách Thajska, které by za této situace získalo zlaté medaile a postoupilo o divizi výše! Kotouč u levého mantinelu dobruslil Jan Isaksson, který ho vrátil pod sebe na Patricka Forstnera. Ten našel přesným křížným pasem před branku najíždějícího PHANURUJE SUWACHIRATA a ten sám před Boydem nezaváhal – 4:0. Asistence: Jan Isaksson a Patrick Forstner.
     
    17:58
    S Jižní Afrikou mohlo být ještě hůře! V přečíslení 2 na 1 našel Isaksson před brankou osamoceného Patricka Forstnera. Jeho střelu však zastavil levým betonem brankář Boyd!
     
    13:49
    Síly na ledě se vyrovnají. Nattasate Phatigulsate dostal dvě minuty za hákování.
     
    12:02
    Navíc vyloučení na straně JAR. Cameron Birrell dostal dvě minuty za podrážení.
    11:11 Nattasate PHATIGULSATE - 3:0
     
    11:11
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už začíná být z hlediska boje o postup hodně zajímavé! Po vyhraném buly v útočném pásmu střílel od pravého mantinelu Ken Kindborn. Boyd vyrazil puk jen před sebe a dorážející NATTASATE PHATIGULSATE ho dopravil za jeho záda. Druhý zásah pro tohoto hráče v zápase – 3:0. Bez asistence.
    10:54 Phanuruj SUWACHIRAT - 2:0
     
    10:54
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajsko z ničeho nic podruhé skóruje! Poon Harnchaipibulgul obral o puk kličkujícího van Doesburgha a krásným pasem poslal do úniku PHANURUJE SUWACHIRATA, který situaci vyřešil střelou mezi Boydovy betony. Asistence: Poon Harnchaipibulgul.
     
    06:31
    Další velkou šanci měl Marc Giot. Ten se zleva natlačil před branku, ovšem Kleinechay ho dokázal vybruslit a nepustil puk za brankovou čáru!
     
    05:11
    Mohlo být srovnáno! Kleinechay vyrazil střelu z pravé strany jen před sebe. K odraženému kotouči se dostal Luke Vivier, který objel proti puku skákajícího gólmana, ovšem bekhendem minul odkrytou branku!
    03:06 Nattasate PHATIGULSATE - 1:0
     
    03:06
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Na pravém křídle nabral rychlost NATTASATE PHATIGULSATE, který se prodral až do zakončení a puk po jeho střele propadl výstrojí brankáře Boyda. Asistence: Papan Thanakroekkiat.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Phatigulsate (Thanakroekkiat), 11. Suwachirat (Harnchaipibulgul), 12. Phatigulsate, 25. Suwachirat (Isaksson, Forstner), 36. Isaksson (Kindborn), rozh. náj. Phatigulsate – 36. J. Venter (Samaai), 40. Carelse (Samaai), 41. Samaai, 43. Kluyts, 54. van Doesbergh (J. Venter)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dylan Compton (RSA)
    0:0   Isaksson (THA)
    2. série:
    0:0   Magmoed (RSA)
    0:0   Nagajama (THA)
    3. série:
    0:0   Jack Valadas (RSA)
    1:0   Masato Kitajama (THA)
    4. série:
    1:1   R. Venter (RSA)
    2:1   Nattasate Phatigulsate (THA)
    5. série:
    2:1   Uthman Samaai (RSA)


    Thajsko: Kleinechay (Ungkulpattanasuk) – Kindborn, Nagajama (C), Thanakroekkiat, Harnchaipibulgul, Kalrat, Vatanapanyakul, Chan-Urai – Isaksson (A), Forstner (A), Suwachirat – Khuhakaew, Kitajama, Phasukkijwatana – Jaradwuttipreeda, Phatigulsate, Luckanatinakorn – Patong, Hongswadhi.
    Trenér: Juhani Ijäs (FIN)

    Jihoafrická republika: Boyd (Bywater) – Birrell (A), J. Venter, Magmoed, Phakathi, Verwey, Cerff – Giot, Carelse, Samaai (C) – van Doesburgh (A), Compton, Kluyts – Vivier, Obery, R. Venter – Krotz, Valadas.
    Trenér: Björn Kinding (SWE)

    Rozhodčí: Jobbagy (SVK) – Al Farsi (UAE), Bojadžijev (BUL)

    Diváci: 500
    bahis siteleri