Boston – Tampa 3:2 (kon.) | Carolina – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.) | Montreal – Florida 3:4 (kon.)
NY Islanders – Detroit 5:2 (kon.) | Minnesota – Vancouver 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Ottawa 2:5 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 2:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 5:2 (kon.) | Vegas – Nashville 6:1 (kon.)
Los Angeles – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
Florida Panthers
Pátek 25.03.2022, 00:10 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:20 Paul BYRON - 3:4
     
    56:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Souhra tří navrátilců po zranění přinesla výrazné zdramatizování koncovky zápasu! Dvorak si na levé straně vyměnil puk s Armiou. Forlling jeho centr ztečoval, ale neovlivnil jej natolik, aby PAUL BYRON nemohl zvednout puk za nízko položeného Knighta. Asistence: Christian Dvorak, Joel Armia.
    47:20 Sam REINHART - 2:4
     
    47:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Na pátý pokus se hostům podařilo v přesilové hře dostat puk do Allenovy klece! Zásadní byla výměna puku mezi Huberdeauem a SAMEM REINHARTEM, jenž z pravého kruhu objevil skulinku u přední tyče. Asistence: Jonathan Huberdeau, Claude Giroux.
    27:06 Anthony DUCLAIR - 2:3
     
    27:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Ofenzivní produkce obou týmů nepolevuje! Chiarot si vzal kotouč od Huberdeaua a z modré ho nahodil před sebe. Teč ANTHONYHO DUCLAIRA se postarala o to, že původně vysoký puk rychle spadl k zemi a na to Allen nemohl stihnout zareagovat. O vysokou hůl patrně nešlo. Asistence: Ben Chiarot, Jonathan Huberdeau.
    25:59 Jake EVANS - 2:2
     
    25:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Opět platí nerozhodné skóre! Hoffman z levého mantinelu předal puk na modrou čáru, kde vzniklo nahození Romanova a pak hlavně gólová teč JAKEA EVANSE, jenž se vhodně postavil před Knighta. Asistence: Alexandr Romanov, Mike Hoffman.
    21:12 Mason MARCHMENT - 1:2
     
    21:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Lídr Východní konference jde do vedení. Corey Schueneman ztratil balanc při objíždějí vlastní branky. Stálo ho to také kotouč, se kterým se do šance dostal MASON MARCHMENT. Ten zleva gól nedal, nicméně se k puku dostal ještě jednou a z dorážky už skóroval. Bez asistence.
    00:36 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    00:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Häggova rozehrávka se od někoho odrazila k ALEXANDERU BARKOVOVI a ten z levého kruhu bleskově vyrovnal na 1:1. Již ve svém prvním střídání za Floridu tak dosáhli na bod nové posily Hägg a Giroux. Asistence: Robert Hägg, Claude Giroux.
    00:29 Nick SUZUKI - 1:0
     
    00:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je svižný úvod zápasu. Stačilo 29 vteřin a je zde přesilovkový gól Habs. Krátce po buly byl Knight překonán střelou zápěstím z dílny NICKA SUZUKIHO. Asistence: Coel Caufield, Chris Wideman.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Suzuki (Caufield, Ch. Wideman), 26. Evans (A. Romanov, M. Hoffman), 57. Byron (Dvorak, Armia) – 1. Barkov (Hägg, Giroux), 22. Marchment, 28. Duclair (Chiarot, Huberdeau), 48. S. Reinhart (Huberdeau, Giroux)


    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Petry, Edmundson (A), D. Savard, A. Romanov, Ch. Wideman, Schueneman – Josh Anderson, Suzuki (A), Caufield – Dauphin, R. Pitlick, M. Hoffman – Armia, Dvorak, T. Pitlick – Byron (A), Evans, Pezzetta.
    Trenér: Martin St. Louis

    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Weegar, Chiarot, Gudas, Forsling, Montour, Hägg – Giroux, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, Luostarinen, Marchment – Hörnqvist (A), Acciari, Lomberg.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Rank, Schlenker – Apperson, Deschamps

    Diváci: 20 788
    bahis siteleri