Boston – Tampa 3:2 (kon.) | Carolina – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.) | Montreal – Florida 3:4 (kon.)
NY Islanders – Detroit 5:2 (kon.) | Minnesota – Vancouver 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Ottawa 2:5 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 2:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 5:2 (kon.) | Vegas – Nashville 6:1 (kon.)
Los Angeles – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
5:2 (0:0, 2:1, 3:1)
San Jose Sharks
Pátek 25.03.2022, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:18 Evander KANE - 5:2
     
    57:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    McDavid ukázal famózní zrychlení ve středním pásmu. V útočném přibrzdil a dal si záležet na přihrávce pro EVANDERA KANEA, jenž neměl problém zasáhnout nikým nehlídanou branku. Asistence: Connor McDavid, Kailer Yamamoto.
    53:55 Leon DRAISAITL - 4:2
     
    53:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Šance San Jose se kvůli inkasovanému gólu v oslabení zásadně zmenšují. Hyman z předbrankového prostoru nahrál do pravého kruhu. McDavid se rovněž neměl k zakončení a vyšperkoval celou kombinaci pasem pro LEONA DRAISAITLA. Německý útočník položil hůl na led a z mezikruží přesměroval puk za Kähkönena. Asistence: Connor McDavid, Zach Hyman.
    47:18 Tomáš HERTL - 3:2
     
    47:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci okamžitě reagují! Timo Meier přijel na pravé křídlo pomoct obsazenému TOMÁŠI HERTLOVI. Českému kolegovi kotouč předal nazpátek a Smith neměl nárok na senzační švih umístěný k horní tyčce. Asistence: Timo Meier, Erik Karlsson.
    46:49 Derick BRASSARD - 3:1
     
    46:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Erik Karlsson dává druhý gól v zápase. Radost má ale pramalou, protože si při bránění Nugenta-Hopkinse srazil do vlastní branky původní přihrávku DERICKA BRASSARDA. Asistence: Jesse Puljujärvi, Evan Bouchard.
    27:39 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    27:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V Rogers Place se slaví rychlý obrat! Kassianovi prošel podezřelý zákrok na rozehrávajícího Karlssona. Zkušenému Švédovi utekl kotouč k LEONU DRAISAITLOVI a ten ho přízemní střelou zprava uklidil za Kähkönena. Bez asistence.
    24:34 Kailer YAMAMOTO - 1:1
     
    24:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostům vedení dlouho nevydrželo! Keith s přehledem rozehrál po ose na McLeoda. Tomu byl kotouč sice vypíchnut, ale pak se objevil u KAILERA YAMAMOTA a ten rychlou kličkou do bekhendu vyrovnal na 1:1. Asistence: Ryan McLeod, Duncan Keith.
    21:08 Erik KARLSSON - 0:1
     
    21:08
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Meier s Hertlem vyšachovali domácí obranu dvěma přihrávkami přes osu kluziště. Na tu od českého centra u zadní tyče čekal ERIK KARLSSON a navzdory krkolomnému zpracování dopravil puk do odkryté brány. Asistence: Tomáš Hertl, Timo Meier.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 25. Yamamoto (R. McLeod, Keith), 28. Draisaitl, 47. Brassard (Puljujärvi, Bouchard), 54. Draisaitl (McDavid, Hyman), 58. E. Kane (McDavid, Yamamoto) – 22. E. Karlsson (Hertl, T. Meier), 48. Hertl (T. Meier, E. Karlsson)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Ceci, Nurse, Bouchard, Keith, Barrie, Kulak – Yamamoto, McDavid (C), E. Kane – Hyman, Draisaitl (A), R. McLeod – Puljujärvi, Nugent-Hopkins (A), Brassard – Kassian, Devin Shore, Foegele.
    Trenér: Jay Woodcroft

    San Jose Sharks: Kähkönen (J. Reimer) – B. Burns (A), Jaycob Megna, R. Merkley, E. Karlsson, Meloche, M.-É. Vlasic – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Balcers, Couture (C), Leonard – Gregor, Bonino, Reedy – Viel, Chmelevski, Gadjovich.
    Trenér: Bob Boughner

    Rozhodčí: StPierre, Lee – Gawryletz, Toomey

    Diváci: 16 740
    bahis siteleri