Skalica – Martin 2:4 (kon.)
konec
HK Skalica
2:4 (0:2, 0:2, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 25.03.2022, 18:00 • Hant Arena, Skalica • 1. liga play-off (SR) • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:45 VČELKA - 2:4
     
    54:45
    Skalica dala gól!
    Gól strelil KRISTIÁN VČELKA. Asistencie Šmach. Domáci streiľajú kontaktný gól. Čaká nás ešte dráma v samom závere? Skaličania dokázali puk pretlačiť zásluhou Včelku za Glosára a znížujú manko na 2 góly.
    44:33 JAROLÍN - 1:4
     
    44:33
    Skalica dala gól!
    Gól strelil RENÉ JAROLÍN. Asistencie Janík, Jaša. Domáci sa predsa len dočkali. Na delovku od modrej síce Glosár stačil, no na následnú dorážku od Jarolína už nie.
    31:04 TOMA - 0:4
     
    31:04
    Martin dal gól!
    Gól strelil TOMA. Asistencie Dvořák. Tento zápas sa už začína podobať skôr na exibíciu hostí, ako na semifinále druhej najvyššej hokejovej súťaže. Toma s veľkým pokojom na hokejke prešiel do útočného pásma a nekompromisne zavesil z ľavého kruhu.
    23:42 KREMPASKÝ - 0:3
     
    23:42
    Martin dal gól!
    Gól strelil MARTIN KREMPASKÝ. Asistencie Charvát. Hostia vedú v skalickej Hant aréne už rozdielom triedy. Po veľmi peknom sóle v útočnom pásme od ľavého mantinelu až na stred sa presadil Krempaský.
    6:48 HUHTELA - 0:2
     
    6:48
    Martin dal gól!
    Gól strelil ATTE OLIVER HUHTELA. Asistencie Makarov. Tak hostia idú veľmi rýchlo už do dvojgólového vedenia, keď sa nádhernou individuálou akciou dostal do útočného pásma Huhtela a nekompromisne zakončil do brány domácich. Borák v bráne Skalice je zatiaľ úplne bezmocný.
    4:45 CHARVÁT - 0:1
     
    4:45
    Martin dal gól!
    Gól strelil MAREK CHARVÁT. Asistencie Makarov, Fafrák. Hostia využívajú presilovú hru a bombou od modrej idú do vedenia 1:0.

    Adam Pančák

    Branky a nahrávky: 45. Jarolín (Janík, Jaša), 55. Včelka (Šmach) – 5. Charvát (Makarov, Fafrák), 7. Huhtela (Makarov), 24. Krempaský (Charvát), 32. Toma (Dvořák)


    HK Skalica: Borák (Trenciansky-Vero) – Horváth, Šmach, Kadlečík, Janík, Vidovič, Hílek, Arbuzov, Rapant – Hujsa, Dzhioshvili, Štumpf – Galimov, Jaša, Šátek – Janáč, Včelka, Kotvan – Šišolák, Jarolín, Kuba
    Trenér: Michal Ružička

    HK VITAR Martin: Glosár (Nagy) – Dvořák, Charvát, Nátny, Bobček, Lavička, Krempaský, Nemec, Pacalaj – Juščák, Huhtela, Tiainen – Toma, Dírer, Nauš – Fafrák, Murček, Poliaček – Makarov, Thomka, Bartoš
    Trenér: Daniel Babka

    Rozhodčí: KRAJČÍK, Martin, BACHÚRIK, Jozef – STAŠŠÁK, Martin, VYŠNÝ, Drahoslav
    bahis siteleri