Boston – New Jersey 8:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 7:3 (kon.) | Florida – Chicago 4:0 (kon.)
NY Islanders – Columbus 5:2 (kon.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Calgary – Los Angeles 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 4:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (po pr.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 01.04.2022, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:57 Jevgenij MALKIN - 3:4
     
    63:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Odpověď zní ano! Rust před brankou našel volného JEVGENIJE MALKINA, který nejprve naznačil, že objede s pukem branku, pak se ale vrátil a Cam Talbot nestačil utěsnit tyčku. Asistence: Bryan Rust, Michael Matheson.
    41:02 Kirill KAPRIZOV - 3:3
     
    41:02
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno! Ryan Hartman se dostal ke kotouči za brankou, mezi kruhy našel zcela volného KIRILA KAPRIZOVA a ten z první puk napálil do branky. Asistence: Ryan Hartman, Jared Spurgeon.
    37:48 Frédérick GAUDREAU - 2:3
     
    37:48
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Tentokrát už se ale domácí opravdu prosazují! Kevin Fiala od pravého mantinelu našel zcela volného FREDÉRICKA GAUDREAUA, který z první propálil DeSmithe! Asistence: Kevin Fiala, Matthew Boldy.
    29:49 Rickard RAKELL - 1:3
     
    29:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Hosté poprvé v zápase odskakují na rozdíl dvou branek! Sidney Crosby táhl přečíslení dva na jednoho po levé straně, s přihrávkou dlouho otálel, nakonec ale přes obránce kotouč dostal na RICKARDA RAKELLA, který přidává z první svou druhou branku v zápase. Asistence: Sidney Crosby.
    21:54 Jake GUENTZEL - 1:2
     
    21:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Tentokrát byl ale Duhaimeho pobyt za katrem hodně krátký! Po střele Krise Letanga se totiž od Talbotových betonů odráží přímo k JAKU GUENTZELOVI, který trefuje poloprázdnou branku. Asistence: Kris Letang, Jevgenij Malkin.
    10:52 Matt DUMBA - 1:1
     
    10:52
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Je to tak, branka MATTA DUMBY platí! Kris Letang kotouč klouzající za čáru nestačil odklidit včas. Asistence: Matthew Boldy.
    01:06 Rickard RAKELL - 0:1
     
    01:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Trvalo to pouhých šestašedesát sekund a Pittsburgh jde do vedení! Autorem bleskové branky je RICKARD RAKELL, který zblízka tečuje nahozený kotouč mimo dosah Cama Talbota. Asistence: John Marino, Jason Zucker.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 11. Dumba (Boldy), 38. F. Gaudreau (K. Fiala, Boldy), 42. Kaprizov (Hartman, Spurgeon) – 2. Rakell (Marino, Zucker), 22. Guentzel (Letang, Malkin), 30. Rakell (Crosby), 64. Malkin (Rust, Matheson)


    Minnesota Wild: C. Talbot (M.-A. Fleury) – Spurgeon (C), J. Middleton, Dumba (A), J. Brodin, Merrill, D. Kulikov – Hartman, Zuccarello, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno (A) – Duhaime, Jost, Deslauriers.
    Trenér: Evason

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Marino, Ruhwedel, Friedman, Matheson – Crosby (C), Guentzel, Rust – Malkin (A), Rakell, Zucker – Kasperi Kapanen, J. Carter, Rodrigues – D. Heinen, Boyle, Blueger.
    Trenér: Sullivan

    Rozhodčí: Skilliter, Anderson
    bahis siteleri