Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:4 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:6 (0:0, 2:2, 1:4)
Toronto Maple Leafs
Neděle 03.04.2022, 01:15 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:49 John TAVARES - 3:6
     
    55:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté dávají další gól a už je to o tři. Toronto se vydalo do rychlého kontru, Nylander na modré čáře přenechal puk na rozjetého JOHNA TAVARESE, ten se s ničím nepáral a svůj prudký pokus poslal pod Hartovo břevno – 3:6. Asistence: William Nylander.
    53:47 Morgan RIELLY - 3:5
     
    53:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A už je to zase o dvě branky. Po Marnerově nahození od modré čáry se puk odrazil od Buntinga na levou stranu, kde už číhal MORGAN RIELLY a pohotově dokázal dorážet. Hart si sice na jeho střelu sáhl, mimo svou branku ji ale vyrazit nedokázal – 3:5. Asistence: Michael Bunting, Mitchell Marner.
    52:23 Ivan PROVOROV - 3:4
     
    52:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vzápětí je ale sníženo. Od modré čáry nahazoval IVAN PROVOROV, letící puk lehce škrtl o Kämpfovu brusli a to stačilo, aby gólman Campbell na puk nedosáhl a ten skončil za jeho zády – 3:4. Asistence: Patrick Brown, Zack MacEwen.
    51:43 Pierre ENGVALL - 2:4
     
    51:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jak na to, to teď domácím ukázal PIERRE ENGVALL. Ten se se svým spoluhráčem dostal do brejku dva na jednoho, vzal to na sebe a prudkou ranou zápěstím zaznamenal 12. branku Toronta ve vlastním oslabení. Asistence: Morgan Rielly.
    47:41 Auston MATTHEWS - 2:3
     
    47:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté opět vedou. Velký kus práce odvedl Marner, který nejprve naznačil zakončení, čímž trochu vytáhl Harta z brankové čáry, poté objel branku a přihrál na kruh na zcela volného AUSTONA MATTHEWSE. Ten už mohl zakončovat do odkryté části brány a připsat si svou letošní 51. branku – 2:3. Asistence: Mitchell Marner, Morgan Rielly.
    34:33 Ivan PROVOROV - 2:2
     
    34:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zase máme srovnáno. Philadelphia se usadila v útočném pásmu. Za brankou zpracoval Hayes, okamžitě servíroval přihrávku před brankoviště, kde se dokázal uvolnit IVAN PROVOROV a střelou z první překonat přemisťujícího se Campbella – 2:2. Asistence: Kevin Hayes.
    31:32 Timothy LILJEGREN - 1:2
     
    31:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté už vedou! Od modré čáry nahazoval TIMOTHY LILJEGREN, puk se odrazil od zadního mantinelu, vracel se k levé tyčce Hartovy branky, kde si jej právě gólman Philadelphie nešťastně srazil za brankovou čáru. U tyčky navíc číhal a gólmana otravoval Bunting, ten se ovšem puku nedotkl – 1:2. Asistence: Mark Giordano, Michael Bunting.
    30:23 Wayne SIMMONDS - 1:1
     
    30:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Dlouhý pas do brejku dostal WAYNE SIMMONDS, i přes těsnou obranu se dostal před Harta a i když mu zakončení nevyšlo podle představ a puk se mu sesmekl z hole, tak přesto doklouzal podél gólmanova betonu za brankovou čáru – 1:1. Asistence: TJ Brodie.
    23:56 Kevin HAYES - 1:0
     
    23:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a vedou! Po vyhraném buly přišla akce s nahozením před branku, z otočky přihrál Provorov přes brankoviště a zcela volný KEVIN HAYES zblízka překonal přemisťujícího se Campbella – 1:0. Asistence: Ivan Provorov, Oskar Lindblom.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 24. K. Hayes (Provorov, Lindblom), 35. Provorov (K. Hayes), 53. Provorov (P. Brown, MacEwen) – 31. Simmonds (Brodie), 32. Liljegren (Giordano, Bunting), 48. Matthews (Marner, Rielly), 52. Engvall (Rielly), 54. Rielly (Bunting, Marner), 56. Tavares (W. Nylander)


    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Attard, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, Seeler, York – Atkinson (A), Farabee, J. Cates – Hodgson, K. Hayes (A), Lindblom – Tippett, Frost, J. van Riemsdyk – MacEwen, P. Brown, N. Thompson.
    Trenér: Mike Yeo

    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Kallgren) – Ljubuškin, Rielly (A), Holl, Brodie, Liljegren, Giordano – Marner (A), Matthews, Bunting – Kerfoot, Tavares (C), I. Michejev – Engvall, Kämpf, W. Nylander – Simmonds, Blackwell, Abruzzese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: Dwyer, O'Donnell – Murray, Toomey

    Diváci: 17 097
    bahis siteleri