Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:0 (0:0, 1:0, 2:0) Stav série: 1:0
BK Mladá Boleslav
Neděle 03.04.2022, 17:00 • Werk arena, Třinec (kapacita: 5 400 diváků) • Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Miloš ROMAN - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hráči s drakem na prsou zvládli buly v útočném pásmu a slaví třetí branku! Puk po vhazování propadl do předbrankového prostoru, kam se tlačil Marko Daňo. Krošelj sice dokázal vypíchnout puk mimo jeho dosah, kotouč se ale dostal přímo k volnému MILOŠI ROMANOVI, který jej poslal do hostující branky! Asistence: Marko Daňo, Petr Vrána.
     
    58:50
    Hosté mají puk ve své moci, Krošelj opět peláší na střídačku!
     
    57:21
    Hosté vsází vše na jednu kartu a zkouší to s opuštěnou brankou a šesti bruslaři v poli!
     
    56:17
    Oceláři zachytili kotouč a vydali se do přečíslení dvou proti jednomu! Akci vedl kapitán Petr Vrána, který se nakonec nerozhodl pro přihrávku na Růžičku, ale zvolil střelu. Krošelj zachytil kotouč lapačkou a okamžitě jej pak rozehrál.
     
    47:17
    Ve vlastním oslabení mohl vedení domácích navýšit Tomáš Marcinko, který se dostal do úniku. Třinecký útočník sice byl stíhán vracejícím se Lintuniemim, i tak ale dokázal zakončit. Krošelj ale vytěsnil kotouč mimo svou branku.
     
    46:17
    Hosté dostávají příležitost ke snížení, třinecký kapitán Petr Vrána se v útočném pásmu provinil sekáním a dostává dvouminutový trest.
    43:02 David MUSIL - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyhráli buly v útočném pásmu a po krásné akci odskakují do dvoubrankového vedení! Andrej Nestrašil vyhrál vhazovaní pro Martina Růžičku, který od hrazení našel na druhé straně pásma zcela nehlídaného DAVIDA MUSILA! Třinecký bek si sjel do prostoru kruhu pro vhazování a nekompromisní střelou do víka podruhé v zápase překonal brankáře Krošelje! Asistence: Martin Růžička, Andrej Nestrašil.
     
    42:17
    Tomášové Marcinko a Fořt tedy usedají na trestnou lavici, oba kohouti dostali dvouminutový trest za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    40:30
    Po opakovaném úvodním buly kotouč získali domácí, kteří se hned natlačili do útočného pásma. Daňo zpoza branky nejprve vyzval Růžičku, ten ale branku netrefil. Akce domácích pokračovala a po Vránově námazu pálil Marinčin, jehož pokus se otřel o tyč Krošeljovy branky!
    39:05 Michal KOVAŘČÍK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z neutrální zóny se hráči s drakem na prsou dostali až do útočné třetiny, po rychlé kombinaci nakonec slaví úvodní regulérní branku tohoto utkání! Vladimír Dravecký za hostující brankou vybojoval puk pro Arona Chmielewského, který jej rychle předal do mezikruží, odkud z první pálil MICHAL KOVAŘČÍK! Puk skončil v horním růžku Krošeljovy branky! Asistence: Aron Chmielewski, Vladimír Dravecký.
     
    34:59
    Oceláři na chvíli dostali puk do středního pásma, krásným průnikovým pasem pak ale bruslaři do sóla vyslali Pavla Kousala! Tomu ale chyběla rychlost a pod tlakem bránících hráčů Kousal na Kacetla nevyzrál!
     
    31:18
    Vladimír Dravecký za hostující brankou hákoval Alexe Lintuniemiho, hosté tak budou po dlouhém oslabení hrát svou první přesilovou hru.
     
    29:16
    Oceláři se rychle vrátili do útočné třetiny a vypracovali si velkou šanci. Vladimír Svačina zpoza Krošeljovy branky našel volného Marko Daňa, ten ale z první trefil jen beton hostujícího brnakáře!
     
    25:35
    Pro hostujícího kapitána dnešní utkání končí, Martin Ševc od sudích dostává trest na 5 minut a do konce utkání za hrubost. Pětiminutový trest odpyká Tomáš Knotek. Oceláři mají k dispozici dlouhou přesilovou hru.
     
    25:35
    Marko Daňo se pokoušel o rychlý přechod do útočné třetiny, byl ale hákován jedním ze soupeřů. Rozhozeného třineckého útočníka pak velice nešetrným způsobem do hlavy dohrál Martin Ševc, Daňo se velmi těžce zvedá z ledové plochy.
     
    24:20
    Domácí se dostali do velkého tlaku v předbrnakovém prostoru po střele Romana, kdy Krošeljovi vypadl kotouč. Puk nakonec vyplaval před Douderu, který mohl dorážet z mezikruží, hostující brankář s vypětím všech sil udržel puk pod sebou!
     
    23:18
    Aktivita přináší domácím ovoce v podobě první přesilové hry. Marko Daňo byl v předbrankovém prostoru držen Martinem Ševcem, hostující kapitán inkasuje dvě trestné minuty.
     
    20:16
    Sudí situaci zkoumali poměrně dlouhou dobu, nakonec ale rozpažili a branku neuznávají! Marko Daňo zasáhl puk vysokou holí. Pokračuje se tedy za bezbrankového stavu.
     
    20:16
    Oceláři předvedli bleskový vstup do druhé dvacetiminutovky, Marko Daňo před Krošeljem tečoval nahození Martina Marinčina od modré a kotouč skončil v síti! Sudí na ledě nejprve branku uznali, nakonec se ale rozhodli pro kontrolu u videa, zda Daňo nezahrál vysokou holí!
     
    10:37
    Bruslaři zamkli svého soka v útočném pásmu a málem se dostali do vedení! Tečovaná střela Martina Ševce od modré proskákala až ke Kacetlovi, třinecký brankář s vypětím všech sil vykopl kotouč do předbrankového prostoru. K dorážce se natlačil Jan Stránský, který mohl pálit do zcela odkryté klece, Ondřej Kacetl se ale fantasticky přesunul a předvedl doposud nejhezčí zákrok zápasu!
     
    06:10
    Miloš Kelemen z velice ostrého úhlu nahazoval kotouč do předbrankového prostoru, kde byl zaparkován Tomáš Fořt. Puk se od hostujícího útočníka odrazil do Kacetla, kotouč následně vyplaval v brankovišti, odkud jej do bezpečí odehráli domácí obránci!

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 40. M. Kovařčík (Chmielewski, Dravecký), 44. D. Musil (Martin Růžička, A. Nestrašil), 60. Miloš Roman (Daňo, P. Vrána)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Zahradníček, M. Adámek – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Svačina, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, Miloš Roman, Chmielewski – Dravecký (A).
    Trenér: Václav Varaďa

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Pavel Pýcha, Ševc (C), Jánošík, Pláněk (A), Lintuniemi, Fillman, D. Moravec – Kotala, Bičevskis, D. Šťastný – Eberle, O. Najman, P. Kousal – Lunter, Fořt, Kelemen – Adam Raška I, T. Knotek, J. Stránský (A).
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Pražák, Sýkora – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    Třinec 4 0 Mladá Boleslav
    #1 Neděle 03.04.2022 • 17:00
    Třinec - Mladá Boleslav 3:0
    #2 Pondělí 04.04.2022 • 17:00
    Třinec - Mladá Boleslav 1:0 po s.n. (2:1)
    #3 Čtvrtek 07.04.2022 • 17:00
    Mladá Boleslav - Třinec 3:4 po prodl.
    #4 Pátek 08.04.2022 • 17:00
    Mladá Boleslav - Třinec 1:2
    bahis siteleri