Tchaj-wan – Turecko 2:6 (kon.) | Turkmenistán – Lucembursko 4:5 (po pr.)
konec
Tchaj-wan
2:6 (0:1, 1:1, 1:4)
Turecko
Úterý 05.04.2022, 15:30 • Patinoire de Kockelscheuer, Kockelscheuer, Lucembursko • Mistrovství světa - III. A Divize
Partner:
    58:01 Taylan ANLAR - 2:6
     
    58:01
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turci přidávají svůj šestý gól v zápase! Mehmet Turan ještě brankáře Leea nepřekonal, ovšem dorážející TAYLAN ANLAR se už nemýlil – 2:6. Asistence: Mehmet Turan a Yusuf Kars.
    56:50 Gökalp SOLAK - 2:5
     
    56:50
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Emrah Savas zkusil přes celé hřiště trefit prázdnou branku. To se mu sice nepovedlo, ovšem puk, který se odrazil od zadního mantinelu, dobruslil GÖKALP SOLAK, jenž ho pohodlně dovezl do opuštěné klece – 2:5. Asistence: Emrah Savas.
    46:49 Y. KARS - 2:4
     
    46:49
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla parádní trefa! YUSUF KARS dostal puk na levé křídlo, přejel útočnou modrou čáru a golfákem propálil brankáře Leea, který se ani nepohnul. Tahle střela vážně sedla – 2:4. Asistence: Ömer Kars a Sait Bingöl.
    43:25 Sait BINGÖL - 2:3
     
    43:25
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turci si berou vedení zpět! Byl to kuriózní gól! SAIT BINGÖL totiž zakončoval z ostrého úhlu a puk se nějakým záhadným způsobem dostal za brankovou čáru. Tchaj-wanci reklamovali, že kotouč prošel zřejmě dírou v boční síťce a rozhodčí s uznáním gólu chvíli váhal. Nakonec se však hokejisté Turecka mohou radovat. Bez asistence.
    40:57 Po-Yun HSIAO - 2:2
     
    40:57
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Tchaj-wan vyrovnává po 57 sekundách třetí třetiny! Po-Yuan Hsiao si našel od zadního mantinelu odražený puk, který posunul k PO-YUNOVI HSIAOVI a ten měl před sebou odkrytou branku – 2:2. Asistence: Po-Yuan Hsiao.
    37:31 Serkan GÜMÜS - 1:2
     
    37:31
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turci se prosazují už při hře 5 na 4! Haktan Kabay našel SERKANA GÜMÜSE, který z pravého kruhu zamířil ke vzdálenější tyčce Leeovy branky – 1:2. Asistence: Haktan Kabay a Taylan Anlar.
    29:46 Kuan-Ting CHEN - 1:1
     
    29:46
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tchaj-wanu se tahle přesilovka povedla. Nejprve přestřelil z pravého kruhu odkrytou branku Wei-Lin Chen, ovšem o pár sekund později se už KUAN-TING CHEN pro změnu z levé strany trefil – 1:1. Asistence: Yi-Cheng Pan.
    01:07 Ferhat BAKAL - 0:1
     
    01:07
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turecko se rychle ujímá vedení! Puk se dostal na levé křídlo k FERHATOVI BAKALOVI, který brejkovou situaci vyřešil přesnou ranou mimo dosah brankáře Leea. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 30. Kuan-Ting Chen (Pan), 41. Po-Yun Hsiao (Po-Yuan Hsiao) – 2. Bakal, 38. Gümüs (Kabay, Anlar), 44. Bingöl, 47. Y. Kars (Ö. Kars, Bingöl), 57. Solak (Savas), 59. Anlar (Turan, Y. Kars)


    Tchaj-wan: Lee (He) – Yen-Lin Shen (A), Pan, Ching Lin, Chang, Alzon – Yen-Chin Shen (C), Po-Yun Hsiao (A), Po-Yuan Hsiao – Kuan-Ting Chen, Wei-Lin Chen, Lu – Chuang, Mi, Jui-Yu Lin – Wang, Fan.
    Trenér: Lang

    Turecko: Bozaci (Karagul) – Aktürk (C), Kabay, Y. Kars, Savas, Uzunali, Demirezen – Gümus (A), Bingöl, Ö. Kars – Bakal, Halil (A), Solak – Turan, Akay, Kavaz – Sancakli, Anlar, Seuntürk.
    Trenér: Ince

    Rozhodčí: Fazekas (SRB) – Grozaj (CRO), van der Acker (BEL)

    Diváci: 75
    bahis siteleri