Cádiz – Real Betis 1:2 (kon.) | Mallorca – Atlético 1:0 (kon.) | Villarreal – Ath. Bilbao 1:1 (kon.)
Real Madrid – Getafe 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
2:0 (1:0)
Getafe CF
Sobota 09.04.2022, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Real Madrid potvrdil roli favorita a na domácím stadiónu porazil v rámci 31. kola španělské LaLigy Getafe výsledkem 2:0.

    Bílý balet dominoval od prvních minut a bylo jen otázkou času, kdy se dostane do vedení. Už ve 4. minutě rozvlnil síť Karim Benzema, jeho zásah však ještě neplatil pro ofsajd. Regulérní branka padla ve 38. minutě, kdy Vinícius Júnior odcentroval zleva a Casemiro hlavou zakončil do protipohybu gólmana. Důležitou pojistku přidal v 68. minutě Lucas Vázquez, po výměně míče s Rodrygem zakončil z pravé strany šestnáctky technicky neomylně na zadní tyč. Getafe mohlo alespoň zmírnit porážku v nastaveném čase, povedená křižná rána Ünala ovšem skončila jenom na tyči.

    Svěřenci kouče Ancelottiho udělali další důležitý krok k zisku titulu. Na druhou Sevillu mají k dobru dvanáct bodů a do konce ligy zbývá odehrát sedm zápasů. Getafe zůstává čtrnácté, náskok na sestupem ohrožený Cádiz čítá čtyři body. (22:59:36)
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:11.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V útoku opět domácí. Marcelo vyvinul velkou rychlost po levé lajně, nicméně mu výborně zkřížil cestu Florentino a nahrávku k Asensiovi nepustil.
     
    90+1
    Getafe bylo blízko ke zdramatizování koncovky. Nacho Fernández sice nepustil za záda Ramíreze, ale nechal míč propadnout a za sebou měl Enese Ünala. Nejlepší střelec týmu v sezóně si posunul balón před sebe a z pravé strany vypálil křižnou ránu, ta se od brankové konstrukce odrazila do autu!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Standardka hostujícímu celku nevyšla. Damián Suárez odcentroval do malého vápna, kde se do poskakujícího balónu z otočky opřel Erick Cabaco, mířil příliš vysoko.
     
    88
    Óscar Rodríguez dlouho neváhal a po převzetí míče vyzkoušel centr do vnitra pokutového území. K protihráči přispěchal Vázquez a sražením míčem míče mimo hrací plochu zařídil pro Getafe první rohový kop v utkání.
     
    87
    Z dvaceti metrů vyzkoušel střelu Sandro Ramírez. Thibaut Courtois zasahovat nemusel, balón se zastavil o trojčlenný obranný blok v bílém.
     
    86
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází David Alaba, přichází Nacho Fernández.
     
    86
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Nemanja Maksimović, přichází Okay Yokuşlu.
     
    85
    Středopolař Dani Ceballos vymyslel zajímavý pas za obranu na Lucase Vázqueze. Střelec druhého gólu zkusil hrát hned z první pod sebe na Balea, toho ustrážil Florentino.
     
    84
    Hodně volného prostoru dostal za šestnáctkou Federico Valverde. Volil centr na Marcela, avšak míč až k domácímu kapitánovi nedoputoval, hlavou poslal míč do rukavic gólmana Sorii Damián Suárez.
     
    83
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Marco Asensio.
     
    82
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jorge Cuenca, přichází Erick Cabaco.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. O vítězství Realu Madrid není pochyb, bílý balet hraje lépe, vede dvoubrankovým náskokem a do tabulky zapíše očekávané, ale velmi důležité tři body.
     
    80
    Domácí gólman Thibaut Courtois dnes neměl prakticky žádnou práci a určitě je rád za každý dotek s míčem. Teď vyběhl ven z šestnáctky, aby nikým neatakovaný zpracoval odkop Mitroviće a nahrál Alabovi.
     
    79
    Djené Dakonam jen smutně rozhodil rukama. Poté, co skočil na špek Viníciusovi Júniorovi, hasil nebezpečí stažením soupeře k zemi za dres. Podle očekávání následovala žlutá karta, která je pro hostujícího kapitána už pátá v sezóně, příští utkání s Villarrealem tedy stráví pouze na tribuně.
     
    78
    Pod tlakem dotírajícího Óscara Rodrígueze si Federico Valverde poradil na jedničku. Čelem k vlastní bráně volil sázku na jistotu, malou domů oslovil Thibauta Courtoise.
     
    77
    Éder Militao zkusil nákop na čerstvého Garetha Balea. Velšský reprezentant se odpoutal od osobního strážce, ale výborně z brány vystartoval Soria, míč získal po sebe.
     
    76
    Žlutému trestu se nevyhnul Mathias Olivera. Hostující levý bek podcenil rychlost Rodryga, jenž konkurenta předskočil, aby vzápětí musel přetrpět nepříjemný nákop pravou nohou soupeře do své levé nohy.
     
    75
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Casemiro, přichází Dani Ceballos.
     
    74
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Gareth Bale.
     
    74
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Gonzalo Villar, přichází Florentino.
     
    73
    Éder Militao ukazuje, že i stopeři umí v Realu Madrid střílet. Zprava mířil po zemi zajímavě na zadní tyč a kdo ví, jak by situace dopadla, kdyby Villar lehkou tečí neusměrnil balón mimo bránu.
     
    72
    Pokračuje tlak bílého baletu, ten nechce nechat nic náhodě. Karim Benzema by určitě také rád přispěl vstřeleným gólem, teď mířil příliš vysoko.
     
    71
    Mezi tři tyče mířil Marcelo. Balónu dal zajímavou faleš, ale malou razanci, takže gólman stihl doběhnout k levé tyčce a kulatý nesmysl schovat do rukavic.
     
    70
    Zblokovaná rána Davida Alaby nadělala Davidu Soriovi pořádné problémy. Balón neočekávaně skočil a naštěstí pro hostujícího gólmana doputoval vedle levé tyčky.
     
    68
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    S velkou pravděpodobností je rozhodnuto. LUCAS VÁZQUEZ si na pravé straně vyměnil míč s Rodrygem. Zpětnou nahrávku dostal do pokutového území, v němž zachoval chladnou hlavu a technickou střelou na zadní tyč proměnil Soriu v diváka.
     
    67
    Už už si Vinícius Júnior chystal balón k zakončení, když smolně podklouzl a ze slibné příležitosti tak nebylo vůbec nic, Nemanja Maksimović naopak rozehrál na Dakonama.
     
    66
    Marcelovi zpracování zády k soupeřově brány vůbec nevyšlo. Míč mu odskočil od levé nohy, do bezpečí bez váhání odkopl Gonzalo Villar.
     
    65
    Zaútočili i hosté. Suárezův centr byl pro Nemanju Maksimoviće příliš vysoký, z otočky střílející Mathias Olivera zasáhl pouze Militaa.
     
    64
    Co chybělo! Real Madrid měl k dispozici volný přímý kop z poměrně velké vzdálenosti od brány. Rodrygo posunul míč po své levé ruce na Federica Valverdeho. Uruguayský záložník dal míči pořádnou razanci, ale i velmi pěknou faleš, hrací předmět se nakonec vykroutil o kousek vedle levé tyče.
     
    63
    Do malého vápna si sbíhal Karim Benzema. Eduardo Camavinga vymyslel zajímavou skákavou přihrávku, tu Jorge Cuenca odvrátil do autu s velkým štěstím.
     
    62
    Po srážce Mitroviće s Villarem se balón odrazil k Dakonamovi. Stoper musel rychle jednat, před Benzemou odkopl ještě předtím, než se míč stihl odrazit od země.
     
    61
    Hodina z utkání je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Real Madrid udržuje těsné jednobrankové vedení a kontroluje hru, druhé dějství zatím příliš fotbalové krásy nepobralo.
     
    60
    Příliš dlouhý nákop David Alaba vyslal na Lucase Vázqueze. Španělský bek zabojoval, ale ani ve skluzu nezvládl udržet kulatý nesmysl na hrací ploše.
     
    59
    Nepříjemnou stoličku Damián Suárez nastavil Marcelovi. Domácí kapitán ztratil stabilitu a dopadl nepříjemně na zády, naštěstí se situaci obešla bez vážnějšího zranění.
     
    58
    Mizernou malou domů poslal Stefan Mitrović Soriovi. Nechybělo moc, aby před gólmanem uzmul míč Benzema, ten by pak zakončoval snadno do odkryté brány.
     
    57
    Střeleckou listinu chtěl rozšířit Marcelo. Svou silnější levačkou vyprodukoval zajímavý projektil na přední tyč, leč rozvlnil pouze boční síť.
     
    56
    Na pravou stanu šestnáctky obdržel přihrávku Karim Benzema. Dobře myšlený oblouček na střed neprovedl vůbec dobře, Rodryga míč vysoko přeletěl.
     
    55
    Hráči v bílých dresech nikam nespěchají. Kombinují v blízkosti poloviny hřiště a nechávají fotbalisty Getafe běhat bez balónu, což stojí velké množství sil.
     
    54
    Za penaltou hlavou slabě zakončoval Casemiro. Pomalu letící míč nenadělal Davidu Soriovi žádné větší starosti, španělský gólman si připsal do statistik snadný zákrok.
     
    53
    Volný přímý kop pro Real Madrid poté, co faul na svou osobu vybojoval Vinícius Júnior. Uvolnil se kolem Cuency, ten jej pak nedovoleně zatáhl za dres.
     
    52
    Eduardo Camavinga rozehrál přímý kop na krátkou vzdálenost ke Casemirovi. Autor doposud jediného gólu sáhl k centru, našel jen hlavu konkurenta.
     
    51
    Patičkou chtěl Rodrygo narazit Vázquezovi, jenže Brazilec dával příliš okatě najevo, co chce udělat, úmysl konkurenta vystihl Stefan Mitrović, pak však zbrkle kopl míč do autu.
     
    50
    Přetažený centr Damiána Suáreze směřoval na hlavu Enese Ünala, který sice zakončil, ale jen slabě do středu brány, Thibaut Courtois měl snadnou práci.
     
    49
    Sandro Ramírez se uvedl v dobrém světle. Ukázal velmi dobré krytí míče, načež se zkušeně nechal faulovat soupeřovým kapitánem Marcelem.
     
    48
    Proti centru Rodryga od pravé lajny vystartoval David Soria. Neboxoval úplně jistě, ale měl štěstí, balón nasměroval k jednomu ze svých spoluhráčů.
     
    47
    Zatímco domácí kouč Carlo Ancelotti žádnou změnu v sestavě neudělal, tak hostující Quique Sánchez Flores sáhl hned ke dvěma změnám, místo Mayorala a Aleñi do druhé půle nastoupili Ramírez s Rodríguezem.
     
    46
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Carles Aleñá, přichází Óscar Rodríguez.
     
    46
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Sandro Ramírez.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:04.
     
    Real Madrid podle očekávání Getafe výrazně přehrává a už se mu povedlo splnit i jeden z nejdůležitějších úkolů, a sice vstřelit první gól. Fanoušky na stadiónu rozradostnil ve 38. minutě Casemiro, který přetavil v branku parádní centr Viníciuse Júniora šajtlí. Hráči bílého baletu jsou jasně lepším týmem, a kdyby vedli vyšším rozdílem, nikdo by se nemohl divit. Zásah Karima Benzemy z úvodu neplatil pro ofsajd, povedenou ránu Valverdeho o zem s vypětím všech sil vytáhl mimo tři tyče Soria. Lze jen těžko očekávat, že Getafe ve druhé půli na soupeře vlétne a začne jej přehrávat, navzdory nepříznivému výsledku s velkou pravděpoobností stále zůstane u sázky na rychlé protiútoky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Francouzský útočník Karim Benzema zkusil zajímavý oblouček za obranu na Rodryga. Brazilec zareagoval pozdě, před nosem mu míč odkopl Djené Dakonam.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    45
    Další žlutá karta do domácích řad, opět pro středopolaře. Federico Valverde přijel do souboje s Villarem příliš pozdě, ve skluzu už trefil jenom nohy konkurenta.
     
    44
    Vstřelil gól, nyní ale Casemiro kouče Ancelottiho určitě nepotěšil. Na polovině hřiště totiž za zbytečný šlapák obdržel kartu žluté barvy, což znamená, že bude chybět v příštím ligovém utkání, které Real Madrid odehraje na půdě Sevilly.
     
    43
    Narážečka mezi Benzemou a Rodrygem nevyšla. Úmysl protihráčů skvěle přečetl Jorge Cuenca, nataženou levou nohou uzmul hrací předmět pro sebe.
     
    42
    Znovu to byl Rodrygo, kdo rozehrál roh. Přetáhl balón na Viníciuse Júniora, který hrál hlavou pod sebe na Marcela, Mitrovićem lehce tečovaná rána prosvištěla vedle levé tyčky.
     
    41
    Standardku v podobě rohového kopu vybojoval Lucas Vázquez. I on zkoušel štěstím vzduchem, blokující Damián Suárez balón zblokoval mimo hrací plochu.
     
    40
    Karim Benzema si doběhl pro míč k pravé lajně, odkud posléze vymyslel zajímavý střílený centr do vápna a Rodrygovi ve skluzu nechybělo moc, aby na balón dosáhl.
     
    38
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Defenzivní hráz Getafe prolomena, bílý balet vede! Camavinga posunul hru doleva na Viníciuse Júniora, jenž centrem šajtlí hledal nejspíše Benzemu. Francouzský útočník na balón nedoskočil, což jej ovšem nemuselo vůbec mrzet, protože hned za ním se nacházel CASEMIRO a brazilský středopolař v pádu zamířil hlavou neomylně do protipohybu bezmocného Sorii.
     
    37
    Nelehká malá domů pro Davida Soriu, nicméně gólman Getafe si poradil na jedničku. Nevymýšlel nic složitého a z první odpálil kulatý nesmysl na útočnou polovinu.
     
    36
    Na druhé straně si řekl o pozornost Enes Ünal. Moc dobře tušil, že k zakončení se neprodere, tak zkusil vybojovat penaltu, ale o faulu Davida Alaby nemohla být řeč.
     
    35
    Se zpracováním těžké Valverdeho přihrávky si Eduardo Camavinga poradil. balón si nechal skákat a napřáhl ke střele levačkou, hrací předmět poslal těsně nad břevno.
     
    34
    Odvážně se Carles Aleñá vydal proti trojici protihráčů. Avšak vedl si znamenitě, i když skončil na zemi, tak na úkor Édera Militaa vybojoval autové vhazování.
     
    33
    Obrovské problémy Vinícius Júnior způsobuje Dakonamovi. Znovu se brazislký křídelník přes protihráče uvolnil s velkou lehkostí, z úhlu následně střílel do boční sítě.
     
    32
    Damián Suárez podle všeho hledal Gonzala Villara. Osobní obranu na španělského středopolaře zvládl David Alaba, hlavičkový souboj opanoval.
     
    31
    Parádní nahrávku za patou vymyslel Enes Ünal na Carlese Aleñu, jehož kousek za šestnáctkou fauloval Casemiro. Zajímavý přímý kop, z levé strany lze očekávat centr.
     
    30
    Marcelo si věřil na kličku po lajně proti Stefanu Mitrovićovi. Srbský konkurent vystihl úmysl domácího kapitána hrát o lajně a zastavil jej čistým způsobem.
     
    29
    V obležení dvou protihráčů si Eduardo Camavinga poradil na jedničku. Určitě i z části naslepo hrál k pravé lajně, kde tušil Lucase Vázqueze a ten zde skutečně byl, navíc úplně osamocený.
     
    28
    Zprvu to vypadalo na Dakonamův dlouhý odkop, ale hostující stoper si v klíčový okamžik dal až moc před sebe, čímž si zavařil. Ze situace ovšem vybruslil dokonale, Rodryga vyřadil ze hry kličkou na osu hřiště.
     
    27
    Do hry se dostal i druhý gólman David Soria, když včas vyběhl proti očekávanému centru Lucase Vázqueze zprava. Nezaváhal a míč z rukou nepustil.
     
    26
    Podruhé během pár minut byl do hry nohama zapojen Thibaut Courtois. I v tomto případě si poradil bez větších problémů, hru přenesl doleva na Marcela.
     
    25
    Ofenzivu domácích podpořil Lucas Vázquez. Z pravé strany volil přihrávku z druhé vlny nabíhajícímu Rodrygovi, Mathias Olivera těsně před ním odkopl míč ve skluzu do zámezí.
     
    24
    Exekuce volného přímého kopu se chopil Damián Suárez. Centr mu hrubě nevyšel, když dal míči malou výšku, osamocený Marcelo bezpečně odhlavičkoval hrací předmět mimo nebezpečí.
     
    23
    Zajímavou standardku pro Getafe vybojoval Gonzalo Villar. Šikovně si vložil pře míč tělo, zezadu jej pak nešetrně a bolestivě podrazil Eduardo Camavinga.
     
    22
    Enes Ünal přihrál po své levici Carlesi Aleñovi, jenž zřejmě mohl spoluhráči míč vrátit, nicméně zvolil zakončení a do pravé nohy napálil blokujícího Alabu.
     
    21
    Těžkou malou domů obdržel Thibaut Courtois. Poradil si velmi dobře, když míč nechal dokutálet až k lajně, načež levačkou nakopl kulatý nesmysl na útočnou polovinu.
     
    20
    Technické dovednost předvedl Vinícius Júnior. Na levé straně nasadil jesličky Dakonamovi a rázem byl v šestnáctce, slabou technickou střelu do středu brány Soria snadno pokryl.
     
    19
    Útočné snahy domácího mužstva pokračují. Eduardo Camavinga zvedl hlavu a lehkým píchnutím míče vysunul Benzemu, tomu nevyšla klička mezi dvojici stoperů.
     
    18
    Rodrygo vymyslel zajímavý přetažený centr na Federica Valverdeho, ten na nic nečekal a pálil z první. Zajímavé zakončení se odrazilo od země, Soria přesto zvládl zasáhnout levou rukou.
     
    17
    Netrvalo dlouho, fotbalisté bílého baletu jsou opět v držení balónu. Lucas Vázquez centroval do vnitra pokutového území, Cuenca úspěšně přehlavičkoval Benzemu.
     
    16
    Zbytečný prohřešek Federica Valverdeho. Uruguayský reprezentant si po nahrávce Vázquezovi chtěl vytvořit prostor, přitom fauloval Villara.
     
    15
    Podle prvních záběrů se zdá, že hostující gólman bude v pořádku. Zvedl se po svých a je připraven na rozehrávku odkopu od brány, není potřeba ani ošetření.
     
    14
    David Soria se natáhl k levé tyčce proti střele Vázqueze, jež nakonec mezi tři tyče nesměřovala. Gólman si ale nešťastně narazil ruku o brankovou konstrukci a kouč Flores určitě doufá, že se nezranil.
     
    13
    Domácí kapitán Marcelo chtěl hrát dopředu, leč neměl na koho. Nezazmatkoval, otočil se čelem k vlastní bráně a celou akci zklidnil zpětným pasem na stopera Militaa.
     
    12
    Útočným faulem se provinil Rodrygo. Vyvinul velkou rychlost, jenže odvážná klička Dakonama jej viditelně překvapila a Brazilec soupeři podrazil levou nohu.
     
    11
    Dobře zapracoval ve vlastním vápně David Soria. Včas vyběhl proti centru Viníciuse Júniora a pak mohl vynadat spoluhráčům, že si vůbec nepokryli adresáta Benzemu.
     
    10
    Po zisku míče vystartoval do protiútoku Enes Ünal. Při snaze o kličku Alabovi se mu však zamotal balón mezi nohy, turecký reprezentant se tak obehrál prakticky sám.
     
    9
    Pravou stranou se prosmýkl do vnitra šestnáctky Rodrygo. V plné rychlosti pak sáhl k centru, jemuž ovšem nedal potřebnou výšku, trefil hlavu dobře postaveného Villara.
     
    8
    První rohový kop Realu hosté ubránili, jmenovitě Olivera. Míč ovšem odvrátil slabě za šestnáctku na Marcela, který vypálil tvrdou jedovku, ale naštěstí pro Soriu přímo do středu brány.
     
    7
    Od prvních minut je zřejmé, jakým směrem se bude střetnutí ubírat. Hlavní aspirant na španělský titul dominuje na míči a hledá mezeru v protivníkově defenzivě.
     
    6
    V akci znovu Karim Benzema. Tentokráte si sběhl pro nahrávku kousek za pokutové území, odkud zkusil zleva obalovačku na zadní tyč, bránu těsně minul.
     
    5
    Pohybem si řekl o balón za obranu Vinícius Júnior. Brazilského soupeře ovšem skvěle zakřižoval Djené Dakonam, dal před něj tělo a míč nechal dokutálet do autu.
     
    4
    Bílý balet vstřelil gól, ale ten neplatí! David Alaba vymyslel parádní dlouhý nákop na Rodryga, jenž přihrával skórujícímu Karimu Benzemovi do jasného ofsajdu.
     
    3
    Trenér Carlo Ancelotti dal po výborném týmovém výkonu na Stamford Bridge, kde Real Madrid zvítězil 3:1, pár hráčů zasloužený oddech. V základu chybí Kroos, Modrič nebo Carvajal, naopak hraje autor hattricku Karim Benzema.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Fotbalisté Getafe, kteří dnes plní roli velkého outsidera, navlékli barvy dresy modré.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Courtois – L. Vázquez, Militao, Alaba, Marcelo (C) – Valverde, Casemiro, Camavinga – Rodrygo, Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Piňeiro – Asensio, Bale, Carvajal, D. Ceballos, Nacho Fernández, Kroos, Modrić.
    Trenér: Carlo Ancelotti

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Cuenca, Dakonam (C), S. Mitrović, Olivera – Aleñá, Nemanja Maksimović, Villar – Ünal, B. Mayoral.
    Náhradníci: Conde – Álvarez, Cabaco, Florentino, Iglesias, Sandro Ramírez, Óscar Rodríguez, Vitolo, Yokuşlu.
    Trenér: Quique Sánchez Flores

    Rozhodčí: Soto – De Francisco, Álvarez.
     
    Getafe CF

    Kde jsou ty časy, kdy Getafe bojovalo o evropské poháry. Momentálně už druhou sezónu bojuje o holé přežití, a stejně jako loni, tak i letos to vypadá, že se mu to podaří. Nachází se na čtrnácté příčce a na osmnáctou Mallorcu disponuje šestibodovým náskokem. Právě důležitý souboj s Mallorcou svěřenci kouče Florese zvládli, na domácí půdě zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 gólem Mayorala. Nejlepším střelcem týmu je turecký reprezentant Enes Ünal se čtrnácti trefami.
     
    Real Madrid CF

    Bílý balet má skvěle rozjetou sezónu. Nejen na tuzemské, ale i na evropské scéně. V domácí lize útočí na titul, na čele má komfortní dvanáctibodový náskok na Barcelonu, která má jedno utkání k dobru. A výborně zvládli svěřenci kouče Ancelottiho i úvodní utkání čtvrtfinále Ligy mistrů, na Stamford Bridge porazili Chelsea 3:1 díky hattricku Karima Benzemy. Právě čtyřiatřicetiletý Francouz táhne ofenzivu mužstva z hlavního města, v letošním ročníku už nastřílel 37 gólů a k tomu nasbíral 13 asistencí.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování 31. kola španělské LaLigy, u zápasu mezi Realem Madrid a Getafe.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Milan Huppert

    Branky: 38. Casemiro (Vinícius Júnior), 68. L. Vázquez (Rodrygo)

    Karty:   44. Casemiro (REA), 45. Valverde (REA) – 76. Olivera (GET), 79. Dakonam (GET)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:11.
    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Militao, Alaba (86. Nacho Fernández), Marcelo (C) – Valverde, Casemiro (75. D. Ceballos), Camavinga – Rodrygo, Benzema (74. Bale), Vinícius Júnior (83. Asensio).
    Náhradníci: Lunin, Piňeiro – Asensio, Bale, Carvajal, D. Ceballos, Nacho Fernández, Kroos, Modrić.

    Trenér: Carlo Ancelotti

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Cuenca (82. Cabaco), Dakonam (C), S. Mitrović, Olivera – Aleñá (46. Óscar Rodríguez), Nemanja Maksimović (86. Yokuşlu), Villar (74. Florentino) – Ünal, B. Mayoral (46. Sandro Ramírez).
    Náhradníci: Conde – Álvarez, Cabaco, Florentino, Iglesias, Sandro Ramírez, Óscar Rodríguez, Vitolo, Yokuşlu.

    Trenér: Quique Sánchez Flores

    Rozhodčí: Soto – De Francisco, Álvarez

    Diváci: 50 740
    bahis siteleri