Nashville – Florida 1:4 (kon.) | Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | Detroit – Columbus 4:5 (po pr.)
NY Rangers – Ottawa 5:1 (kon.) | Seattle – Calgary 1:4 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:5 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 6:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:2 (kon.) | Vegas – Arizona 6:1 (kon.)
Edmonton – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Boston 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Nashville 3:2 (po pr.)
Minnesota – Los Angeles 6:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:2 (0:1, 0:1, 1:0) Stav série: 1:3
HC Škoda Plzeň
Neděle 10.04.2022, 15:30 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off Extraligy dorostu • Finále
Partner:
     
    Velmi parádní a pohledný zápas play off je u konce! Sparťané zdramatizovali skóre ve třetí třetině zásluhou Davida Hrubého, který se však z domácí strany zapsal na střeleckou listinu jako jediný. Pražané podlehli svému soupeři 1:2 a prohrávají ve finálové sérii 1:3. Další pokračování finále je na programu ve středu na západě Čech. To byla ode mě poslední informace, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (17:38:09)
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Kučera mířil na prázdnou brankou, ale poslední obránce domácích se včas vrátil a zablokoval střelu hostujícího útočníka. Tohle už hosté zřejmě zvládnou!
     
    59:30
    Domácí se nevzdávají a nadále útočí! Martin Vašíček svou střelou z pravé strany prověřil Jansu, který podržel kotouč ve své výstroji.
     
    59:08
    Martin Vašíček bojoval o kotouč v rohu útočného pásma a Portova rána od modré čáry byla nepřesná. Následně sparťané přichází o hru v útočném pásmu.
     
    58:39
    Domácí střídačka si vzala oddechový čas na poradu a sparťané to zkouší se šesti bruslaři v poli! Do hry následně míří elitní formace domácího týmu.
     
    58:39
    Sparťané podnikli útočnou akci a střelu z nebezpečného prostoru zneškodnil svým úspěšným zákrokem plzeňský brankář Jansa.
     
    58:11
    Náznak přečíslení dva na jednoho nedopadl pro hosty nejlépe a následně Hrabal raději přikryl kotouč pod svou lapačku. Bude se vhazovat před domácím gólmanem.
     
    57:53
    Až nyní se domácí hokejisté dostali do útočného pásma. Stepanchuk se prohnal na druhý konec kluziště, nicméně sparťanský útočník o kotouč záhy přišel.
     
    57:15
    Aleš Mazanec raději vystřídal a pustil na ledovou plochu svého spoluhráče. Plzeň se drží v útočném pásmu a sparťané se nemohou dostat před Jansu.
     
    56:51
    Urputný souboj nakonec nenašel svého vítěze a rozhodčí poté raději přerušil hru. Následovat bude po krátké chvilce vhazování po levé ruce brankáře Hrabala.
     
    56:26
    Cichoň svou přihrávkou od mantinelu nepřesně hledal svého spoluhráče před sparťanskou brankou a hosté ještě bojovali o kotouč v rohu útočného pásma.
     
    56:12
    Zaváhání v domácí obraně mohli plzeňští hokejisté potrestat svou střelou z bezprostřední blízkosti, ale brankář Hrabal znovu prokázal své velké kvality.
     
    55:50
    Reiser skočil ze střídačky na ledovou plochu a rovnou se zapojil do útočné akce. Hrabal si počkal na další nebezpečnou ránu hostí a raději přerušil hru.
     
    55:07
    Petr Křišťan se tlačil před posledního bránícího obránce, ale sparťanský útočník se ke kotouči nakonec už nedostal. Zápas pomalu graduje!
     
    54:28
    Lukáš Novák rychle posunul kotouč do hloubi útočného pásma a domácí hokejisté zůstali chvíli usazeni před Jansou. Ten však nemusel zasahovat.
     
    53:53
    Netušil s Hrubým se tlačili do další útočné akce, ale plzeňští obránci u mantinelu dobře zapracovali a nedovolili domácímu týmu zakončit. Hra pokračuje.
     
    53:31
    Indiáni rychle přesunuli hru na druhý konec kluziště a brankář Hrabal tygřím skokem přikryl kotouč pod svou lapačku. Vhazovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    53:15
    Martin Vašíček se protlačil do dobrého zakončení z pravého kruhu a kotouč jen těsně minul vzdálenější tyčku plzeňské branky.
     
    52:40
    Hrabal si nyní počkal na střelu jednoho z plzeňských hráčů z levé strany kluziště a sparťanský brankář vyrazil kotouč do bezpečí. Hra pokračuje dál.
     
    52:08
    Jakub Hašek se už nedostal ke kotouči na útočné modré čáře a sparťané rychle posílají na ledovou plochu čerstvé síly. To samé také dělá hostující Plzeň.
     
    51:21
    Jakub Hromádka nahodil kotouč ze středního pásma na druhou stranu kluziště a plzeňští hráči vzápětí odjeli střídat. Sparťané mají kotouč na hokejkách.
     
    50:51
    Hosté chtěli přispěchat s rychlou odpovědí v útočném pásmu, ale střela jednoho z plzeňských hráčů nebyla příliš přesná. Hrabal nemusel zasahovat.
    50:13 David HRUBÝ - 1:2
     
    50:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme zaděláno na drama! Sparťané byli v posledních minutách aktivní a jsou odměněni kontaktní brankou! DAVID HRUBÝ se dostal ke střele z dobré pozice v útočném pásmu a zakončil. Asistence: Jakub Hašek.
     
    49:46
    Janský se rozhodl vystřelit od modré čáry a jeden ze sparťanů ještě chtěl tečovat kotouč! Jansa i přes obtížnou situaci dokázal zasáhnout.
     
    49:08
    V urputném osobním souboji u mantinelu byli úspěšnější domácí, kteří se dostali do útočného pásma. Odehnal se však do pořádného zakončení nedostal.
     
    48:28
    Křišťan obdržel přesnou přihrávku na levý kruh, odkud udělal pár kroků do hloubi útočného pásma, ale sparťané se nakonec k razantnější střele nedostali.
     
    47:58
    Elitní formace domácích neuspěla na vhazování v útočném pásmu. Vašíček ještě bojoval o kotouč za brankou hostí, ale plzeňští obránci se dostali do bezpečí.
     
    47:43
    Jansa podržel svůj tým! Bogdan Stepanchuk se řítil na plzeňskou brankou z pravé strany a svou střelou i dorážkou Jansu nepřekonal.
     
    46:48
    Křišťan našel svou přihrávkou z pravé strany kluziště útočníka Nováka, který prudkou střelou nebyl úspěšný. Jansa zkontroloval kotouč svým pohledem.
     
    46:15
    Poláček úspěšně napadal plzeňskou rozehrávku, ale útočník Vašíček se do zakončení před soupeřovou brankou už nedostal. Divoká pasáž hry pokračuje.
     
    45:32
    Hosté odpálili kotouč do útočného pásma a Hrabal pomáhá svým obráncům se založením útočné akce. Mezitím oba týmy posílají na ledovou plochu čerstvou sílu.
     
    44:41
    Stepanchuk hledal v náznaku přečíslení u druhé tyčky připraveného Křišťana, který však svou hokejkou netrefil kotouč ideálně.
     
    44:10
    David Hrubý neodehrál kotouč do středního pásma a hostující obránce ještě vypálil od modré čáry. Rána plzeňského beka ovšem nebyla příliš přesná.
     
    43:40
    Plzeňští nahodili kotouč do útočného pásma a sparťané si věděli rady u mantinelu. Hosté i díky svému dobrému napadání získali kotouč zpět na své hokejky.
     
    43:27
    Tomáš Bartoň rychle rozehrál kotouč na svého útočníka ve středním pásmu, ale přihrávka nebyla přesná. Píská se zakázané uvolnění domácího celku.
     
    42:38
    Radoslav Cichoň neubránil svého protihráče u mantinelu a hosté ještě operovali s pukem s útočném pásmu. Hrabal však tentokrát nemusel zasahovat.
     
    42:12
    Adam Titlbach se dobře vrátil do obranného pásma a nedovolil sparťanům zakončit. Oba týmy následně posílají na ledovou plochu čerstvé síly ze střídaček.
     
    41:47
    Hosté se znovu propracovali přes útočnou modrou čáru do útoku a Hrabal následně podržel kotouč ve své výstroji. Sparťanský brankář následně přerušil hru.
     
    41:21
    Titlbachova formace ještě zůstala usazena v útočném pásmu, ale sparťané získali kotouč u mantinelu a posílají puk až na druhou stranu velkého kluziště.
     
    40:50
    Domácí hokejisté neuspěli na vhazování v útočném pásmu a hosté se rychle přesunuli na druhý konec kluziště. Hrabal musí být znovu v pohotovosti.
     
    40:37
    Velké šance domácích! Fábry dvakrát střílel v prostoru před brankou a neúspěšný byl také útočník Vašíček. Jansa podržel kotouč v lapačce.
     
    40:10
    Marek Hořejší uspěl na vhazování ve středovém kruhu a plzeňští hráči se rychle přemístili na druhý konec kluziště. Sparťané však dobře zapracovali.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už krouží po ledové ploše sportovní haly, třetí třetina může začít.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:07 hodin.
     
    Prostřední třetina je úspěšně za námi a plzeňští hokejisté udělali další krok ke třetímu vítězství ve finálové sérii. Druhou branku svého týmu obstaral Adam Jiříček, který svou střelou od modré čáry překvapil brankáře Hrabala. Sparta ztrácí v utkání po dvou třetinách na Plzeň dvě branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Ještě jedno vhazování. Sparťané se dostali do útoku, ale jejich snahu brzdí hvizd čárového rozhodčího. Píská se postavení mimo hru na straně Sparty.
     
    39:46
    Uplynuly tři vteřiny z vhazování a plzeňští hráči následně ohrozili sparťanskou branku svou střelou z levé strany kluziště. Hrabal pohotově zasáhl.
     
    39:43
    Do konce druhé třetiny zbývá ještě sedmnáct vteřin a vhazovat se bude za malou chvíli v útočném pásmu Škodovky. Hrabal spolu se spoluhráči v pozoru.
     
    39:28
    Žmola přijel k mantinelu a čekal, kudy vyplave kotouč zpod bruslí plzeňských hráčů. Hosté se nakonec dostali k puku, ale Hrabal nemusel zasahovat.
     
    39:03
    Sparťané se dostali do náznaku šance. Vašíček hledal od mantinelu spoluhráče před brankou, ale sparťanský útočník nakonec nebyl při svém počínání úspěšný.
     
    38:39
    Plzeňští podnikají jeden útočný výpad za druhým! Adam Buzek společně se svými spoluhráči byl velmi aktivní a Hrabal raději přikryl kotouč pod svou lapačku.
     
    38:21
    Poláček zapracoval na obranné modré čáře a sparťané se konečně dostali v klidu ke kotouči. Domácí následně založili rychlou protiakci, která však nebyla úspěšná.
     
    38:01
    Petr Křišťan se dostal ke kotouči v obranném pásmu a kotouč následně skončil sražený až na plzeňské střídačce. Hra je opět na malou chvíli přerušena.
     
    37:15
    Žmola společně se Stepanchukem bojovali o puk v útočném pásmu, ale hosté byli v osobním souboji úspěšnější a dostali puk až na druhou stranu kluziště.
     
    37:00
    A zase rychle na druhou stranu kluziště! Sparťané se dostali do útočného pásma a brankář Jansa svým povedeným zákrokem přerušil divokou pasáž hry.
     
    37:00
    A další zákrok Hrabala! Tomáš Pittr se dostal ke střele hned po vhazování a sparťanský brankář utěsnil svou mezeru mezi rukou a tělem.
     
    36:48
    Po osobním souboji v rohu kluziště se dostali ke kotouči hosté, kteří ještě zůstali usazeni před Hrabalem. Sparťanský brankář poté raději přerušil hru.
     
    35:43
    Teď to bylo nebezpečné! Makovec snad třikrát střílel od modré čáry, ale veškerá jeho snaha byla nepřesná. Hrabal celou situaci ustál.
     
    35:32
    Hra se stále přelévá ze strany na stranu a diváci v hale se rozhodně nenudí. Sparťané se znovu dostali až před plzeňského brankáře, který raději přerušil hru.
     
    35:18
    Po zakázaném uvolnění na straně hostí se vhazovalo v útočném pásmu indiánů a plzeňští hráči přesunuli hru na druhou stranu. Titlbachova rána byla nepřesná.
     
    34:53
    Domácí hráči teď byli delší časový úsek usazeni v útočném pásmu, ale ke střele se nedostali. Sparťanská formace však ještě bojuje o kotouč v rohu kluziště.
     
    34:18
    Hašek ještě hlídkoval v prostoru modré čáry na případnou přihrávku od svého spoluhráče, které se však nedočkal, Plzeňští uklidňují situaci v obranném pásmu.
     
    33:40
    Stepanchuk pomohl svým obráncům, ale posléze našel pouze připraveného plzeňského obránce. Následná rána z hostující strany nebyla příliš přesná.
     
    33:17
    Eichler se dostal ke střele přes bránícího sparťanského hráče a Hrabal si raději vyjel ze svého pracoviště. Sparťanský brankář následně přerušil hru.
     
    32:57
    Domácí hráči rychle přesunuli hru do útočného pásma a po delší době mohli zahrozit. Brankář Jansa nakonec mohl zůstat v klidu, plzeňští hráči si berou puk.
     
    32:44
    Hosté ještě doráželi kotouč na sparťanském brankovišti a následně se po odpískání strhla menší strkanice. Nyní už je vše v pořádku, hra může pokračovat.
     
    32:28
    Obránce Jiříček se dostal do dobré střelecké pozice na pravém kruhu pro vhazování a jeho prudkou ránu vyrazil Hrabal svými betony.
     
    31:54
    Hosté se dostali do další dobré akce v útočném pásmu, ale obránce Hašek spolu se svými spoluhráči dobře zapracovali a dostali kotouč do středního pásma.
    31:29 Adam JIŘÍČEK - 0:2
     
    31:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté pokračovali ve svém tlaku v útočném pásmu a dostali se do dvoubrankového vedení! Titlbach našel na modré čáře ADAMA JIŘÍČKA, který vystřelil od modré čáry a plzeňský obránce svou střelou do horního růžku překvapil brankáře Hrabala. Asistence: Adam Titlbach.
     
    31:28
    Radoslav Cichoň musel rychle spěchat do obranného pásma, na což ho upozornil také sparťanský brankář Hrabal. Plzeňští jsou i nadále velmi aktivní.
     
    31:08
    Domácí hokejisté ještě zabojovali v útočném pásmu, ale ke střele se už nedostali. Rozhodčí pískají o pár vteřin později plzeňské postavení mimo hru.
     
    30:25
    Jakub Hašek si počkal na plzeňského útočníka a zastavil plzeňský průjezd středním pásmem. Sparťané následně posílají na ledovou plochu další čerstvé síly.
     
    29:40
    Jakub Žmola našlápl ve středním pásmu společně se svými spoluhráči, ale sparťané se dostali v útočném pásmu pouze k mantinelu. Jansa zatím v klidu.
     
    29:24
    Velká šance hostí! Titlbach se zbavil posledního sparťanského obránce a svou střelou z osy kluziště nastřelil pouze Hrabala.
     
    29:15
    Jan Kučera se dobře vrátil do svého obranného pásma a pomohl svým obráncům s rozehrávkou. Oba celky následně posílají na ledovou plochu čerstvou sílu.
     
    28:21
    Hra nabrala ohromný spád na obou stranách. Křišťan se tlačil do zakončení podél pravé strany kluziště, ale domácí útočník se ke střele už nedostal.
     
    27:41
    Vojtěch Port se dostal ke kotouči v obranném pásmu, jelikož jeden z plzeňských hráčů podklouzl. Sparťané však před Jansou nebyli úspěšní.
     
    27:30
    Titlbach zasekl hru na modré čáře a následně se pokusil vystřelit. Hrabal byl znovu připravený na svém místě a proti pokusu plzeňského útočníka vytasil svou lapačku.
     
    26:48
    Hraje se ve vysokém tempu. Sparťané nyní vyhodili kotouč na druhou stranu kluziště, kde však byli připravení pouze plzeňští obránci. Hra pokračuje.
     
    26:07
    Hra se rychle obrátila na druhou stranu kluziště. Hořejší už číhal na přihrávku od svého spoluhráče, ale kotouče se nedočkal.
     
    25:50
    Vašíček číhal na plzeňskou akci ve středním pásmu a sám sparťanský útočník se dostal poté do zajímavé pozice. Rána domácímu útočníkovi nesedla.
     
    25:14
    V urputném souboji u mantinelu byli zapojeni snad čtyři hráči na každé straně a úspěšnější byli domácí. Následná akce Odehnala nebyla úspěšná.
     
    24:40
    Plzeňští mladíci jsou v posledních minutách velmi aktivní a sparťané se spíše zatím brání. Hrabal musel vytasit svou lapačku proti střele z pravé strany.
     
    24:21
    Velké šance na obou stranách! Nejprve David Hrubý neúspěšně dorážel sparťanskou střelu, posléze Hrabal zastavil přečíslení soupeře dva na jednoho.
     
    23:51
    Vašíček se dostal ke kotouči v obranném pásmu a Křišťan založil rychlou útočnou akci. Druhý jmenovaný se přes tři bránící protihráče už nedostal.
     
    23:23
    Hosté rychle přesunuli hru na druhou stranu kluziště. Hrabal si počkal na nebezpečnou střelu jednoho z hostujících hráčů a raději přerušil divokou pasáž hry.
     
    22:57
    Sparťanští obránci měli nyní plné ruce a nohy práce v obranném pásmu, ale domácí hokejisté nakonec zvládli všechny osobní souboje a mohou vystřídat.
     
    22:12
    Teď byli hosté velmi blízko! Velkou chybu ve sparťanské rozehrávce mohl využít útočník Titlbach, kterou svou střelou z kruhu nemířil přesně.
     
    21:58
    Jeden z plzeňských hráčů se dostal do dobré šance v útočném pásmu, ale poslední obránce domácího týmu včas zakročil a nedovolil hostům zakončení.
     
    21:36
    Velká šance pro Plzeň! Tomáš Pittr se dostal ke kotouči před brankou, ale plzeňský útočník nastřelil pouze připraveného brankáře Hrabala.
     
    21:13
    Martin Vašíček ještě napadal plzeňskou rozehrávku a sparťané chvíli zůstali usazeni v útočném pásmu. Jansa tentokrát nemusel zasahovat, hra pokračuje dál.
     
    20:52
    Sparťané dobře zapracovali a chtěli podniknout rychlou protiakci. Křišťan však na dlouhou přihrávku od svého spoluhráče nedosáhl, píská se zakázané uvolnění.
     
    20:09
    Plzeňští hráči uspěli na vhazování ve středovém kruhu a přesunuli se do útočného pásma. Hrabal zatím nemusel zasahovat, hosté ještě pokračují ve své akci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči se už vrátili zpátky ze svých kabin na ledovou plochu, druhá třetina může odstartovat.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:19 hodin.
     
    Úvodní dějství nám nabídlo jednu branku, a to konkrétně na straně Plzně. Hosté se dostali do vedení v průběhu 17. minuty, kdy využil plzeňský tlak ještě z přesilové hry kapitán Marek Hořejší. Sparťané ztrácí po úvodním dějství jednu branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Sparťané své oslabení ustáli bez větších obtíží a následně přesunuli hru na druhou stranu kluziště. Domácí se ke střele už nedostanou, první třetina je u konce.
     
    19:27
    Poslední minuta první třetiny. Sparťané se znovu osvobodili vyhozením kotouče až na druhou stranu. Na led skáče formace kolem Martina Vašíčka.
     
    18:50
    Jiříček našel na modré čáře svého spoluhráče, který ještě posílal kotouč do mezikruží, kde se však hosté ke střele nedostali. Sparťané se posléze osvobozují.
     
    18:29
    V osobním souboji u mantinelu nebyl ani jeden tým úspěšný a rozhodčí následně přerušuje hru. Vhazovat se bude po pravici sparťanského brankáře.
     
    18:01
    Michael Hrabal nyní vytáhnul další parádní zákrok svou lapačkou, když sparťanský brankář si počkal na střelu jednoho z plzeňských hráčů od modré čáry.
     
    17:54
    Mazanec uspěl na vhazování v útočném pásmu a hosté se okamžitě usadili před Hrabalem. Sparťané zatím nepouští svého soupeře do větších příležitostí.
     
    17:45
    Netušil se tlačil do dobré pozice v útočném pásmu, ale Jansa zasáhl. Následně je odvelen na trestnou lavici Lukáš Novák (SPA), který se provinil podrážením.
    16:45 Marek HOŘEJŠÍ - 0:1
     
    16:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se v závěrečných minutách první třetiny dostávají do jednobrankového vedení! Benák posunul kotouč před branku, kde stál připravený MAREK HOŘEJŠÍ a plzeňský útočník se nemýlil. Asistence: Adam Benák, Aleš Mazanec.
     
    16:37
    Odehnal úspěšně se svými spoluhráči ubránil plzeňskou přesilovou hru a následně zastavil veškerou plzeňskou snahu o vstřelení gólu brankář Hrabal.
     
    15:48
    Eichler dostal nabito na modrou čáru, ale díky dobré práce clonícího hráče domácích se plzeňský obránce nedostal ke střele. Sparťané se brání výborně.
     
    15:34
    Hosté se rychle vrátili do útočného pásma a střelu od modré čáry zastavil svým úspěšným zákrokem brankář Michael Hrabal. Hra je znovu na chvíli přerušena.
     
    14:54
    Adam Titlbach si ještě počkal na vyraženou střelu svého spoluhráče, ale plzeňský útočník se ke kotouči už nedostal. Sparťané se následně osvobozují.
     
    14:35
    Druhou početní výhodu v utkání si vyzkouší plzeňští mladíci. Jakub Hašek (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na lavici hanby.
     
    14:03
    Hosté se ubrání a už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím se domácí hráči znovu podívali do útočného pásma, kde však Jansa nemusel zasahovat.
     
    13:36
    Fábry našel svou přesnou přihrávkou Martina Vašíčka, který však nemířil přesně. Hosté se následně osvobozují vyhozením kotouče přes všechny čáry.
     
    13:21
    Až nyní se domácí hokejisté pořádně usadili v útočném pásmu a Odehnalovu ránu z pravého kruhu zneškodnil svým zákrokem Jansa.
     
    12:54
    Jansa nyní předvedl úspěšný zákrok a přerušil hru. Sparťané posílají na ledovou plochu čerstvé síly, hosté se zatím brání velmi úspěšně a nepřipouští komplikace.
     
    12:27
    Martin Vašíček se tlačil do zakončení v hloubi útočného pásma před soupeřovou brankou, ale sparťanský útočník kotouč netečoval. Hosté se osvobozují.
     
    12:07
    Lučan byl sice v obranném pásmu u kotouče jako první, ale sudí přerušují hru. Bude se vylučovat na plzeňské straně, provinil se právě Antonín Lučan (PLZ) za sekání.
     
    11:46
    Kotouč nyní skončil mimo hrací plochu, hra je přerušena. Oba celky posílají na ledovou plochu čerstvé síly. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Hrabala.
     
    11:33
    Petr Makovec zkusil vystřelit od modré čáry, ale ránu plzeňského útočníka zablokoval clonící Žmola. Hrabal o pár vteřin později raději přerušil divokou pasáž hry.
     
    11:06
    Andrej Fábry se obtočil s kotoučem zpoza branky a zkoušel zasunout puk k bližší tyčce. Jansa si však celou situaci pohlídal a přerušil hru.
     
    10:36
    Hořejší přetlačil v osobním souboji u mantinelu obránce Haška, ale hosté se do další střelecké pozice už nedostali. Sparťané následně střídají své síly.
     
    09:59
    Nyní to vypadalo, že se bude vylučovat, ale nakonec nikoliv. Žmola se ještě tlačil do útočného pásma do zakončení, ale plzeňská obrana si dala v rozehrávce záležet.
     
    09:28
    Šimon Kaiser napadal sparťanskou rozehrávku v rohu kluziště, ale hosté se ke kotouči už nedostali. Sparťané si berou puk na své hokejky a míří dopředu.
     
    09:15
    Indiáni vyhráli vhazování v obranném pásmu a rychle otočili hru na druhou stranu kluziště. Hrabal si počkal na střelu z levé strany kluziště, hra je znovu přerušena.
     
    09:07
    Domácí hokejisté rychle přenesli hru na druhou stranu kluziště a Stepanchuk ještě dojížděl kotouč. Jansa udržel puk ve své lapačce a přerušil hru.
     
    08:50
    Marek Hořejší si sebral kotouč u mantinelu a hosté se dostali až před Hrabala! Sparťanský brankář však nemusel zasahovat, hra pokračuje dál.
     
    08:17
    Sraženou střelu domácích si chtěl ještě zpracovat v rohu kluziště Netušil, což se mu nepovedlo, ale sparťané posléze ohrozili Jansu. Hra je přerušena.
     
    07:23
    Hraje se velmi svižný hokej na obou stranách. Stepanchuk se tlačil do útočného pásma podél mantinelu, ale v rozhodující chvíli ho hostující beci přešpendlili na mantinel.
     
    06:40
    Křišťan našel v útočném pásmu svého spoluhráče a sparťané dokonce stihli vystřídat. Hostující hráči se dobře vrátili a nedovolili svému soupeři zakončit.
     
    05:57
    Adam Titlbach ztratil kotouč při přejezdu do útočného pásma a kapitán Hořejší se už k puku nedostal. Sparťané mají situaci pod kontrolou a uklidňují hru.
     
    05:25
    František Netušil se nedostal ke střele od modré čáry, ale jeho práci následně dokončil Novák. Rána druhého jmenovaného byla ovšem nepřesná.
     
    04:45
    Jakub Žmola si počkal na přihrávku od svého spoluhráče ve středním pásmu a sparťané se konečně dostali do útočné zóny. Tam však dlouho nezůstali.
     
    04:28
    Domácí se zatím nemohou pořádně usadit v útočném pásmu a nyní obránce Port dvakrát chyboval před Hrabalem! Sparťanský gólman vše zachránil.
     
    03:51
    Sparťané se usadili v útočném pásmu a Fábry bohužel pro domácí nepřesně přihrával na modrou čáru. Hosté se následně osvobozují.
     
    03:38
    Sparťané svou početní nevýhodu ubránili a nyní budou sami hrát první přesilovou hru v utkání. Na trestnou lavici tentokrát usedl Jiří Reiser (PLZ) za nedovolené bránění.
     
    03:12
    Domácí už hrají v plném počtu na ledě a Hrabal musel vytáhnout další dvě povedené zákroky. Sparťanský brankář raději podržel kotouč ve své lapačce.
     
    02:40
    Lučan střílel svižně od modré čáry a ve sparťanském brankovišti se následně strhl menší závar. Hrabal celou situaci i za pomoci svých obránců ustál.
     
    02:05
    Domácí hokejisté se poprvé ve vlastním oslabení dostali ven ze svého obranného pásma a sparťanská čtveřice ještě chvíli zdržovala plzeňskou rozehrávku.
     
    01:54
    Adam Titlbach střílel z dobré pozice na levém kruhu pro vhazování a plzeňský útočník znovu prověřil pozornost domácího brankáře Michaela Hrabala.
     
    01:36
    Adam Jiříček posunul kotouč podél modré čáry na svého spoluhráče a Hrabal vzápětí předvedl rutinní zákrok svou lapačkou. Plzeňští zůstávají v útočném pásmu.
     
    01:23
    Hosté rozestavěli svou kombinaci a střelu od modré čáry zablokoval první clonící hráč Pražanů. Kotouč nakonec končí mimo hrací plochu, hra je přerušena.
     
    01:02
    Bude se vylučovat a sparťané budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici usedl za podrážení obránce David Šeba (SPA). Hosté hrají přesilovou hru.
     
    00:35
    Oba celky rychle střídají a sparťané podnikají útočnou akci! Jansa musel zakročit svým betonem. Plzeňský brankář vyrazil kotouč do bezpečí.
     
    00:10
    Sparťané vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a přesunuli se do útočného pásma. Plzeňští obránci však dobře pracují v rohu kluziště ve svém pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Elitní formace jsou připraveny na úvodní vhazování, utkání může odstartovat!
     
    Hráči obou týmů se už pomalu ztratili v útrobách stadionu a zamířili naposledy před dnešním zápasem do svých kabin. Utkání startuje za necelých dvacet minut! Kapitánem domácího týmu je Tomáš Bartoň, céčko na straně hostí vidíme na dresu Marka Hořejšího.
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásné a ničím nerušené nedělní odpoledne u pokračování finálové série mezi Spartou a Plzní. Hráči obou celků před malou chvílí zahájili své tradiční předzápasové rozbruslení a vy si můžete níže přečíst sestavy obou celků pro dnešní zápas.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Hrabal (Přikryl) – R. Cichoň, Hašek, Šeba, Bartoň (C), Mack, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Netušil, Novák (A), Fábry (A), Poláček, Hrubý, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Pittr, Kučera, Benák, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Květoň – Kreuzer, Polonyi.
    Sparta ve třetím finále vyhrála zásluhou Stepanchuka z 57. minuty 1:0.
     
    Hezké nedělní odpoledne u pokračování finálové série dorostu mezi Spartou a Plzní. Dnes je na programu čtvrtý vzájemný souboj a uvidíme, zda sparťané na svém ledě vyrovnají finálovou sérii. Utkání startuje v 15:30 hodin, přeji všem hokejovým fandům příjemnou zábavu!
     
    TŘETÍ FINÁLE 2021/2022

    Oba týmy sehrály v uplynulém utkání velmi vyrovnané finále. Sparťané přivítali na svém ledě Plzeň a diváci v hale si museli počkat na úvodní branku do samotného závěru základní hrací doby. Plzeňští mladíci se navzdory několika šancím neprosadili, naopak Pražané zasadili soupeři rozhodující úder v průběhu 57. minuty. Bogdan Stepanchuk se dostal ke kotouči po vyhraném vhazování v útočném pásmu a následně poslal puk do plzeňské branky. Sparta vyhrála fotbalovým skóre 1:0.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 51. Hrubý (Hašek) – 17. Hořejší (Benák, Mazanec), 32. Jiříček (Titlbach)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Přikryl) – R. Cichoň, Hašek, Šeba, Bartoň (C), Mack, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Netušil, Novák (A), Fábry (A), Poláček, Hrubý, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Pittr, Kučera, Benák, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Květoň – Kreuzer, Polonyi
    Sparta 2 4 Plzeň
    #1 Úterý 05.04.2022 • 13:00
    Plzeň - Sparta 4:1
    #2 Středa 06.04.2022 • 13:00
    Plzeň - Sparta 9:1
    #3 Sobota 09.04.2022 • 17:30
    Sparta - Plzeň 1:0
    #4 Neděle 10.04.2022 • 15:30
    Sparta - Plzeň 1:2
    #5 Středa 13.04.2022 • 17:00
    Plzeň - Sparta 1:4
    #6 Pátek 15.04.2022 • 16:30
    Sparta - Plzeň 2:3 po prodl.
    bahis siteleri