Švédsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Švédsko
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
Česko
Středa 13.04.2022, 19:00 • Rosvalla, Nyköping • Turnaj čtyř (U17)
Partner:
     
    59:49
    Dybal na střídačce, Češi hrají v šesti!
    51:30 Noah Dower Nilsson - 4:3
     
    51:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Velká chyba Denise Svobody na útočné modré čáře a Češi opět prohrávají. Sagranden záhy rozjel protiútok a i když se po jeho střele ještě gólová siréna nerozezněla, všechno napravil NOAH DOWER NILSSON, který vrací Tre Kronor do vedení. Asistence: Lukas Sagranden.
     
    48:26
    David Edstrom měl na holi hattrick, ale ani nadvakrát českého maskovaného muže nepřekonal. Neuspěl při střele bekhendem, ani při následné dorážce.
    43:19 Vojtěch HUSINECKÝ - 3:3
     
    43:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    A využití přišlo hodně rychle! VOJTĚCH HUSINECKÝ čekal na modré čáře než najednou jeho spoluhráči do Erlidenova výhledu a udělal dobře. Záhy totiž vyslal ránu švihem, po které rozvlnil síť za zády švédského brankáře. Bez asistence.
     
    42:36
    Vyloučení v týmu Švédsko (Bürger – 2 min., krosček).
    39:49 David EDSTROM - 3:2
     
    39:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Velká rána pro český tým! Jen pár vteřin před koncem totiž naši hráči inkasují a opět prohrávají. Dower Nilsson po průniku do pásma předal kotouč na DAVIDA EDSTROMA, který svým druhým gólem jistě usnadnil proslovy Anderse Eriksena v kabině. Asistence: Noah Dower Nilsson.
     
    38:34
    Sandin-Pellika dlouho čekal na modré čáře, co s pukem vlastně udělá. Nakonec vystihl dokonalý moment, kdy se před Dybala dostali hned dva jeho spoluhráči, kteří jeho ránu stihli ztečovat. Český brankář vůbec nic neviděl, avšak na poslední chvílí dokázal reflexivně secvaknout betony! Skvělý zákrok.
     
    37:29
    Velká skrumáž před Dybalem, kde bylo nastěhováno všech pět hráčů ve žlutých dresech. Nakonec se nepodařilo uklidit puk do sítě ani Dowerovi, ani Nilssonovi. Těžké chvíle pro český nároďák. Švédové pokračují v mocném tlaku.
     
    37:01
    Vyloučení v týmu Česko (Štancl – 2 min. + osobní trest do konce utkání, bodnutí).
    34:26 Adam JECHO - 2:2
     
    34:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi po ubráněném oslabení unikli kupředu a srovnávají skóre zápasu! Druhým úspěšným českým střelcem se stal ADAM JECHO, který poslal kotouč mezi betony překvapeného Erlidena. Bez asistence.
     
    32:22
    Vyloučení v týmu Švédsko (Eich – 2 min., podrážení).
     
    27:07
    Zeb Forsfjäll měl na hokejce třetí gól svého týmu, když dostal přihrávku do mezikruží, kde nebyl vůbec nikým atakován. V tutovce ale přestřelil.
     
    24:36
    Vyloučení v týmu Česko (Bialy – 2 min., podrážení).
     
    20:56
    Vyloučení v týmu Švédsko (Landén – 2 min., podrážení).
     
    11:34
    Vyloučení v týmu Česko (Matějíček – 2 min., držení).
    10:46 David EDSTROM - 2:1
     
    10:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové opět z ničeho nic udeřili a po polovině první třetiny se dostávají do vedení. Střela Arvida Bergstroma si cestu do branky nenašla, avšak DAVID EDSTROM se záhy zmocnil kotouče a poslal jej za bezmocného Dybala.. Asistence: Arvid Bergstrom, Noah Dower Nilsson.
    07:31 Zeb FORSFJÄLL - 1:1
     
    07:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce přichází srovnání! Hugo Pettersson předal kotouč na ZEBA FORSFJÄLLA, který svou střelou rozvlnil síť za brankářem Dybalem. Česká branka se poté vychýlila ze svého postavení, ale to nastalo až přejetí puku za čáru. Asistence: Hugo Pettersson.
    01:36 Jan ŠPRYNAR - 0:1
     
    01:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskurychlé využití početní výhody a Češi zkraje zápasu vedou! Matyáš Adámek předal od modré čáry puk na pravou stranu kde stál JAN ŠPRYNAR. Ten napřáhl a prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Matyáš Adámek.
     
    01:03
    Vyloučení v týmu Švédsko (Willander – 2 min., podrážení).

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 8. Forsfjäll (Pettersson), 11. Edstrom (Bergström, Nilsson), 40. Edstrom (Nilsson), 52. Nilsson (Sagranden) – 2. Šprynar (Adámek), 35. Jecho, 44. Husinecký


    Švédsko: Erliden (Munther) – Wilkman, Landén, Bergström, Willander, Bürger, Sandin-Pellika, Nilsson – Nordh, Kling, Kangas – Sagranden, Edstrom, Dower Nilsson – Nilsson, Forsfjäll, Pettersson – Svensson, Johansson, Lejon – Sjödin.
    Trenér: Anders Eriksén

    Česko: Dybal (Kasal) – Eich, Husinecký, Bialy, Matějíček, Svoboda, Ročák, Vochvest – Štancl, Felcman, Šprynar – Šimek, Jecho, Csabi – Pérez, Hois, Janata – Albrecht, Adámek, Handl – Fiala.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: D. Eriksson, Wedin – P. Eriksson, Elmerstig

    Diváci: 230
    bahis siteleri