Montreal – NY Islanders 0:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 6:1 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:1 (kon.)
NY Rangers – Detroit 4:0 (kon.) | Nashville – Chicago 4:3 (kon.) | St. Louis – Minnesota 6:5 (po pr.)
Edmonton – Vegas 4:0 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 16.04.2022, 18:30 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:31 Riley STILLMAN - 4:3
     
    54:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je tu kontaktní gól hostí! Patrick Kane z pravé strany útočného pásma vymyslel krásnou přihrávku na vzdálenější tyčku, kam si sjel obránce RILEY STILLMAN, který už to měl snadné. Měl před sebou odkrytou klec – 4:3. Asistence: Patrick Kane a Alex DeBrincat.
    43:14 Mikael GRANLUND - 4:2
     
    43:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou gólů! Od modré nahodil puk do ohně Mattias Ekholm. Hrací předmět propadl k brankovišti k MIKAELOVI GRANLUNDOVI, po jehož teči se kotouč odrazil od levého betonu natahujícího se Lankinena za brankovou čáru – 4:2. Asistence: Mattias Ekholm a Dante Fabbro.
    39:35 Matt DUCHENE - 3:2
     
    39:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a ujímají se vedení v samotném závěru druhé třetiny! Na modré čáře se dostal k puku Roman Josi. Ten ho pak nahodil do ohně a po teči Forsberga ho Lankinen vykopl k Ryanovi Johansenovi. Ten místo dorážky hledal spoluhráče před brankou, ke kterému kotouč neprošel. Následoval ale závar, po němž Mikael Granlund nahrál zleva před brankoviště MATTOVI DUCHENEOVI a ten už překonal rozhozeného Lankinena – 3:2. Asistence: Mikael Granlund a Filip Forsberg.
    25:58 Roman JOSI - 2:2
     
    25:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí při hře 4 na 4 srovnávají! Roman Josi zavezl puk do útočného pásma. U modré čáry ho přenechal Ryanovi Johansenovi a sám si sjel před branku. Johansen pak narýsoval do tohoto prostoru krásný pas, který ROMAN JOSI uklidil do odkryté klece. Asistence: Ryan Johansen a Filip Forsberg.
    25:15 Dominik KUBALÍK - 1:2
     
    25:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení po krásné souhře! Lukas Reichel zavezl puk z pravé strany do útočného pásma a křížnou přihrávkou přenesl hru na Jakea McCabea. Ten naznačil střelu, čímž donutil Sarose povyjet a následně kotouč předložil na zadní tyčku DOMINIKOVI KUBALÍKOVI, který zakončoval do prázdné – 1:2. Asistence: Jake McCabe a Lukas Reichel.
    07:30 Patrick KANE - 1:1
     
    07:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Alex DeBrincat získal puk v obranné třetině a posunul ho do středního pásma na Dylana Stromea. Ten ho předal doprava PATRICKOVI KANEOVI, jenž najížděl právě se Stromem na jediného obránce Fabbra. Kane očima naznačoval, že bude nahrávat, z pravého kruhu však vystřelil a puk prošel Sarosovi pod levým betonem až do branky. Asistence: Dylan Strome a Alex DeBrincat.
    03:22 Eeli TOLVANEN - 1:0
     
    03:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři jdou do poměrně rychlého vedení! Philip Tomasino posunul v útočném pásmu puk na EELIHO TOLVANENA. Ten vystřelil z levého kruhu a trefil se naprosto dokonale. Vymetl vzdálenější horní růžek nad levým ramenem klekajícího Lankinena. Asistence: Philip Tomasino a Cody Glass.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Tolvanen (Tomasino, C. Glass), 26. Josi (Johansen, F. Forsberg), 40. Duchene (Mikael Granlund, F. Forsberg), 44. Mikael Granlund (Ekholm, Fabbro) – 8. P. Kane (D. Strome, DeBrincat), 26. D. Kubalík (McCabe, L. Reichel), 55. R. Stillman (P. Kane, DeBrincat)


    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Borowiecki, Lauzon – Tomasino, Johansen, F. Forsberg – Duchene, Mikael Granlund (A), Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Kunin, C. Glass, Cousins.
    Trenér: Hynes

    Chicago Blackhawks: Lankinen (Morris) – S. Jones, A. Vlasic, Regula, McCabe, E. Gustafsson, R. Stillman – P. Kane (A), D. Strome, DeBrincat (A) – T. Raddysh, J. Toews (C), D. Kubalík – L. Reichel, T. Johnson, Lafferty – Entwistle, Reese Johnson, Katchouk.
    Trenér: King

    Rozhodčí: Sutherland, Hebert – Murray, Daisy

    Diváci: 17 159
    bahis siteleri