Slovensko – Česko 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Česko
Čtvrtek 21.04.2022, 17:30 • Spišská Nová Ves • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    David Jiříček mířil z osy hřiště těsně vedle!
     
    58:02
    Oddechový čas Kariho Jalonena. Kváča už zůstane na střídačce!
     
    58:02
    Andrej Kollár dostává dvě minuty za držení Davida Jiříčka. Přesilovka českého týmu bude zřejmě vylepšena i odvoláním brankáře Kváči.
     
    47:45
    David Sklenička byl v souboji s Faškem-Rudášem. Toho lehce postrčil proti mantinelu a rozhodčí dávají českému obránci trochu přísný trest za nedovolené bránění.
     
    34:09
    Martin Bučko si přidržel rozjetého Fleka. Přesilovka pro Česko.
    32:15 Jan Hladonik z trestného střílení nevyzrál na Tomka.
     
    32:15
    Sám Jan Hladinik dostal šanci je trestné střílení. S kotoučem míchal před Tomkem a pak chtěl jít do forhendové kličky. Domácí brankář však jeho úmysl dokonale přečetl a holí mu puk vypíchl!
    32:15 Po faulu na Hladonika následovalo trestné střílení.
     
    32:15
    Jan Hladonik byl v úniku faulován a uvidíme tedy trestné střílení českého týmu!
     
    30:15
    Obrovský závar před brankou Slovenska! Puk za záda ležícího Tomka nedostali Jiří Černoch s Davidem Ciencialou! Kotouč létal hodně nebezpečně v okolí brankoviště.
    28:54 Mislav ROSANDIČ - 3:1
     
    28:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci vedou už o dva góly! Jakub Minárík na pravém křídle přesprintoval Jana Ščotku a v útočném pásmu dobruslil puk. S ním pak objel branku a nahrál na levý kruh zcela volnému MISLAVOVI ROSANDIČOVI, jenž ranou pod horní tyčku nedal Kváčovi šanci zasáhnout – 3:1. Asistence: Jakub Minárík a Matúš Sukeľ.
     
    25:24
    Za držení je vyloučen Michal Krištof. Po reklamní přestávce uvidíme první českou přesilovku.
    23:30 Tamáši trefil tyčku
     
    23:30
    Zatím dobrá přesilovka Slováků! Svůj druhý gól mohl přidat Alex Tamáši, který se dostal před brankou k tečovanému kotouči a poslal ho do pravé tyčky z pohledu Kváči! Český brankář pak volný puk pohotově zalehl zády a zabránil domácím v možnosti doklepávat do odkryté klece!
     
    22:17
    Vyloučení v týmu Česko (Petr Fridrich – 2 min., sekání).
    21:57 Alex TAMÁŠI - 2:1
     
    21:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácí podruhé v utkání vedou! Kollár ve středním pásmu předal puk ALEXOVI TAMÁŠIMU, ten se hezkým manévrem zbavil bránícího hráče a dostal se až na levý kruh, odkud křížnou střelou na zadní tyčku překonal Kváču – 2:1. Kollár hned bere kotouč z branky, Tamáši totiž při svém reprezentačním debutu vstřelil první gól za národní tým. Asistence: Andrej Kollár a Michal Ivan.
    18:51 Flekova příležitost ve vlastním oslabení.
     
    18:51
    Šance Česka v oslabení! Rychlonohý Jakub Flek unikl slovenské obraně na levém křídle a pálil jen těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    17:09
    Petr Kodýtek vysekl protihráči hůl z ruky a podruhé v zápase usedá na trestnou lavici. První přesilovku Slovensko využilo...
    12:56 Zdráhal z dobré pozice neprostřelil Tomka.
     
    12:56
    Dobré střídání českého týmu. Cienciala se u brankoviště chopil odraženého puku. Objel s ním branku a nabil Patrikovi Zdráhalovi, jehož ránu z jedničky dokázal pokrýt Tomek!
    09:52 Matěj BLÜMEL - 1:1
     
    09:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Kariho Jalonena se radují z rychlého vyrovnání! Petr Holík poslal puk za obranu na rozjetého MATĚJE BLÜMELA, který jel sám na Tomka a po krátké kličce do bekhendu dokázal najít mezírku ve výstroji slovenského brankáře, kterou kotouč prošel za brankovou čáru – 1:1. Asistence: Petr Holík a Lukáš Kaňák.
    08:41 Peter ČEREŠŇÁK - 1:0
     
    08:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po souboji u levého mantinelu se dostal k puku Michal Krištof, který ho posunul na PETERA ČEREŠŇÁKA. Ten využil volného prostoru, vyjel si více na osu hřiště a tvrdou ranou prostřelil Kváču. Asistence: Michal Krištof a Adam Liška.
     
    07:56
    Za sekání je vyloučen Petr Kodýtek. Slovensko si zahraje přesilovku.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Čerešňák (Krištof, Liška), 22. Tamáši (Kollár, Ivan), 29. Rosandič (Minárík, Sukeľ) – 10. Blümel (Holík, Kaňák)


    Slovensko: Tomek (Riečický) – Rosandič (A), Čerešňák (C), Jánošík, Bučko, Ivan, Mudrák, Koch, Romančík – Liška, Krištof (A), Lantoši – Mucha, Sukeľ, Faško-Rudáš – Valach, Tamáši, Kollár – Honzek, Mikúš, Minárik.
    Trenér: Craig Ramsey

    Česko: Kváča (Lukeš) – Ščotka (C), Zábranský, Krejčík, Jeřábek (A), Sklenička, Jiříček, Kaňák, Budík – Smejkal, Holík, Blümel – Zdráhal, Černoch, Cienciala – Flek (A), Kodýtek, Kousal – Fridrich, Hladonik, Beránek – Lang.
    Trenér: Kari Jalonen

    Rozhodčí: Snášel (CZE), Korba (SVK)
    bahis siteleri