Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Florida – Tampa 4:8 (kon.) | Washington – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.)
Winnipeg – Colorado 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 3:5 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:5 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 3:6 (kon.) | Vegas – San Jose 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
Florida Panthers
4:8 (2:3, 1:2, 1:3)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 25.04.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:34 Steven STAMKOS - 4:8
     
    56:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po deseti vteřinách je hostující přesilovka proměněna v gól na 8:4! Kučerov našel skulinku, kterou poslal přihrávku z pravého kruhu do levého. STEVEN STAMKOS zase cílil na odkrytou klec, před níž se Bobrovskij neměl šanci přesunout. Asistence: Nikita Kučerov. Brayden Point.
     
    56:24
    Černák a Lomberg se dočkali pětiminutových trestů. Obránce Floridy k tomu dostal desetiminutový osobní trest a jednu dvojku za vyprovokování konfliktu. Spíše za protesty dostali desítky také Duclair s Huberdeauem.
     
    53:45
    Většina přítomných nevěří vlastním očím! Poté, co Vasilevskij betonem vyrazil puk pravým betonem, trefil Barkov z dorážky jenom břevno prázdné brány.
    51:36 Nikita KUČEROV - 4:7
     
    51:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    Vítěz základní části Východní konference kapituluje už sedmý gól! Gustav Forsling opomenul bránění pravého kruhu, kde si na Stamkosův puk počkal úplně volný NIKITA KUČEROV a z voleje dal svůj druhý gól v utkání. Asistence: Steven Stamkos, Victor Hedman.
    47:04 Sam REINHART - 4:6
     
    47:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Šance Panterů na body ožívají díky první využité přesilovce! Jonathan Huberdeau vracel zablokovaný pokus Girouxe do brankoviště a SAM REINHART ho skrz McDonagha dopravil do odkryté brány. Asistence: Jonathan Huberdeau, Claude Giroux.
     
    46:50
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Brayden Point – 2 min., držení).
    43:34 Brayden POINT - 3:6
     
    43:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nikita Kučerov režíroval hru od pravého mantinelu. Adresátem posledního pasu byl BRAYDEN POINT a bleskurychlým švihem z mezikruží přiblížil Tampu dvěma bodům. Asistence: Nikita Kučerov, Victor Hedman.
     
    43:16
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (2 min. pro hráčskou lavici). Trest odpyká Mason Marchment.
     
    37:43
    Kučerov z pravého kruhu Bobrovského nepropálil. Moc tomu nechybělo ani Hedmanovi, jenž zopakoval Stamkosovu ránu do tyče.
     
    37:15
    Steven Stamkos dostal nabito do své kanceláře v levém kruhu. Povedený projektil ztroskotal na tyčce!
     
    36:42
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aleksander Barkov – 2 min., hákování).
     
    33:42
    Sergačjov a Bennett shodili rukavice, když se sudí věnovali jiné dvojici. Útočník Floridy Rusa nejprve tvrdě hitoval a pak mu solidně namláti svými pravými háky. Kromě bitkařů sedí za menší trest i Hörnqvist, takže je tu další přesilovka Tampy.
     
    32:59
    Střídání v týmu Florida Panthers: ze hřiště odchází Spencer Knight, přichází Sergej Bobrovskij.
    32:59 Nick PAUL - 3:5
     
    32:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dnešní duel je plný netypických gólů! MacKenzie Weegar se vleže pokoušel zastavit finální přihrávku v situaci dvou na jednoho, jenže si smolně srazil pas NICHOLASE PAULA za vlastního gólmana. Asistence: Alex Killorn, Victor Hedman.
     
    30:52
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Nikita Kučerov – 2 min., držení).
     
    26:33
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Mason Marchment – 2 min., sekání).
    25:28 Nick PAUL - 3:4
     
    25:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to byl parádní direkt ve vlastním oslabení! Hagel vyhrál závod o vyhozený puk s unaveným Barkovem. Ze zadního mantinelu skvěle nahrál na NICKA PAULA a ten ještě lépe zakončil s hokejkou mezi vlastníma nohama. Asistence: Brandon Hagel.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Ross Colton – 2 min., sekání).
     
    21:39
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Erik Černák – 2 min., hrubost).
    20:59 Mason MARCHMENT - 3:3
     
    20:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Dvougólový náskok Tampy je pryč! Giroux ve středním pásmu protečoval rozehrávku do toho útočného, kam jako první dojel MASON MARCHMENT a bekhendem přehodil pravý Vasilevského beton: Asistence: Claude Giroux, MacKenzie Weegar.
     
    17:50
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aleksander Barkov – 2 min., podrážení).
    17:28 Brandon MONTOUR - 2:3
     
    17:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Bogosian pod tlakem napadajících Panterů špatně přihrával přes šířku k McDonaghovi. Kotouč se ocitl u BRANDONA MONTOURA a ten ho neuvěřitelnou raketou z příklepu uklidil zpoza pravého kruhu za Vasilevského. Bez asistence.
    14:58 Cal FOOTE - 1:3
     
    14:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hörnqvist napnul síť jen z vnější strany. Po souboji za brankou založil Stamkos protiútok. Hagel od něj dostal kotouč do levého kruhu, odkud přišla ještě jedna vracečka přes osu a CAL FOOTE neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Brandon Hagel, Steven Stamkos.
     
    12:41
    Hagel v přerušené hře naskočil na Marchmenta a vykoledoval si menší trest. Panthers se vrací do početní výhody.
     
    12:15
    Lundell snad nechtěně dostal puk do slotu, kde byl jen a pouze Hörnqvist. Vasilevskij ho vychytal a zneškodnil i dorážku Barkova!
     
    09:55
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Zach Bogosian – 2 min., nedovolené bránění).
    06:44 Steven STAMKOS - 1:2
     
    06:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Moc času Bolts k využití přesilové hry nepotřebovali! Kučerov se zbavil Lundella za pomoci přihrávky na modrou. Hedman pokračoval nahrávkou do levého kruhu na STEVENA STAMKOSE a dělovka z první prošla mezi nohama Knihgta až do brány. Asistence: Victor Hedman, Nikita Kučerov.
     
    06:28
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Eetu Luostarinen – 2 min., podrážení).
    04:31 Sam REINHART - 1:1
     
    04:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Tento gól už platí! Bogosianem krosčekovaný Acciari stihl ve středním pásmu předat puk Lundellovi, jenž ho okamžitě přenechal SAMU REINHARTOVI. Ten využil Sergačjova jako clonu a famózní ranou zápěstím překvapil Andreje Vasilevského. Asistence: Anton Lundell, Noel Acciari.
     
    04:06
    Dvaadvacátý gól v sezoně je Girouxovi odebrán! Podle sudích to od Marchmenta skutečně bylo nedovolené bránění, kterým zabránil Vasilevskému kvalitně zasáhnout.
     
    04:06
    Tampa si bere výzvu! Věří, že Marchmentovo počínání na hraně brankoviště bude posouzeno jako nedovolené bránění brankáři. McDonagh malému kontaktu s gólmanem trochu pomohl, takže to nebude nic lehkého na posouzení.
     
    04:06
    Navzdory minimu šancí tu máme už druhý gól! Naháněný Barkov vytáhl puk na modrou čáru. Forslingovu střelu Vasilevskij jen vyrazil, CLAUDE GIROUX si kotouč našel u betonu a dorazil jej do sítě.
     
    02:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hned první rána Blesků měla gólové parametry! Maroon našel křížnou přihrávkou NIKITU KUČEROVA a ten švihem z pravého kruhu nalezl škvíru v bližším horním rohu, kam Knight ramenem nedosáhl. Asistence: Patrick Maroon, Ryan McDonagh.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. S. Reinhart (A. Lundell, Acciari), 18. Montour, 21. Marchment (Giroux, Weegar), 48. S. Reinhart (Huberdeau, Giroux) – 3. Kučerov (Maroon, McDonagh), 7. Stamkos (Hedman, Kučerov), 15. C. Foote (Hagel, Stamkos), 26. N. Paul (Hagel), 33. N. Paul (Killorn, Hedman), 44. B. Point (Kučerov, Hedman), 52. Kučerov (Stamkos, Hedman), 57. Stamkos (Kučerov, B. Point)


    Florida Panthers: S. Knight (33. Bobrovskij) – Weegar, Chiarot, Montour, Forsling, Gudas, Hägg – Duclair, Barkov (C), Huberdeau (A) – Giroux, S. Bennett, Marchment – S. Reinhart, A. Lundell, Hörnqvist (A) – Acciari, Luostarinen, Lomberg.
    Trenér: Andrew Brunette

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Černák, Hedman, C. Foote, McDonagh (A), Rutta, Sergačjov, Bogosian – Kučerov, Stamkos (C), Palát – Killorn (A), B. Point, Hagel – Perry, N. Paul, Colton – Bellemare, Maroon.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: McCauley, Rooney – Murchison, MacPherson

    Diváci: 17 036
    bahis siteleri