Srbsko – Japonsko 0:8 (kon.) | Polsko – Estonsko 3:0 (kon.)
konec
Srbsko
0:8 (0:2, 0:5, 0:1)
Japonsko
Úterý 26.04.2022, 16:30 • Stadion Zimowy w Tychach, Tychy, Polsko • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:44
    Přesilovka pro Srbsko, dvě minuty za hákování obdržel Šogo Nakadžima.
    49:44 Kento SUZUKI - 0:8
     
    49:44
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Po krátkém tlaku přichází osmý gól Japonska. Srbové se srazili na modré čáře, následoval Miurův pronik s bekhendovou přihrávkou a pohotové zakončení. O to se postaral KENTO SUZUKI, uklidil puk pod horní tyčku a je to 0:8. Asistence: Juki Miura, Makuru Furuhaši.
    38:43 Juširoh HIRANO - 0:7
     
    38:43
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    A další úder rozjetého Japonska. Pravou stranou se do útočného pásma dostal JUŠIROH HIRANO, dělovkou z vrcholu kruhu vymetl Rankovićovu šibenici a zkompletoval tak hattrick! Stav utkání je 0:7. Asistence: Šogo Nakadžima, Kejgo Minošima.
    37:47 Tajga IRIKURA - 0:6
     
    37:47
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Šestý gól do sítě Srbska. Obrana v bílém zachybovala před brankovištěm, Japonci pak předvedli ťukec na jeden dotyk, na konci byl TAJGA IRIKURA a Ranković se po jeho sklepnutí natahoval marně – 0:6. Asistence: Kohej Sato, Simon Denis.
    30:06 Makuru FURUHAŠI - 0:5
     
    30:06
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    A další gól Japonska. Od mantinelu se puk dostal na střed, kde byl všemi zapomenutý MAKURU FURUHAŠI a ten střelou nad vyrážečku nedal Rankovićovi šanci na zákrok – 0:5. Bez asistence.
    29:54 Juširoh HIRANO - 0:4
     
    29:54
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    I tato přesilovka je využitá a už je to o čtyři branky. Po kombinaci v útočném pásmu doputoval puk na levý kruh, kde má svou kancelář JUŠIROH HIRANO, ten předvedl umístěnou střelu zápěstím a svou dnes druhou brankou upravil na 0:4. Asistence: Simon Denis, Šigeki Hitosato.
     
    29:26
    Další vyloučení na straně Srbska, dvě minuty za vražení na hrazení dostal Marko Mladenović.
    24:28 Juširoh HIRANO - 0:3
     
    24:28
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využitá a Japonsko vede už o tři branky. Pravou stranou se do pásma dostal Nakadžima, naservíroval přihrávku na levý kruh na JUŠIROHA HIRANA a ten tanou z první trefil prostor u tyčky. Ranković se sice snažil rychle přemístit, na tohle však nedosáhl – 0:3. Asistence: Šogo Nakadžima, Juto Osawa.
     
    23:52
    Přesilovka pro Japonsko, dvouminutový trest za nedovolené bránění dostal Dušan Janković.
    16:16 Gól Srbska nebyl uznán pro hru vysokou holí
     
    16:16
    Srbové se chvíli radovali ze snižující branky, když se před brankovištěm objevil Mirko Dumić a ze vzduchu sklepával puk, který gólman Narisawa vyrazil nad sebe. Puk sice trefil perfektně, nicméně, jak prokázalo video, vysokou holí. Gól tak nebyl uznán.
     
    12:32
    Další přesilovka pro Srbsko, nyní byl vyloučen Jutaka Toko za vražení na hrazení.
     
    10:06
    Přesilovka tentokrát pro Srbsko, dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě dostala japonská lavička, trest odsedí Kohej Sato.
    06:00 Makuru FURUHAŠI - 0:2
     
    06:00
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    A hned je tu gól číslo dva. Srbové ztratili ve středním pásmu puk, vznikl z toho okamžitý kontr, Miura nahrál na zcela volného MAKURU FURUHAŠIHO a ten golfákem vymetl horní roh Rankovićovy branky – 0:2. Asistence: Juki Miura, Kohej Sato.
    05:13 Juši NAKAJAŠIKI - 0:1
     
    05:13
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je bleskově využitá! Od modré čáry nahodil Minošima, jeho ránu gólman Ranković pouze vyrazil před sebe a pohotový JUŠI NAKAJAŠIKI bleskově dorážel – 0:1. Asistence: Kejgo Minošima, Kento Suzuki.
     
    04:57
    Je tu první vyloučení, přesilovku si zahraje Japonsko. Dvě minuty za nedovolený zásah do hlavy nebo krku dostal Vuk Kravljanac.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Nakajašiki (Minošima, K. Suzuki), 6. Furuhaši (Miura, Sato), 25. Hirano (Nakadžima, Osawa), 30. Hirano (Denis, Hitosato), 31. Furuhaši, 38. Irikura (Sato, Denis), 39. Hirano (Nakadžima, Minošima), 50. K. Suzuki (Miura, Furuhaši)


    Srbsko: Ranković (Beaton) – Novaković, Podunavac (A), Anić, Popović, Mladenović, N. Pušac, Tomašević, Pejčić – Vučurević (C), M. Pušac, Subotić – Spanjević, Dumić (A), Dragović – Račić, Grković, Mitrović – Savić, Janković, Kravljanac.
    Trenér: Anastasiadis Spiros

    Japonsko: Narisawa (Fukufudži) – J. Otsu, Denis (A), Minošima, Halliday, Toko, Kimura, Kon – Hitosato, Nakadžima (C), Hirano (A) – K. Otsu, Nakajašiki, Osawa – Miura, Furuhaši, K. Suzuki – M. Suzuki, Irikura, Sato.
    Trenér: Richard Carriere

    Rozhodčí: Baca (POL), Rencz (HUN) – Charaberjuš (UKR), Noworyta (POL)

    Diváci: 158
    bahis siteleri