Švýcarsko – Lotyšsko 4:3 (kon.) | Kanada – Česko cz 5:6 (po pr.) | Švédsko – Finsko 4:3 (kon.)
USA – Německo 10:2 (kon.)
konec
USA
10:2 (3:0, 5:0, 2:2)
Německo
Úterý 26.04.2022, 19:30Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    56:31 Luca HAUF - 10:2
     
    56:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Gól Německa platí! Jako jeho autor je nakonec označen LUCA HAUF, který se kotouče před brankovou čárou dotknul jako poslední. Čas bude vrácen o dvanáct sekund, které se odehrály mezi vstřelením branky a přerušením hry. Asistence: Phillip Krening.
     
    56:43
    Kotouč po střele německého útočníka Phillipa Kreninga přešel brankovou čáru, rozhodčí se ovšem ze hry rozhodl gól neuznat. Celá situace se nyní po přerušení prozkoumává u videa.
    55:57 Will SMITH - 10:1
     
    55:57
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A právě pomalejší tempo mělo za důsledek tuto docela nenápadnou šanci amerického týmu. WILL SMITH se v ní dostal do blízkosti brankoviště a nasměroval kotouč k levé tyči. USA slaví desátou branku v utkání. Asistence: Frank Nazar.
    53:00 Seamus CASEY - 9:1
     
    53:00
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Na tento pokus už ale německý brankář nedosáhl. SEAMUS CASEY udržel kotouč v útočném pásmu, obešel soupeře, který mu bránil v cestě a přes dalšího bránícího hráče vystřelil. Dietl na střelu do levého horního rohu přes dvojičku hráčů před ním vůbec neviděl. Asistence: Bez asistence:
     
    51:11
    Německý celek se mohl radovat z druhé branky, ale Krening ani Hauf nedokázali uklidit puk do zcela prázdné brány. Místo toho je tu menší trest pro Kreninga, a to za nedovolené bránění.
    50:20 Daniel ASSAVOLYUK - 8:1
     
    50:20
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci se přece jen dočkali. Přesilovku odehráli velmi dobře, což jim vyneslo první gól v dnešním utkání. Američané jejich rozehrávku navíc vůbec nenapadali, a tak Edwin Tropmann dostal v mezikruží dostatečný prostor na to, aby vystřelil do horních pater branky. Celou akci doladit DANIEL ASSAVOLJUK, který kotouč těsně před gólmanem tečoval do levého horního rohu. Asistence: Edwin Tropmann, Phillip Sinn.
     
    47:30
    Američané jdou do tří. Za nedovolené bránění je potrestán Chesley.
     
    44:41
    Střelec dvou branek Rutger McGroarty v dnešním utkání dohrál. Za krosček dostává menší dvouminutový trest, poté také trest pětiminutový a odchází do šatny.
     
    42:49
    Vyloučení v týmu Německo (Edwin Tropmann – 2 min., podrážení).
    38:47 Charlie STRAMEL - 8:0
     
    38:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A právě CHARLIE STRAMEL nyní sám přešel útočnou modrou čáru a slaví po zakončení nad vyrážečku. Celou akci pro něj připravil Lane Hutson, který od soupeře získal kotouč ve středním pásmu a poslal dlouhou přihrávku na Stramela. Asistence: Lane Hutson.
    33:25 Cole SPICER - 7:0
     
    33:25
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Cruz Lucius s vypjetím všech sil prošel přes německého bránícího hráče a nechal puk na pravém kruhu, kde si jej vyzvedl COLE SPICER. Toho pak nejprve Dietl vychytal, jenže na rychlou dorážku mezi betony už nestačil. Asistence: Cruz Lucius.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu USA (Charlie Stramel – 2 min., podrážení).
     
    32:57
    Braun ze vzteku udeřil hokejkou o led. Spolu s Haufem si totiž vyměnili kotouč v přečíslení tři na dva a právě první jmenovaný hráč mohl zakončovat do zcela prázdné brány, jenže mu puk přeskočil hokejku.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu Německo (Edwin Tropmann – 2 min., hákování + 2 min., krosček).
     
    32:13
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Simon Wolf, přichází Philipp Dietl.
     
    31:57
    Zvoní tyče německé branky! Cooley získal zadovku od Hutsona, který ovšem netušil, že mu Cooley pošle kotouč ještě jednou zpět. Němci díky tomuto nedorozumění získali čas pro zformování obrany. Cooley svou první střelou trefil Wolfův levý beton, druhou břevno. Zvuk kovové konstrukce se po stadionu rozléhal i po další americké střele z pravého kruhu.
     
    29:33
    Hráči i fanoušci německého týmu si přáli, aby kotouč po střele Oswalda skončil za brankovou čarou. Jenže individuální akci dnes nejvýraznějšího německého hráče vyrazil Augustine nad sebe. S touto střelou měl americký brankář problémy a málem si ji sám srazil za záda, nakonec ovšem nepříjemnost vyřešil a poradil si i s dorážkou Kreninga.
    28:37 Cole SPICER - 6:0
     
    28:37
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    COLE SPICER získal kotouč v předbrankovém prostoru, kde byl najednou úplně sám a nikým nehlídán. Zvolil zakončení nad beton k pravé tyči, kterým potvrdil americkou dominanci v tomto utkání. Asistence: Devin Kaplan.
    24:19 Cutter GAUTHIER - 5:0
     
    24:19
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Americká přesilovková kombinace končí pátým gólem v brance německého celku. Z vrcholu levého kruhu poslal Seamus Casey přihrávku na protější křídlo na CUTTERA GAUTHIERA, který se svou prudkou střelou po ledě nemýlil. Asistence: Seamus Casey, Logan Cooley.
     
    23:22
    Američané vyhráli buly ve svém pásmu a McGroarty se po levém křídle přesunul rychlými tempy až před Wolfa. Vedle něj bruslil také Bettahar, který amerického útočníka fauloval.
    20:25 Rutger MCGROARTY - 4:0
     
    20:25
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hned v prvních minutách druhé třetiny dostali Američané hodně prostoru na pohlednou kombinaci. Cruz Lucius našel zadovkou Lane Hutsona, který ovšem nebyl v příhodném střeleckém úhlu. Všiml si ale RUTGERA MCGROARTYHO, kterému stačilo poposunout kotouč k odkryté levé tyči a přidat tak svou druhou branku v utkání. Asistence: Lane Hutson, Cruz Lucius.
     
    14:23
    A vedení Spojených států mohlo být čtyřbrankové. Nazar s Snuggerudem se ocitli v přečíslený dva na jednoho, Snuggerud ovšem celou akci zakončil nepřesnou střelou vedenou okolo pravé tyče.
    13:17 Devin KAPLAN - 3:0
     
    13:17
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Zmatky před německým brankovištěm znamenají další gól USA. Seamus Powell nejprve z bezprostřední blízkosti trefil tyč. Puk se odrazil k modré čáře, kde byl osamocen DEVIN KAPLAN. Americký útočník nahodil kotouč na chumel hráčů před brankou, což stačilo k tomu, aby puk propadl za gólmanova záda. Asistence: Seamus Powell, Ryan Leonard.
     
    06:29
    Vyloučení v týmu Německo (Edwin Tropmann – 2 min., podrážení).
     
    05:55
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Spojené státy bez větších problémů přečkaly své oslabení a vzápětí skórují. Jimmy Snuggerud poslal poskakující zadovku na WILLA SMITHA. Ten si dokázal kotouč zpracovat a z levého křídla vystřelil ke vzdálenější tyči. Kotouč se otřel o gólmanovu lapačku a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Jimmy Snuggerud.
     
    03:40
    Vyloučení v týmu USA (Ryan Leonard – 2 min., nedovolené bránění).
    00:44 Rutger MCGROARTY - 1:0
     
    00:44
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Zato Spojené státy ze své první šance okamžitě skórují. Cruz Lucius našel z rohu kluziště zcela volného RUTGERA MCGROARTYHO, který se svou střelou bez přípravy k odkryté levé tyči nemýlil. Asistence: Cruz Lucius, Ryan Chesley.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 1. McGroarty (Lucius, Chesley), 6. Smith (Snuggerud), 14. Kaplan (Powell, Leonard), 21. McGroarty (Hutson, Lucius), 25. Gauthier (Casey, Cooley), 29. Spicer (Kaplan), 34. Spicer (Lucius), 39. Stramel (Hutson), 53. Casey, 56. Smith (Nazar) – 51. Assavolyuk (Tropmann, Sinn), 57. Hauf (Krening)


    USA: Augustine (Muszelik) – Hutson, Chesley, Duke, Casey, Powell, Leddy, Cleveland – Gauthier, Cooley, Snuggerud – I. Howard, Nazar, Brindley – McGroarty, Stramel, Lucius – Leonard, Spicer, Kaplan – Smith.
    Trenér: Adam Nightingale

    Německo: S. Wolf (33. Dietl) – Bettahar, Hübner, Kauhanen, Tropmann, Reich, Braun, Sinn, Weber – Lutz, Kechter, Oswald – Krening, Hauf, Gaidel – Rollinger, Assavolyuk, E. Hördler – Konze, Krymskiy.
    Trenér: Alexander Duck

    Rozhodčí: Borga, Magnusson – Cattaneo, Nyqvist
    bahis siteleri