Štrasburk – PSG 3:3 (kon.)
konec
RC Štrasburk
3:3 (1:1)
Paris Saint-Germain
Pátek 29.04.2022, 21:00 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Anthony CACI - 3:3
     
    90+2
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Domácí v nastaveném času srovnávají a zřejmě zaslouženě. Liénard odcentroval z levého křídla, Ibrahima Sissoko na balón nedosáhl, ale k tomu se na pravé straně dostal ANTHONY CACI a střelou z voleje zamířil na bližší stranu brány, kde byl volný prostor.
    75. Marco VERRATTI - 2:3
     
    75
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Jako bych to přivolal. Na následný centr si nejvýš vyskočil Diallo, hlavou poslal míč do MARCA VERRATTIHO, jenž balón smolně tečoval do své brány. Štrasburk tak prohrává už jenom o jeden gól.
    68. Kylian MBAPPÉ - 1:3
     
    68
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Favorit vede už o dva góly. Alexander Djiku trestuhodně rozehrál, když vyslal do samostatného úniku KYLIANA MBAPPÉHO, který překonal gólmana Štrasburku střelou do pravého dolního rohu. Za tohle domácí hráč pochvalu jistě nedostane.
    64. Ašraf HAKIMÍ - 1:2
     
    64
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG se krátce po hodině hry ujímá poprvé v zápase vedení. Neymar poslal přihrávku před sebe Mbappému, ten rychle adresoval míč na střed před malé vápno, kam naběhl nepohlídaný AŠRAF HAKIMÍ a z bezprostřední blízkosti poslal míč pod horní tyč. Domácí brankář neměl šanci.
    23. Kylian MBAPPÉ - 1:1
     
    23
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno. Neymar krásnou přihrávkou vyslal do šance KYLIANA MBAPPÉHO, který předběhl obránce a dostal se sám před gólmana, kterého překonal střelou mezi nohy. Třiadvacátý gól tohoto třiadvacetiletého Francouze.
    2. Kévin GAMEIRO - 1:0
     
    2
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Outsider hned v úvodu překvapuje svého soupeře a jde do vedení. KÉVIN GAMEIRO využil Perrinova parádního pasu, naběhl prakticky sám až před brankáře a střelou z ostrého úhlu pod břevno překonal Donnarummu.

    Petr Frömel

    Branky: 2. Gameiro (Perrin), 75. Verratti (vla.), 90+2. Caci (Liénard) – 23. Mbappé (Neymar), 64. Hakimí (Mbappé), 68. Mbappé

    Karty:   8. Bellegarde (SSG), 41. Prcić (SSG), 60. Liénard (SSG) – 73. Neymar (PSG), 90+3. Kimpembe (PSG), 90+6. Donnarumma (PSG)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 9:5. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:6.
    RC Štrasburk: Sels – Guilbert (82. Caci), Perrin (69. Le Marchand), Nyamsi, Djiku, Liénard (C) – Thomasson (69. I. Sissoko), Prcić (77. Aholou), Bellegarde – Ajorque (69. H. Diallo), Gameiro.
    Náhradníci: Kawašima – Fila, Sahi, M. Diarra.

    Trenér: J. Stéphan.

    Paris Saint-Germain: Donnarumma – Marquinhos (C), Ramos, Kimpembe – Hakimí (89. Kehrer), Verratti, Danilo Pereira, Bernat (81. N. Mendes) – Neymar (87. Di María) – Messi, Mbappé.
    Náhradníci: Navas – Wijnaldum, Herrera, Dina Ebimbe, Simons, Michut.

    Trenér: M. Pochettino.

    Rozhodčí: R. Buquet – G. Debart, J. Pacelli
    bahis siteleri