Slovensko – Norsko 4:5 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Slovensko
4:5 (1:1, 1:1, 2:2 - 0:0)
Norsko
sk Čtvrtek 05.05.2022, 18:00 • NIKÉ Aréna Žilina • Kaufland Challenge
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Nórsko. Rozhodujúci nájazd premenil MATHIAS TRETTENES.
     
    61:21
    Vylúčenie v tíme Nórsko:
    Olsen – 2 min., sekanie.
     
    60:37
    Róbert Lantoši fantasticky našiel kapitána Petra Čerešňáka samého pred bránkou! Arntzen však zasiahol a podržal Škandinávcov!
     
    59:06
    Patrik Rybár si pripomenul chvíle z Pekingu! S úplným pokojom v náročnej situácii chytá šancu Fladebyho, ktorý chcel nakloniť misky váh na nórsku stranu z pravého kruhu!
     
    57:36
    Slovensko dalo gól! Predsa len vyrovnávame na 4:4! ANDREJ KOLLÁR si prevzal na osi ľadovej plochy parádnu nahrávku a ukázal, ako sa to vešia do vinkla. Asistencia: Adrián Holešinský.
     
    55:13
    Adam Liška mohol zariadiť vyrovnanie! Nóri mali veľký kus šťastia!
     
    51:27
    Slovensko dalo gól! Nórom odpovedáme rovnakou mincou. Práve KRISTIÁN POSPÍŠIL trestá faul na neho. A naozaj ukážkovo. Famózne pohybom vyškolil Salstena a Arntzen sa nestihol spamätať. Asistencia: Mislav Rosandić.
     
    50:38
    Vylúčenie v tíme Nórsko:
    Roymark – 2 min., podrazenie.
     
    50:22
    Nórsko dalo gól! Ivan nechal za sebou pred bránkoviskom LUDVIGA HOFFA, ktorý sa nám pomstil presilovkovým zásahom. Asistencia: Mathias Trettenes.
     
    50:10
    Vylúčenie v tíme Slovensko:
    M. Lunter – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    46:23
    Vylúčenie v tíme Slovensko:
    Koch – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    Reklamná prestávka.
     
    43:39
    Nórsko dalo gól! Pykáme za veľkú benevolentnosť Škandinávcom. KEN OLIMB bol úplne sám pred Patrikom Rybárom a keďže nášmu brankárovi nikto nepomohol, dostávame tretí gól vo vlastnom oslabení. Asistencia: Mats Olsen.
     
    42:59
    Vylúčenie v tíme Nórsko:
    Krogdahl – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    36:56
    Valach sa mohol pridať do streleckej listiny! Dorážal a chcel profitovať z predošlej práce Pavla Regendu! Arntzen to ako – tak zvládol!
     
    36:42
    Slovensko dalo gól! ADAM SÝKORA je autor premiérového gólu v seniorskej reprezentácii! A zavesil to chladnokrvne, až premiešal nápoj brankárovi Arntzenovi! Parádny okamih! Asistencia: Andrej Kollár.
     
    Reklamná prestávka.
     
    Reklamná prestávka.
     
    30:32
    Regenda chráničmi tečoval bombu Lantošiho! Arntzen nebol veľmi zorientovaný!
     
    28:59
    Vylúčenie v tíme Nórsko:
    Haga – 2 min., podrazenie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    28:14
    Nórsko dalo gól! Prehrávame 1:2. Prichádza tak logický výsledok, aj keď tento gól bol šťastný, keďže sa strela JOHANNESA JOHANNESENA odrazila od nášho kapitána Petra Čerešňáka. Bez asistencie.
     
    24:55
    Haga seknutím po výstroji Rybára spustil aktivitu našich hráčov a videli sme prvé mletie! Nórskeho hráča si vzal do parády Regenda, no v kolónke vylúčených ostáva naďalej svietiť nula!
     
    19:27
    Ešte sme chceli strelecky prehovoriť v samom závere úvodnej tretiny! Vyvolalo to vzruch na tribúnach, ale puk sa neocitol v bráne po Lantošiho práci!
     
    18:51
    Nórsko dalo gól! Dostávame gól do šatne, ale zaslúžene, pretože sme mali neporiadok v obrane. Rybár prakticky pristavil puk Grmanovi, ktorý sa ho neujal a trest prišiel z hokejky MARTINA ROYMARKA. Asistencia: Martin Ronnild.
     
    16:02
    Koch nemal prehľad o súperovi! Zmätene sa otáčal medzi vlastnými kruhmi a spoza neho sa pokúšal presadiť Ken Olimb! Náš hokejista to však napravil vsunutím hokejky v poslednej chvíli!
     
    12:39
    Daniel Gachulinec zahodil dobrú príležitosť na gól, ktorý by bol pre neho prvý v národnom drese! Presne z medzikružia to namieril iba do Arntzena!
     
    Reklamná prestávka.
     
    10:21
    Slovensko dalo gól! Grman s plným vedomím adresoval nahodený puk na pripravenú hokejku ADAMA LIŠKU, ktorý telom zakrýval súperov a výborne usmernil pokus tečom do siete. Asistencie: Mário Grman a Jozef Baláž.
     
    Reklamná prestávka.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 11. Liška (Grman, Baláž), 37. A. Sýkora (Kollár), 52. K. Pospíšil (Rosandić), 58. Kollár (Holešinský) – 19. Roymark (Ronnild), 29. Johannesen, 44. K. Olimb (Olsen), 51. Hoff (Trettenes), rozh. náj. Trettenes

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Trettenes (NOR)
    0:1   Valach (SVK)
    2. série:
    0:1   Haga (NOR)
    0:1   A. Sýkora (SVK)
    3. série:
    0:1   Jakobsson (NOR)
    0:1   Holešinský (SVK)
    4. série:
    0:2   Fladeby (NOR)
    0:2   Baláž (SVK)


    Slovensko: Rybár – Rosandić, Čerešňák, Ivan, Gachulinec, Koch, Grman, Bučko – Liška, Baláž, Lantoši – M. Lunter, Tamáši, K. Pospíšil – Minárik, Valach, Regenda – A. Sýkora, Kollár, Holešinský.
    Trenér: Craig Ramsay.

    Norsko: Arntzen – Lilleberg, Johannesen, Bull, Krogdahl, Rokseth, Klavestad, Pedersen, Ronningen – Olsen, M. Olimb, K. Olimb – Salsten, Haga, Fladeby – Hoff, Trettenes, Jakobsson – Roymark, Henriksen, Ronnild.
    Trenér: Petter Thoresen.

    Rozhodčí: Stano, J. Konc ml. – D. Konc ml., Synek.

    Diváci: 5121.
    bahis siteleri