Slovensko – Česko 0:4 (kon.) | Švýcarsko – Německo 0:1 (kon.) | Švédsko – USA 1:6 (kon.)
Česko – Německo 6:2 (kon.) | Kanada – Švédsko 3:1 (kon.)
konec
Česko
6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
Německo
Úterý 07.06.2022, 23:00 • Bob Suter’s Capitol Ice Arena, Middleton • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
    58:16 VOIGTOVÁ - 6:2
     
    58:16
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna korekce skóre z německé strany. SVENJA VOIGTOVÁ ujela Brichové, která v obraně zaskakovala za Vaníčkovou, a svůj samostatný nájezd zakončila gólovou střelou na vyrážečku Dalecké. Asistence: Lola Liangová, Katharina Häckelsmillerová.
     
    48:40
    Dušan Andrašovský se za stavu 6:1 rozhodl pro změnu v bráně. Hesová má dnes odpracováno, mezi tři tyče naskakuje Barbora Dalecká.
    44:50 PIŠTĚKOVÁ - 6:1
     
    44:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češkám to tam teď padá. Další povedenou souhru druhé formace zakončila nechytatelně pro Brammenovou TEREZA PIŠTĚKOVÁ, která zvyšuje už na 6:1 a dorovnává střelecké účty s kapitánkou Gruntovou. Asistence: Adéla Šapovalivová, Tereza Plosová.
     
    42:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další gól národního týmu. Rychlý brejk Češek podpořila z obrany ANNA VANÍČKOVÁ, k níž se také puk po ose Brichová-Mazancová nakonec dostal. Přestože se Brammenová přesouvala rychle, už to nestihla. Asistence: Markéta Mazancová, Natálie Brichová.
     
    41:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak se nakonec své branky dočkala i TEREZA PIŠTĚKOVÁ. V přesilové hře jí dvojice Šapovalivová-Plosová připravila kotouč před prázdnou klec a česká útočnice už ve své třetí velké šanci nezaváhala. Asistence: Adéla Šapovalivová, Tereza Plosová.
     
    40:46
    Teď si Pištěková vynutila faul, Liangová (GER) si posedí dvě minuty na trestné za podrážení.
     
    40:40
    Pištěková si teď prohodila německou obránkyni a dostala se sama až před Brammenovou. V obrovské šanci ale minula prostor mezi třemi tyčemi.
     
    36:06
    Gruntová cílila na hattrick, Brammenová jí ho však s pomocí tyčky fantastickým zákrokem ukradla.
     
    35:27
    Přesilovka pro český tým! Eggerová (GER) si odsedí dvě minuty za nepovolený hit.
     
    33:12
    Brammenové teď po ráně Veverkové pomohla tyčka.
     
    31:46
    Gottfriedová zpoza brány připravila tutovku pro najíždějící Häckelsmillerovou. Té šel kotouč přímo proti holi, avšak její tvrdé zakončení fantasticky zlikvidovala Hesová.
     
    27:45
    Němky ožily. Hotová (CZE) teď jejich protiútok zastavila jen za cenu faulu vysokou holí.
     
    26:51
    Německo právě vstřelilo branku!
    Video nakonec zvrátilo rozhodnutí sudích na ledě, a tak se německá střídačka může radovat. LEONIE WILLEITNEROVÁ tedy nakonec slaví regulérní gól. Bez asistence.
     
    26:51
    Tak pozor, naděje Německa na první gól ožívá. Rozhodčí si po reklamní přestávce přece dopřejí konzultaci s videem.
     
    26:51
    Asi nejpovedenější moment Němek v zápase! Obrovitá Willeitnerová se natlačila s kotoučem až do českého brankoviště, kde přímo zbořila českou brankářku Hesovou. Ačkoliv si puk nakonec našel cestičku za brankovou čáru, rozhodčí okamžitě rozpažila.
    24:37 GRUNTOVÁ - 3:0
     
    24:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další gól! Trvalo to přesně minutu, než se LUCIE GRUNTOVÁ dostala v útočném pásmu k další gólové střele, kterou zvýšila už na 3:0. Asistence: Eliška Hotová.
    23:37 GRUNTOVÁ - 2:0
     
    23:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky odskakují do dvoubrankového vedení. Němky jim nechaly poměrně luxusní prostor k přechodu do útočného pásma, kapitánka LUCIE GRUNTOVÁ na nic nečekala a ihned za modrou vypálila nechytatelně k tyči. Asistence: Beáta Nárovcová, Karolína Veverková.
     
    19:10
    V závěru první třetiny ještě přichází jedno německé vyloučení, na dvě minuty na trestnou lavici odchází za podrážení Charlott Schaffrathová (GER).
    17:55 PLOSOVÁ - 1:0
     
    17:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to druhé české formaci vyšlo. Šapovalivová procedila kotouč napříč útočným pásmem na TEREZU PLOSOVOU a ta rychlým zakončením bekhendem na přední tyč nachytala Brammenovou. Asistence: Adéla Šapovalivová, Tereza Pištěková.
     
    14:40
    Šapovalivová teď pro změnu připravila kotouč před prázdnou bránu Pištěkové, ta ale v dosud největší šanci zápasu selhala.
     
    13:54
    Teď měla Brammenová štěstí, prudký kotouč z hole Šapovalivové zacinkal na tyčku.
     
    08:23
    První přesilovku si zahrají také Němky, Veverková (CZE) dostává dvě minuty za držení.
     
    07:01
    Trnková si sjela na přihrávku od modré čáry až k levé tyčce a z dobré pozice jen o centimetry přestřelila německou klec.
     
    01:30
    Máme tu také první menší trest, za hákování ho odsedí Schaffrathová (GER).

    Daniel Ryl

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 18. Plosová (Šapovalivová, Pištěková), 24. Gruntová (Nárovcová, Veveroková), 25. Gruntová (Hotová), 42. Pištěková (Šapovalivová, Plosová), 43. Vaníčková (Mazancová, Brichová), 45. Pištěková (Šapovalivová, Plosová) – 27. Willeitnerová, 59. Voigtová (Liangová, Häckelsmillerová)


    Česko: Hesová (49. Dalecká) – Pavlasová, Hotová, Trnková (A), Mašková, Hračová, Vaníčková, Narovcová, Slavíčková – Juříčková, Gruntová (C), Bartáková – Plosová, Pištěková, Šapovalivová – Mazancová, Brichová, Malicka – Matějová, Veverková, Dubová
    Trenér: D. Andrašovský

    Německo: Brammenová (Lubyová) – Mayerová (A), Mannsová, Schaffrathová, Pietschmannová, Schricková, Reicheltová, Eggerová, Schmidtová – Roseová, Sterziková (C), Gottfriedová (A) – Häckelsmillerová, Voigtová, Liangová – Kleinová, Bürgeová, Grussová – Thierolf-Fernandezová, Stöberová, Willeitnerová.
    Trenér: F. Buschová

    Rozhodčí: Kurodová, Tassoniová – Mannleinová, Moleková
    bahis siteleri