Česko – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Německo – Slovensko 2:6 (kon.) | USA – Kanada 7:0 (kon.)
Kanada – Slovensko 7:0 (kon.) | Švýcarsko – Německo 1:0 (kon.)
konec
Kanada
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
Slovensko
Pátek 10.06.2022, 23:00 • LaBahn Ice Arena, Madison, Wisconsin (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Tímto vám děkuji za pozornost a zvu vás ke sledování čtvrtfinále českých hokejistek, které startuje ve 3:00 českého času. (01:25:27)
     
    Turnaj pro Slovenky nekončí, protože je čeká utkání o páté místo s neúspěšným čtvrtfinalistou z dvojice Švédsko – Česko.
     
    Nejlepší hráčkou Slovenek byla vyhlášena Lívia Debnárová, která si vysloužila uznalý hlasitý potlesk tribun, svého týmu i soupeřek. A zaslouženě! I když inkasovala sedm gólů, připsala si 58 úspěšných zákroků a spoustě branek zabránila.
     
    Utkání končí, Kanada si spravila chuť a po zaslouženém vítězství 7:0 postupuje do nedělního semifinále! Obrovský rozdíl mezi oběma týmy byl znát od prvních vteřin, zámořský celek dominoval a Slovenky dělaly, co mohly. I přes porážku však nasbíraly obrovské zkušenosti i zážitek, ze kterého můžou těšit v dalším průběhu kariér.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Debnárová si v posledních vteřinách připisuje pohotový zákrok lapačkou, po němž se bude vhazovat po její pravici. Zdá se, že utkání skončí tam, kde se drtivou většinu času odehrálo.
     
    59:26
    Už se zdálo, že se Slovenky dostanou do zajímavé šance, jenže před finálním zakončením zazněl hvizd sudí – ofsajd.
    58:37 PAISOVÁ - 7:0
     
    58:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Gólový song Kanaďanek zní už posedmé za sebou! Krásná přihrávka napříč pásmem na zadní tyčku Regaladová ke gólu nedotáhla, ale k puku se dostala důrazná EMMALEE PAISOVÁ, jenž dorazil kotouč do sítě. Asistence: Rhea Hicksová, Holly Abelaová.
     
    58:12
    Kotouč opustil hrací plochu, proto je hra přerušena a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    57:37
    Slovensko bojuje, ač je to s blížícím se těžší a těžší. Slovenky se úspěšně osvobozují.
     
    56:39
    Očekával jsem, že trenérka Sabolová pošle do hry i druhou slovenskou brankářku, ale zdá se, že Debnárová zápas dochytá. Cena pro nejlepší Slovenku půjde do jejích rukou zaslouženě.
     
    56:01
    Další povedený přesun Debnárové pomohl k pohotovému zákroku, který přerušuje hru. Komerční přestávka.
     
    55:15
    Kanaďanky se v závěru zápasu snaží hrát více na krásu, aktuální metou je šedesát střel. Čtyři chybí, zvládnou je přidat?
     
    54:31
    Slovenky vyhazují kotouč až k MacLeodové, ale na útok nejsou síly, odjíždí se vystřídat.
     
    53:55
    Kanada pokračuje v dalším obléhání slovenské branky, za kterou došlo k hodně hraničnímu zákroku Slovenek, ale rozhodčí jsou i vzhledem k aktuálnímu průběhu benevolentní.
     
    53:21
    Slovenky se po další akci Kanaďanek uvolňují jen za cenu zakázaného uvolnění.
    52:25 BAXTEROVÁ - 6:0
     
    52:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zadařilo se velmi rychle. Neskutečné, jak to v podání Kanaďanek někdy vypadá tak jednoduše. JORDAN BAXTEROVÁ si polevé straně najela až před branku, načež překonala Debnárovou střelou mezi betony. Asistence: Piper Groberová.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 1. Chantlerová (MacEachernová), 10. van Gelderová (MacEachernová, Iginlová), 26. Regaladová (Gelderová, Aubinová), 31. Prefontaineová (Murphyová, Swiderská), 42. Murphy (Chantlerová, Prefontaineová), 53. Baxterová (Groberová), 59. Paisová (Hicksová, Abelaová)


    Kanada: MacLeodová (Pietersenová) – MacEachernová, Swiderská, Disherová (C), Hendersonová, Regaladová, Murphyová, Groberová – Prefontaineová (A), Chantlerová, Amosová – Baxterová, Kirchmairová, Adamová – Aubinová, Lawová, vanGelderová – Abelaová, Paisová, Iginlová – Hicksová.
    Trenér: H. Draper

    Slovensko: Debnárová (Medviďová) – Stern, Janeková, Halušková, Mateičková, Krákorová, Macková, Štrbáková, Nemčeková – Plankenauerová, Fancovičová (C), Hudáková – Blichová (A), Dobiašová, Kapicáková – Tomaštíková, Tóthová, Donovalová – Jancsóová, Taricsová.
    Trenér: G. Sabolová

    Rozhodčí: Kurodová (JPN), Martinová (CAN) – Mannleinová (GER), Paulheimová (HUN)

    Diváci: 1 433
    bahis siteleri