Česko – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Německo – Slovensko 2:6 (kon.) | USA – Kanada 7:0 (kon.)
Kanada – Slovensko 7:0 (kon.) | Švýcarsko – Německo 1:0 (kon.)
konec
Kanada
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
Slovensko
Pátek 10.06.2022, 23:00 • LaBahn Ice Arena, Madison, Wisconsin (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
    58:37 PAISOVÁ - 7:0
     
    58:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Gólový song Kanaďanek zní už posedmé za sebou! Krásná přihrávka napříč pásmem na zadní tyčku Regaladová ke gólu nedotáhla, ale k puku se dostala důrazná EMMALEE PAISOVÁ, jenž dorazil kotouč do sítě. Asistence: Rhea Hicksová, Holly Abelaová.
    52:25 BAXTEROVÁ - 6:0
     
    52:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zadařilo se velmi rychle. Neskutečné, jak to v podání Kanaďanek někdy vypadá tak jednoduše. JORDAN BAXTEROVÁ si polevé straně najela až před branku, načež překonala Debnárovou střelou mezi betony. Asistence: Piper Groberová.
     
    49:45
    Jade Iginlová (CAN) v souboji se Slovenskou zahrála nedovoleně a dostává menší trest za podrážení.
     
    44:01
    Zvonkohra v podání slovenské branky pokračuje ve velkém! Rána od modré se odrazila od horní tyčky kousek před brankovou čáru, následný pokus ze strany se o horní část brankové konstrukce jen otřel.
    41:36 MURPHY - 5:0
     
    41:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Slovenky dlouho držely krok, aniž by pustily domácí do velkých šancí. Z pravé strany však přiletěla nepříjemná střela, která proskákala až k AVĚ MURPHYOVÉ a ta ho pohotově dorazila za bezmocnou Debnárovou. Asistence: Madison Chantlerová, Karel Prefontaineová.
     
    37:48
    Kirchmairová se dostala ke sraženému kotouči a z mezikruží orazítkovala pravou tyčku slovenské branky!
     
    36:25
    Kanaďanky se zdravě naštvaly, okamžitě na Slovenky zatlačily a pěknou střelu z levého kruhu odrazila až horní tyčka!
     
    35:51
    Kanaďanky se po pěkné kombinaci radovaly z gólu Brooke Disherové, jejíž bekhendové zakončení z pravého kruhu zaplulo pod horní tyčku. Rozhodčí však po přezkoumání gól odvolaly zřejmě kvůli hráčce v brankovišti.
    30:25 PREFONTAINEOVÁ - 4:0
     
    30:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Krásná hokejová akce! Murphyová si po levé straně hezky najela za branku, načež přihrála před ni, kde na brankovišti stála pohotová KAREL PREFONTAINEOVÁ a přesnou střelou mezi betony překonala Debnárovou. Asistence: Ava Murphyová, Sara Swiderská.
     
    28:33
    LaBahn Ice Arenou se ozvalo hlasité cinknutí, jelikož jedna z kanadských hráček orazítkovala horní tyčku!
    25:32 REGALADOVÁ - 3:0
     
    25:32
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tentokrát už nic nezmohla ani ona. Ťukec Kanaďanek zastavuje individuální průnik ALYSSY REGALADOVÉ, která si najela až před branku a navýšila kanadské vedení. Asistence: Mckenna Gelderová, Alexia Aubinová.
     
    22:16
    Tatiana Blichová (SVK) podrazila soupeřku, za což dostává menší trest. Druhá přesilovka pro Kanadu.
     
    19:36
    Fantastická Debnárová likviduje velkou šanci Prefontaineové! Kanaďanka zůstala sama před brankou, ale její zakončení po povedené kličce zastavuje vystřelený beton slovenské brankářky.
     
    18:56
    Kanada zamkla soupeře v pásmu, ale nedokázala se dostat do zakončení. Slovenky dotykem kotouče přerušují hru, následují dvě minuty za hákování pro Lauru Jancsóovou (SVK).
     
    09:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Debnárová dělá, co může, ale její parťačky jí příliš nepomáhají. MCKENNA VAN GELDEROVÁ se dostala k puku v levém kruhu, najela si do středu a střelou tahem přidala druhý gól svého týmu. Asistence: Sarah MacEachernová, Jade Iginlová.
     
    06:43
    Tohle Slovenky ještě nezažily. Kolotoč Kanaďanek jim dělá velké potíže, ale Debnárová si připisuje několik skvělých zákroků v krátkém sledu a lapačkou likviduje i střelu Disherové od modré čáry – komerční přestávka.
     
    05:54
    Lawová se společně s Aubinovou dostala až před branku, jenže druhé jmenované sebrala gólovku zablokovaná hůl v podání slovenské obránkyně!
     
    04:24
    Fantastická Debnárová drží Slovenky! Tentokrát se před ní zjevila jedna z Kanaďanek, ale její kličku do bekhendu brankářka skvěle kryje.
    00:52 CHANTLEROVÁ - 1:0
     
    00:52
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nepříjemný začátek pro Slovenky, tohle si rozhodně nepřály. Kanada získala útočné pásmo, načež Debnárová pouze vyrazila nahození MacEachernové, načež se k puku dostala nehlídaná MADISON CHANTLEROVÁ a otevřela skóre zápasu. Asistence: Sarah MacEachernová.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 1. Chantlerová (MacEachernová), 10. van Gelderová (MacEachernová, Iginlová), 26. Regaladová (Gelderová, Aubinová), 31. Prefontaineová (Murphyová, Swiderská), 42. Murphy (Chantlerová, Prefontaineová), 53. Baxterová (Groberová), 59. Paisová (Hicksová, Abelaová)


    Kanada: MacLeodová (Pietersenová) – MacEachernová, Swiderská, Disherová (C), Hendersonová, Regaladová, Murphyová, Groberová – Prefontaineová (A), Chantlerová, Amosová – Baxterová, Kirchmairová, Adamová – Aubinová, Lawová, vanGelderová – Abelaová, Paisová, Iginlová – Hicksová.
    Trenér: H. Draper

    Slovensko: Debnárová (Medviďová) – Stern, Janeková, Halušková, Mateičková, Krákorová, Macková, Štrbáková, Nemčeková – Plankenauerová, Fancovičová (C), Hudáková – Blichová (A), Dobiašová, Kapicáková – Tomaštíková, Tóthová, Donovalová – Jancsóová, Taricsová.
    Trenér: G. Sabolová

    Rozhodčí: Kurodová (JPN), Martinová (CAN) – Mannleinová (GER), Paulheimová (HUN)

    Diváci: 1 433
    bahis siteleri