Veselý – Delbonis 0:0 (zruš.)
zrušeno
Jiří Veselý
Jiří Veselý
0
0
0
 
Federico Delbonis
Federico Delbonis
0
0
0
 
Úterý 26.07.2022, 17:30 • Grandstand, Umag (CRO) • ATP Umag - Plava Laguna Croatia Open Umag (antuka) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Jiří Veselý se z turnaje v Umagu odhlásil a do utkání s Delbonisem tak nenastoupí! Důvodem jsou přetrvávající zdravotní problémy. (17:12:20)
     
    Jiří Veselý:
    Veselému patří na žebříčku ATP 66. místo. Letos prožívá solidní sezónu. Jejím higlightem je finále v Dubaji, kde českého tenistu přehrál až Andrej Rubljov. Později se ještě dostal do semifinále challengeru v Marbelle. Ve Wimbledonu nedávno postoupil do 3. kola, kde ale musel vzdát Američanovi Paulovi. Zradil ho totiž zadní stehenní sval. Toto zranění si pak obnovil v americkém Newportu. Tam sice v 1. kole vyřadil zkušeného Španěla Feliciana Lópeze, ovšem do osmifinále už nenastoupil.

    Letošní zápasová bilance – 19:16
     
    Federico Delbonis
    Delbonis je momentálně až 123. hráčem světa. V roce 2016 mu ale patřilo i 33. místo na žebříčku ATP. Ve stejné sezóně se stal také vítězem Davis Cupu. K argentinskému triumfu dokonce výrazně přispěl. Ve finálovém dramatu s Chorvatskem zdolal v závěrečné dvouhře Iva Karloviće a rozhodl tak celý zápas. Na Grandslamech se mu nejvíce dařilo na loňském Roland Garros, kde se probojoval do osmifinále. Je také vítězem dvou turnajů kategorie ATP 250.

    Letošní zápasová bilance – 14:22
     
    Vítám tu všechny tenistové příznivce! V úterý startuje antukový podnik v chorvatském Umagu. Do turnaje vstoupí také Jiří Veselý, kterého v 1. kole čeká Argentinec Federico Delbonis. Český tenista prožívá lepší sezónu než Delbonis, který disponuje výrazně negativní zápasovou bilancí. To se projevilo také na žebříčku ATP.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Jiří Veselý
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 10.07.1993
    Věk: 30 let
    Držení: levák
    Výška: 198 cm
    Váha: 90 kg

    Federico Delbonis
    Stát: Argentina
    Datum narození: 05.10.1990
    Věk: 33 let
    Držení: levák
    Výška: 190 cm
    Váha: 88 kg
    bahis siteleri