Česko – Finsko cz 4:3 (4:3 po s.n.) | USA – Německo 8:1 (kon.)
konec
USA
8:1 (2:0, 3:1, 3:0)
Německo
Neděle 31.07.2022, 23:15Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
    56:53 William WHITELAW - 8:1
     
    56:53
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané využívají další přesilovou hru! WILLIAM WHITELAW se šikovným průnikem dostal do útočného pásma a překvapivou střelou z pravého kruhu procedil puk do sítě. Německý brankář tady nebude mít čisté svědomí. Asistence: Andrew Strathmann, A. J. Lacroix.
    47:53 Griffin ERDMAN - 7:1
     
    47:53
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané se dočkali sedmého zásahu! Po tlaku v útočném pásmu vyrazil brankář ránu od modré čáry jen před sebe. Ke skákavému puku se dostal GRIFFIN ERDMAN a pohotově jej dorazil do branky! Asistence: Joe Connor, Zack Sharp.
    40:52 Andrew STRATHMANN - 6:1
     
    40:52
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané využívají další přesilovku a i do třetí části vstupují rychlou brankou. Přihrávku na pravý kruh dostal ANDREW STRATHMANN, který si puk připravil a poslal jej do horního rohu! Asistence: A. J. Lacroix.
    33:03 Will MCDONOUGH - 5:1
     
    33:03
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané přidávají svůj pátý zásah v utkání! Do útoku se hnali hned dva hráči v modrém. Nakonec vzal odpovědnost na sebe WILL MCDONOUGH a nekompromisně poslal puk pod víko! Bez asistence.
    28:52 Linus BRANDL - 4:1
     
    28:52
    Německo právě vstřelilo branku! Německo dokázalo udeřit při vlastním oslabení! Němci tentokrát předvedli parádní rychlost přechodu do útočného pásma. Kevin Bicker sice na gólmana nevyzrál, ale k puku se dostal dojíždějící LINUS BRANDL, který už měl snadnou práci!
    23:57 Joe GRAMER - 4:0
     
    23:57
    Spojené státy právě vstřelily branku! Vynikající výkon USA pokračuje. Griffin Erdman získal kotouč v rohu útočného pásma a poslal jej na modrou čáru. Po kombinaci obránců nakonec vypálil JOE GRAMER a jeho projektil zapadl do horního rohu! Asistence: Charlie Kinsman, Griffin Erdman.
    20:38 Joe CONNOR - 3:0
     
    20:38
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané vstupují do druhé části ve velkém stylu a ihned se prosazují! Po tlaku v útočném pásmu neudržel německý brankář kotouč ve výstroji. K dorážce se dostal JOE CONNOR a bez problémů puk uklidil do branky! Asistence: William Whitelaw, Andrew Strathmann.
    07:25 Carey TERRANCE - 2:0
     
    07:25
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané bleskově přidávají také druhou branku a potvrzují roli velkého favorita! Hráči v modrém se dostali do přečíslení. Na skákavou přihrávku před branku si sjel CAREY TERRANCE a forhendovým blafákem nedal gólmanovi šanci! Asistence: Quentin Musty, Tanner Adams.
    05:07 William WHITELAW - 1:0
     
    05:07
    Spojené státy právě vstřelily branku! Tak branka nakonec platí! Rozhodčí dlouho zkoumali situaci na videu. WILLIAM WHITELAW se z levé strany efektně prosmýkl až na brankoviště, kde důrazem procedil kotouč za brankovou čáru. Bez asistence.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Whitelaw, 8. Terrance (Musty, Adams), 21. Connor (Whitelaw, Strathmann), 24. Gramer (Kinsman, Erdman), 34. McDonough, 41. Strathmann (Lacroix), 48. Erdman (Connor, Sharp), 57. Whitelaw (Strathmann, Lacroix) – 29. Brandl


    USA: Vachon (Slukynsky) – Strathmann, St. Louis, Sharp, Kinsman, Gramer, McCarthy, Hagens – Adams, Terrance, Musty – Whitelaw, Smith, Lacroix – Erdman, Brown, Connor – McDonough, Burchill, Kuzma – Pierson.
    Německo: Pertuch (26. Döge) – Niehus, Mayer, Bosecker, Lemke, Kühnhauser, Vladelchtchikov, Peukert – Ruckdäschel, Brandl, Bicker – Rieke, Sumpf, Jakovlev – Renner, Schreiner, Samanski – Bauhof, Kinzel, Fischer – Panocha.
    bahis siteleri