Lipt. Mikuláš – Poprad 8:4 (kon.) | Mountfield HK – Bratislava Capitals 0:0 (zruš.) | Litvínov – K. Vary 5:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:1 (po pr.) | Tábor – Jihlava 4:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 5:1 (kon.)
Vyškov – SHKM Hodonín 3:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 2:3 (kon.) | Děčín – Chomutov 2:8 (kon.)
Kladno – Motor ČB 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 2:3 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – Třebíč 2:3 (kon.)
Sparta – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Úterý 09.08.2022, 18:00 • Winning Group Arena • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Těsně po návratu Jana Sedláčka na led se hosté opět ujímají vedení. Pas Miroslava Holce prošel na volného VOJTĚCHA ŠILHAVÉHO na druhé tyči, Ten měl hodně času si kotouč ještě přehodit na bekhend a poslat jej do odkryté sítě bezmocného Tomka. Asistence: Miroslav Holec, Radim Ferda.
     
    34:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nakonec se jim to však daří. RADEK KOBÍŽEK byl zcela volný na vnitřní hraně levého kruhu, měl tak hodně času na zamíření a vzápětí uklidil kotouč pod horní tyč. Asistence: Kim Strömberg, Marek Ďaloga.
     
    32:47
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující tým využívá přesilovou hru a obrací vývoj zápasu. Miroslav Holec našel RADIMA FERDU mezi kruhy a ten se rychlou střelou trefil nad beton k levé tyči. Asistence: Miroslav Holec, Vojtěch Šilhavý.
     
    17:25
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Petr Krejčí se dostal ke kotouči a rychle jej od zadního mantinelu z otočky posílal opět před branku, ten se i s pomocí oblouku brány dostal k MATĚJI TOMAJKOVI, jemuž stačilo jen trefit prázdnou klec dezorientovaného Tomka. Asistence: Petr Krejčí.
     
    09:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z další akce už se ovšem domácí tým poprvé prosazuje. Jakub Malý vysunul na levém křídle Matěje Svobodu, ten si počkal a ve správnou chvíli naservíroval kotouč na druhou tyč IVO SEDLÁČKOVI, jenž se nemýlil a trefil síť za přesouvajícím se Jekelem. Asistence: Matěj Svoboda, Jakub Malý.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 10. I.Sedláček (M.Svoboda, Malý), 35. Koblížek (Strömberg, Ďaloga) – 18. Tomajko (Krejčí), 33. Ferda (Holec, Šilhavý), 39. Šilhavý (Holec, Ferda)


    HC Kometa Brno: Tomek (Čiliak) – Ďaloga (C), Fajmon, Kučeřík, Hrbas, Gulaši, J. Sedláček, Ulbricht – Kollár, Strömberg, Koblížek – M. Svoboda, Süss, P. Kratochvíl – Boltvan, A. Zbořil, Meluzín – Malý, I. Sedláček.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Poizl, Hunkes, P. Krejčí, Tureček, Forman, Furch, A. Svoboda – Krliš, Bittner (C), Psota – Dočekal (A), Šilhavý, Holec – Michalčuk, Michálek, Ferda (A) – Bartes, M. Svoboda, Tomajko.

    Rozhodčí: Mejzlík, Vrba – Komínek, Král

    Diváci: 1105
    bahis siteleri