Česko – Slovensko cz 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (0:2, 3:0, 2:2)
Slovensko
Úterý 09.08.2022, 20:08 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Slovenský centr totiž podle sudích vyhrál vhazování za pomoci kopnutí, což se nesmí. Vzhledem k tomu, že by to bylo už jeho druhé napomenutí na téže buly, měl by následovat menší trest za zdržování hry. Rozhodčí se jdou ale pro jistotu poradit s videem.
     
    59:38
    Po zakázaném uvolnění Čechů se bude dvacet dva vteřin před koncem vhazovat před Bednářem. Slováci si berou čas na poradu.
     
    59:22
    Slováci to zkouší bez brankáře a pouští do hry šestého polaře.
    58:10 Gabriel SZTURC - 5:4
     
    58:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    A dech beroucí závěr třetí třetiny pokračuje! GABRIEL SZTURC nabral na pravém křídle rychlost, obešel Denise Bakalu a po naznačení kličky poslal kotouč k bližší tyči! Asistence: David Špaček.
    56:48 Matej KAŠLÍK - 4:4
     
    56:48
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ale nakonec je přece jen vyrovnáno! Samuel Petrovský schytal mezi kruhy do hrudníku české vyhození a přistrčil kotouč MATĚJI KAŠLÍKOVI, který nadvakrát protlačil puk pod Bednářem za čáru! Asistence: Samuel Petrovský.
    55:55 Jiříček neměl na důzarnější zakončení dostatečnou rychlost
     
    55:55
    Slováci trochu zapomněli na zadní vrátka a po vyhození Čechů se dostal k puku David Jiříček, který právě opustil trestnou lavici. Na samostatný únik ale neměl dostatečnou rychlost, a tak pod tlakem vystřelil z dálky a donutil Latkóczyho přerušit hru.
     
    55:29
    David Špaček (CZE) vyhodil kotouč na tribunu a vyfasuje dvě minuty za zdržování hry. Osmnáct vteřin se budou Češi bránit ve třech a poté bude následovat už klasické oslabení.
    53:56 Rayen PETROVICKÝ - 4:3
     
    53:56
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A po devíti vteřinách ji využívají! Dalibor Dvorský přihrál na modrou čáru RAYENU PETROVICKÉMU a ten svou golfovou ranou propálil Jana Bednáře. Slovensko snižuje na rozdíl jediné trefy a ještě bude pokračovat v klasické přesilovce. Asistence: Dalibor Dvorský.
     
    53:47
    David Jiříček (CZE) už přisedá k Čechovi za krosček. Slováci budou hrát v pěti proti třem.
     
    52:55
    Aleš Čech (CZE) se ohnal po protihráči a odsedí si dvě minuty za hrubost. Slovensko má početní výhodu a možná poslední šanci na zdramatizování utkání.
     
    50:54
    Oleksij Myklucha zpracoval tečovanou přihrávku a byl sám před Bednářem, mířil ale pouze do jeho betonů.
     
    50:16
    A oba si také odsedí menší trest za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
    47:56 Jan MYŠÁK - 4:2
     
    47:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi navyšují své vedení! Jiří Kulich lehce bekhendem nahodil kotouč do útočné třetiny, načež JAN MYŠÁK vyhrál sprinterský souboj proti Jozefu Kmecovi a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jiří Kulich.
    37:35 Matyáš ŠAPOVALIV - 3:2
     
    37:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češi otáčí vývoj zápasu! Dělovou ránu Tomáše Urbana od levého mantinelu ještě stačil Šimon Latkóczy jen tak tak vyrazit ramenem, na dorážku MATYÁŠE ŠAPOVALIVA už byl ovšem krátký. Asistence: Tomáš Urban, Adam Měchura.
     
    34:39
    Po chybě české obrany se Oleksij Myklucha zjevil sám před Janem Bednářem. Toho sice svou kličkou oklamal, z těžké pozice už ale trefil pouze tyčku.
    33:21 Michal GUT - 2:2
     
    33:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Jan Myšák se po pravé straně natlačil do brankoviště a po následném zmatku a sérii dorážek se nakonec kotouč dokutálel za čáru! Za střelce byl nakonec označen MICHAL GUT. Asistence: Jiří Kulich, Jan Myšák.
     
    26:00
    Zvýšený tlak národního týmu přináší početní výhodu! Boris Žabka (SVK) usedá na trestnou lavici za hákování.
    24:25 Jiříček svůj brejk gólem nezakončil
     
    24:25
    Po sražené střele vznikl před českou bránou velký chaos, kterého málem využil Oleksij Myklucha. Trefil však pouze někoho v chumlu na brankovišti. Vzápětí se do samostatného úniku dostal na druhé straně David Jiříček, který mířil pouze do Latkóczyho vyrážečky.
     
    23:17
    A přesilovku si poprvé na turnaji nyní vyzkouší i Slovensko. Gabriel Szturc (SVK) obdržel menší trest za nedovolené bránění.
    22:22 Martin RYŠAVÝ - 1:2
     
    22:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jakub Kos sice z předchozí akce trefil pouze tyč, nakonec se ale Češi dočkali a snižují! Jozefu Kmecovi přeskočilo nahození Tomáše Hamary hůl a kotouč se tak dostal až k Matouši Menšíkovi, který skrz brankoviště přihrál MARTINU RYŠAVÉMU a ten už jen zakončil do prázdné kasy! Asistence: Matouš Menšík.
    19:56 Po Szturcově pomohla slovenskému golmanovi branková konstrukce
     
    19:56
    Těsně před první sirénou ještě Stanislav Svozil našel krásným pasem z levého rohu Gabriela Szturce, který okamžitě vystřelil a trefil tyč! Šimon Latkóczy se poprvé ocitl v beznadějné pozici a natahoval se marně, jenže branková konstrukce ho podržela.
     
    18:36
    Uvidíme první přesilovku zápasu. Samuel Honzek (SVK) putuje na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    16:29
    Jiří Kulich je v první třetině hodně aktivní a znovu byl vidět. Při situaci tři na dva nejdříve pěkně obešel protihráče a poté servíroval puk Jan Myšákovi, kterému mohl zakončovat do odkryté klece, jenže přihrávka mu přeskočila hůl.
    05:57 Matej KAŠLÍK - 0:2
     
    05:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je to už 2:0 pro Slovensko! Oleksij Myklucha přejel modrou čáru a poté vybídl na levém křídle k zakončení MATĚJE KAŠLÍKA, jenž přesně mířenou střelou mezi rukavici a beton překonal Jana Bednáře. Asistence: Oleksij Myklucha, Rayen Petrovický.
    03:20 Servác PETROVSKÝ - 0:1
     
    03:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A Slováci jdou ze své první akce do vedení! SERVÁC PETROVSKÝ získal ve středním pásmu kotouč, natlačil se se svou rychlostí před Aleše Čecha a z hranice brankoviště procedil puk za Jana Bednáře! To je velmi studená sprcha pro české mužstvo, které ze začátku působilo svěžejším dojmem. Asistence: Libor Nemec.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 23. Ryšavý (Menšík), 34. Gut (Kulich, Myšák), 38. Šapovaliv (Urban, Měchura), 48. Myšák, 59. Szturc (Špaček) – 4. Petrovský (Nemec), 6. Kašlík (Myklucha, Petrovický), 54. Petrovický (Dvorský), 57. Kašlík (Petrovský)


    Česko: Bednář (Suchánek) – Ticháček, Jiříček (A), Svozil (A), Špaček, Hamara, Čech, Němec – Kulich, Gut, Myšák (C) – Ivan, Szturc, Chmelař – Menšík, Ryšavý, Měchura – Šapovaliv, Urban, Hauser.
    Trenér: Radim Rulík

    Slovensko: Latkóczy (Boľo) – Petrovický (C), Kmec, Stripai, Štrbák, Groch, Žabka, Bakala – Jedlička, Demek, Sýkora (A) – Petrovský, Myklucha, Kašlík – Honzek, Dvorský, Faith (A) – Nemec, Repčík, Stümpel – Mišiak.
    Trenér: Ivan Feneš

    Rozhodčí: Hennessey (USA), Holm (SWE) – Cottaneo (SUI), Rey (USA)
    bahis siteleri