Lipt. Mikuláš – Poprad 8:4 (kon.) | Mountfield HK – Bratislava Capitals 0:0 (zruš.) | Litvínov – K. Vary 5:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:1 (po pr.) | Tábor – Jihlava 4:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 5:1 (kon.)
Vyškov – SHKM Hodonín 3:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 2:3 (kon.) | Děčín – Chomutov 2:8 (kon.)
Kladno – Motor ČB 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 2:3 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – Třebíč 2:3 (kon.)
Sparta – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Děčín
2:8 (0:4, 2:2, 0:2)
Piráti Chomutov
Úterý 09.08.2022, 18:00 • ZS Děčín • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:27
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    L. Nezbeda – 2 min., podrážení.
     
    55:53
    Přečíslení? Již třetí v tomto utkání na straně Děčína, tentokrát ujížděl Tomáš Nezbeda a Tomáš Faigl, první jmenovaný si puk nechal pro sebe a vystřelil, ale trefil pouze zadní síť venkovní konstrukce branky.
     
    52:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Černý – 2 min., hákování.
     
    51:02
    Už to mohlo být o sedm branek. Opět velice rychle vlétl do šance František Lukeš, ale tentokrát na Skokana nevyzrál, jelikož jeho lapačka byla na správném místě a puk zlikvidovala. Nutno podotknout, že obránci pouze koukali, jak se tento hurikán přiřítil.
     
    48:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nádherná souhra hostujícího celku, do které se zapojili všichni tři útočící hráči úderné formace. Hübl našel Kostourka, který stál za brankou a krásná přihrávka zamířila na protější kruh, kde byl připraven VÍT SEEMANN, a ten měl naprosto lehkou práci, jelikož branka zívala prázdnotou. Asistence: Milan Kostourek a Viktor Hübl – 2:8!
     
    47:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pořádnou koupačku s bublinkami připravil JAROSLAV KŮS, když se ve středním pásmu zmocnil puku a ujížděl sám na Skokana, kterému provedl nádhernou kličku a puk zamířil do horního rohu branky. Bez asistence – 2:7!
     
    40:50
    Tak to domácí může hodně mrzet. Behula se už válel na břiše a stačilo puk pouze přehodit přes beton, ale to se Štěpánu Kuchynkovi nepovedlo a je zklamaný, což je vidět i na jeho obličeji.
     
    39:59
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Kůs – 2 min., napadení.
     
    32:44
    Totální propad hostující obrany znamenal velkou šanci Pavla Zajana, který se dostal do samostatného úniku, avšak těsně před zakončením byl popostrčen Radkem Havlem, ale podle hlavního sudího vše v rámci pravidel.
     
    28:26
    Krásným vyražením kotouče se prezentoval Lukáš Pavlát a díky tomu mohli Piráti založit protiakci, ve které se ocitl Jakub Chrpa, který nahrával na druhou stranu do volného prostoru, kde nakonec padla střela, ale Ondřej Skokan dokázal beton přiložit k tyči včas.
     
    26:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Gólové hody? Tak to je přesně značka tohoto utkání. Děčín snižuje na rozdíl čtyř branek. Na pravé straně kruhu se s pukem ocitl TOMÁŠ NEZBEDA a takzvaně na teploměr propálil Běhulu. Asistence: David Tůma a Štěpán Kuchynka – 2:6!
     
    24:37
    Střídání v týmu HC Děčín:
    ze hřiště odchází Lavinger, přichází Skokan.
     
    24:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná souhra Pirátů končí šestou brankou, která vyhnala Lavingera na střídačku. Jaroslav Kůs se s pukem ocitl za brankou, kde krásně na pravé straně nalezl JOSEFA RINDOŠE, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jaroslav Kůs – 1:6!
     
    22:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    Konečně se raduje v dnešním utkání i domácí celek, když Aleš Macek našel před brankou osamoceného DANIELA VOLRÁBA, který zastrčil puk za Richarda Běhulu. Asistence: Aleš Macek – 1:5!
     
    20:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pátá branka již visí v domácí brance, když Kostourek zpětnou přihrávkou našel před brankou FRANTIŠKA LUKEŠE, který neměl žádný problém se zakončením. Asistence: Milan Kostourek – 0:5!
     
    16:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je studená sprcha pro děčínské hráče, kteří se ještě nevzpamatovali z branky Lukeše a hned je tam další. Parádní backhendovou kličkou se předvedl ERIK MEŽNAR, který zatáhl puk až za záda domácího brankáře. Asistence: Josef Rindoš – 0:4!
     
    16:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět se ukázalo pravidlo nedáš, dostaneš. Puk se ocitl zcela volný mezi dvěma obránci a do své moci ho získal FRANTIŠEK LUKEŠ, který pohotovou střelou překonal Lavingera. Asistence: Viktor Hübl – 0:3!
     
    16:03
    Velká šance domácího celku! Ten se dostal do přečíslení 2 na 1, kde z pravé strany nahrál Nezbeda na svého spoluhráče Pavla Zajana, ale ten netrefil naprosto odkrytou klec.
     
    10:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují ihned po skončení přesilové hry na rozdíl dvou branek. Poprvé se ukázala spolupráce ''dvojčat'', když Lukeš v mezikruží nalezl VIKTORA HÜBLA, který tvrdou ranou zavěsil puk pod víko branky. Asistence: František Lukeš a Milan Kostourek – 0:2!
     
    09:21
    Obrovská šance Děčína v oslabení! Puk dokázal získat Tomáš Nezbeda, ale tváří v tvář Běhulovi neuspěl, když hostující ochránce svatyně krásně přečetl jeho kličku.
     
    08:31
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Volráb – 2 min., hákování.
     
    06:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání, kterou střílí obránce RADEK HAVEL! Ten si sebral kotouč ve středním pásmu a vystřelil přes dva obránce, tato střela orazítkovala mantinel, ale dorážka už byla naprosto přesná a puk zaplul do rohu branky za záda Lavingera. Asistence: Jaroslav Kůs – 0:1!
     
    03:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Seemann – 2 min., podrážení.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 23. Volráb (Macek), 27. Nezbeda (D. Tůma, Kuchynka) – 7. Havel (Kůs), 11. Hübl (Lukeš, Kostourek), 17. Lukeš (Hübl), 17. Mežnar (Rindoš), 21. Lukeš (Kostourek), 25. Rindoš (Kůs), 48. Kůs, 49. Seemann (Kostourek, Hübl)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Brož, Loukota, Kučera, Charvát (C), Starý, Kadár, Gottfried – D. Tůma, L. Nezbeda, Kuchynka, Faigl, T. Nezbeda, Zajan, Horák, Volráb, Macek, J. Tůma, Chovanec
    Trenér: Tomáš Mareš

    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Ferbas, Havel, Charousek, Pavlát, Váchal, Žižka, Seeman – Kostourek, Hübl, Lukeš, Rindoš, Kůs, Mežnar, Chrpa, Chlouba, Černý (C)
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Kouřil – Toman, Janda
    bahis siteleri