Nitra – Třinec 3:4 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:10 (kon.) | Pilsen Wolves – Třinec 5:1 (kon.)
Sparta – Slavia 4:1 (kon.)
konec
HC Pilsen Wolves
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 13.08.2022, 16:30 • Sportovní hala FORTUNA • Billa Cup
Partner:
     
    59:23
    Pilsen Wolves právě vstřelili branku!
    Po vyhraném souboji u mantinelu se před branku uvolnil VOLODYMAR NAUMENKO, který zvyšuje na 5:1. Asistence: Luka Kočárek a Yegor Potapov.
     
    51:29
    Pilsen Wolves právě vstřelili branku!
    Tak tohle už s Třincem nevypadá dobře. Vlci opět rozložili třineckou pětku a do odkryté klece poslal touš BEN REISNECKER. Asistence: Svit Ravnik.
     
    48:09
    Pilsen Wolves právě vstřelili branku!
    Další únik už byl úspěšný. Třinečtí neuhlídali YEGORA POTAPOVA, který si pohrál s Čelkem a vrací Plzni dvoubrankové vedení. Asistence: Joc Bukovec.
     
    39:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je SEBASTIAN TALIGA. Asistence: Jan Hrček.
     
    19:08
    Pilsen Wolves právě vstřelili branku!
    Nakonec se Wolves ještě před koncem třetiny jednou prosazují, tlak do branky zužitkoval VOLODYMAR NAUMENKO. Asistence: Matěj Vostracký.
     
    06:53
    Pilsen Wolves právě vstřelili branku!
    Potapov se uvolnil na pravé straně, přejel si doleva a místo střeli zvolil přihrávku. Najetý ŠIMON RAČINSKÝ před brankou jen zametl puk do odkryté klece. Asistence: Yegor Potapov.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 7. Račinský (Potapov), 20. Naumenko (Vostracký), 49. Potapov (Bukovec), 52. Reisnecker (Ravnik), 60. Naumenko (Kočárek, Potapov) – 40. Taliga (Hrček)


    HC Pilsen Wolves: Makarius (Uhel) – Čermak, Reisnecker, Kočárek, Píža, Korecký, Maršálek, Popovyč, Trefný, Potapov, Naumenko, Ravnik, Vostracký, Malicek, Jäger, Bukovec, Račinský.
    HC Oceláři Třinec: Čelko (Javorek) – Niemczyk, Marek, Sikora, Šilon, Trnka, Barteczek, Kaleta, Morcinek, Kopačka, Blahuta, Vrubel, Řípa, Juřík, Hrček, Czylok, Gerlich, Pánek, Taliga, Lazovský, Andrle.
    bahis siteleri