Znojmo – Vítkovice 0:0 (kon.) | Hranice – Slovácko B 2:2 (kon.) | Blansko – Zlínsko 2:2 (kon.)
Frýdlant n/O – Kroměříž 0:2 (kon.) | Frýdek-Místek – Vrchovina 3:1 (kon.) | Hodonín – Rosice 0:0 (kon.)
Uh. Brod – Zlín B 1:0 (kon.)
konec
FK Frýdek-Místek
3:1 (1:0)
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
Sobota 20.08.2022, 16:30 • Stadion Stovky, Frýdek-Místek • Moravskoslezská fotbalová liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Vrchovina hrála s Hranicemi bez branek

    Od úvodního hvizdu bylo vidět obrovské nasazení obou týmů. Hrálo se mezi vápny a obrany dominovaly na obou stranách. Domácí kopali hned tři rohy po sobě, ale obránci Hranic vše zlikvidovali. Až po půl hodině se dostal k dobré střele Vacek, ale gólman Spurný byl na místě. Největší vzruch přinesla poslední minuta poločasu, hosté po rohu zakončili a za Šmídu zaskočil na brankové čáře kapitán Batelka. Domácí šli Nečasem okamžitě do tříčlenného přečíslení a zvolil asi horší variantu, Matulka z pravé strany zasáhl jen boční síť brankové konstrukce.

    Druhé dějství nezačalo pro domácí vůbec dobře, po osmi minutách fauloval, podle sudího, Marek Svoboda ve vápně hranického útočníka a byla z toho penalta. Domácí gólman Petr Šmída však trefil stranu a exekutora Jakuba Marka vychytal a stal se tak hrdinou zápasu. Byl to určitě rozhodující moment v dalším vývoji zápasu. Čím více se blížil závěr utkání, bylo dění na ploše více vyhrocené. Sudí musel tasit ŽK a přišlo také na ČK pro hosty, když musel předčasně pod sprchy Markovič za hrubý faul na kapitána Batelku. Nakonec si oba týmy připsaly do tabulky po bodu za spravedlivou remízu.

    Trenér Lukáš Michal se k zápasu vyjádřil následně: „Vypracovali jsme si velké množství standardek a rohových kopů, do malého vápna soupeře lítaly centry, bohužel jsme z nich neskórovali,“ litoval po zápase trenér Lukáš Michal. Nováček MSFL se po úvodu oklepal a začínal být nebezpečnější. „Mezi dvacátou a třicátou minutou jsme vypadli z role. Naštěstí jsme poločas zvládli bez inkasovaného gólu,“ ulevilo se Michalovi.

    Ten nabádal v přestávce své svěřence k vyšší aktivitě. „Chtěli jsme začít ve vyšším postavení a napadáním donutit soupeře k chybám. Bohužel se snaha minula účinkem,“ přiznal Michal. Nové Město naopak přestálo klinickou smrt. Po smolném střetu sudí Slabý odpískal pokutový kop, brankář Petr Šmída se však vyznamenal a udržel čisté konto. "Přiznávám, že mi spadl kámen ze srdce, díky perfektnímu zákroku našeho brankáře Petra Šmídy."

    V závěru se ještě připomněl Tomáš Duba, ale ani on neskóroval. Novému Městu nepomohla ani krátká přesilovka, oba celky si tak do tabulky připsaly bod za remízu 0:0. „Chtěli jsme ze zápasu víc, ale soupeř nedal penaltu, bod není špatný,“ řekl Michal. Jeho svěřence čeká v sobotu cesta do Frýdku-Místku. „Po dvou kolech jsme si přáli více než dva body, ale je to lepší než mít nulu. Ve Frýdku-Místku jsme dříve odehráli dobré zápasy a pak doma hostíme Uničov. V obou utkáních hodláme bodovat,“ uzavřel trenér Lukáš Michal. (zdroj: sfkvrchovina.cz)

    SFK Vrchovina – SK Hranice 0:0
    Sestava Vrchoviny: Šmída P. – Vacek (90+1. Hlaváč), Hekerle, Nečas (66. Sytař), Svoboda, Batelka (K), Vašek, Duba T., Duba P., Matulka (82. Šmída M.), Novotný

    Postavení v tabulce: 13. místo, 2 body, skóre 1:1

    Nejlepší střelec: Radek Matulka (1 branka)
     
    Dramatický duel Lipina zvládla

    O velmi napínavé utkání se postaraly týmy Kozlovic a Frýdku-Místku v 1. kole MOL Cupu. První půle se svěřencům Roberta Pištěka vůbec nepovedla, neboť divizní celek šel do šaten o poločasové přestávce po brankách Galetky a Kaďorka ve vedení 2:0. Ve druhé půli ovšem dodal sílu Lipině krásným gólem Martiník a v nastavení srovnal střelou z přímého kopu Rubý. V prodloužení už se hrálo pouze na jednu bránu, kterou byla ta domácí. Tři minuty před koncem se prosadil zakončením o tyč Tomáš Hykel a poslal Válcovny do 2. kola.

    Varování ovšem Lipina nebrala příliš vážně, protože o minutu později Matteo Burgo svou přihrávkou namazal Adamovi Galetkovi, který si obešel válcovenského brankáře a zakončil do prázdné svatyně – 1:0. Koncentrace svěřenců Roberta Pištěka nebyla ideální, neboť o dvě minuty později se po Strašákově lobu dostal do velké šance Lukáš Kaďorek, jenž přeloboval Gergelu a poslal Kozlovice do dvoubrankového vedení. První poločas se tak Frýdku-Místku na hřišti divizního celku vůbec nepovedl.

    Do druhé části přišly dvě změny, když se na trávník podíval Jan Martiník s Tomášem Hykelem a oba dva v následujících minutách sehráli podstatnou úlohu. Začátek druhého poločasu se ovšem vyvíjel podobně jako první část, ale tvrdou ránu Strašáka z přímého kopu vyrazil brankář Gergela. V 54. minutě předvedl Jan Martiník skvělou techniku s míčem u nohy a po zbavení se dvou hráčů vypálil levačkou ze střední vzdálenosti nechytatelně k tyči. Tato branka vlila Lipině krev do žil a o šest minut později se Konečný dostal do dobré příležitosti, ovšem svou střelu poslal nad.

    V 63. minutě se Dominik Skopal ocitl ve velmi dobré šanci, ale gólman Gergela se vrhl soupeři pod nohy a chytil balón. O minutu později se Konečný znovu dostal do zakončení, ovšem tentokrát trefil brankovou konstrukci a dnes mu tak nebylo přáno. Frýdek-Místek měl čím dál větší tlak, ale pokus Velnera v 79. minutě po rohovém kopu zastavil před brankovou čárou obránce Kozlovic. Po dvou minutách nastavení mohlo být hotovo, jelikož Kozlovice vstřelily branku, ale ta nakonec neplatila z ofsajdového důvodu.

    V 90+4. minutě získali Frýdeckomístečtí poslední šanci na prodloužení tohoto zápasu, jelikož získali přímý kop před šestnáctkou po faulu soupeře. K míči se postavil Patrik Rubý a Michal Velner, prvně jmenovaný to vzal na sebe a udělal velmi dobře, neboť svou střelu umístil k tyči na gólmanovou stranu. Domácí brankář Petr Kadlec zůstal nehybně stát, zatímco fantastičtí fanoušci Válcoven šli společně s hráči slavit vyrovnávací branku. Následovalo prodloužení.

    V první části se dostal do zajímavé příležitosti Marián Kovařík, ale zakončil těsně vedle levé tyče. Ve druhé půli se Frýdek-Místek dostal zpět do tlaku, ale tvrdá rána Rubého ve 110. minutě pouze orazítkovala horní tyč. Především domácí diváci si už přáli pokutové kopy, jelikož tlak Lipiny sílil, ale ve 117. minutě přišla rozhodující branka. Rubý svým centrem našel na pravé straně Tomáše Hykela, který se zbavil Vogla a následně vstřelil postupující gól o levou tyč domácí svatyně. Dramatické utkání, kterému přihlíželo 360 diváků tak Válcovny zvládly a mohou se těšit na los 2. kola MOL Cupu.

    Vyždímaný Robert Pištěk se po utkání vyjádřil takto: „Prvně bych chtěl strašně poděkovat fanouškům za perfektní kulisu, kterou dokázali vytvořit také na hřišti soupeře. Je velká škoda, že se zápas nakonec nevysílal v televizi, neboť měl úplně vše. Utkání nás ovšem stálo spoustu sil a naprosto zbytečně. Prvním poločasem jsme si nadělali strašně moc problémů. Věděli a byli jsme připraveni na malé hřiště, které eliminuje kvalitu hry, na to že soupeř má svou kvalitu a umí hrát na domácím trávníku. Bohužel jsme do zápasu vstoupili velmi laxně. První gól jsme soupeři namazali, druhý jsme nezachytili.

    V kabině byl o poločase vítr, ale ve druhé půli jsme byli na place převážně my. Kozlovice sice hrozily z brejků, ale s těmi jsme si dokázali poradit. Následně se parádně trefil Martiník, který hru obrovsky oživil a ke konci nás zachránil z přímého kopu Rubý nádherným přímým kopem. Šli jsme do prodloužení, ve kterém jsme byli na míči už pouze my, zatímco soupeř se soustředil na bránění. První část prodloužení byla v naší režii, ale kromě šance Kovaříka jsme si nic nevytvořili. Ve druhé půli prodloužení jsme byli na balónu stále jen my, Kozlovice už nehrozily ze žádných brejků a ke konci se krásně trefil Tomáš Hykel. Jsem hodně rád za dnešní vítězství, ale jak jsem říkal, stálo nás zbytečně moc sil, a proto je třeba nyní zregenerovat a připravit se na Vrchovinu.“

    FK Kozlovice – FK Frýdek-Místek 2:3p (2:0)
    Branky: 27. Galetka, 29. Kaďorek – 54. Martiník, 90+4. Rubý, 117. Hykel.

    Sestava Frýdku-Místku: Gergela – Burgo (46. Hykel), Massaniec, Dadak, Nevřela (80. Blejchař) – Velner (K), Rubý, Khalifa (80. Kohut) – Konečný (120. Zupko), Kovařík, Kirschner (46. Martiník)

    Postavení v tabulce: 5. místo, 4 body, skóre 3:2

    Nejlepší střelec: Marián Kovařík (2 branky)
     
    Vzájemná utkání

    28. 5. 2022 | MSFL | Frýdek-Místek – Vrchovina 1:0 (73. Barkov)
    23. 10. 2021 | MSFL | Vrchovina – Frýdek-Místek 0:0
    5. 10. 2019 | MSFL | Frýdek-Místek – Vrchovina 2:0 (8. Literák, 68. Varadi)
    31. 3. 2019 | MSFL | Vrchovina – Frýdek-Místek 0:0
    18. 8. 2018 | MSFL | Frýdek-Místek – Vrchovina 4:1 (26. Varadi a 74. Varadi, 67. Strnad, 84. Gomola – 34. Vícha)
    Sestava Frýdku-Místku.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Frýdek-Místek: Gergela – Massaniec, Velner (K), Dadak – Hykel, Zupko, Rubý, Martiník, Nevřela – Konečný, Kovařík
    Náhradníci: Prokel – Blejchař, Burgo, Kirschner, Kohut, Maléř, Khalifa
    Trenér: Robert Pištěk

    SFK Vrchovina: Šmída – Bača, Hekerle, Batelka (K), Nečas, Svoboda, Vašek, Duda, Novotný, Duba, Matulka
    Náhradníci: Mička – Sytař, Šteffl, Hlaváč, Boušek
    Trenér: Lukáš Michal

    Rozhodčí: Mankovecký – Lukašík, Dedek.
     
    Hráči vstupují na hrací plochu, kterou od rána pokrápí déšť.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop utkání se postaral hostující celek, který zkoušel převést hru na pravou stranu, ale tam dostatek místa nebyl.
     
    1
    A hned v první minutě z toho byla obrovská šance, když Martiník vybojoval míč a posléze se Dominik Konečný dostal do velké příležitosti, ovšem tu zblokoval Jiří Batelka!
     
    2
    Následně Lipina získala také rohový kop, ale ten už nepřinesl nic vážnějšího.
     
    4
    Hykel posunul míč na pravou stranu Konečnému, ale jeho centr byl zblokován do zámezí. Frýdek-Místek tak bude pokračovat autovým vhazováním.
     
    4
    Patrik Rubý se posléze dostal ke hlavičce po centru ze strany, ale tou orazítkoval pouze horní tyč brány Vrchoviny!
     
    5
    Tlak Válcoven pokračuje a po zblokované střele Patrika Rubého se bude zahrávat další rohový kop.
     
    6
    Vrchovina si ale znovu poradila se standardní situaci soupeře. Posléze se do brejku dostal Kryštof Vašek, ale ten zfauloval Hykela.
     
    7
    Patrik Rubý se snažil vysunout po pravé straně Konečného, ale ten jeho záměr nepochopil.
     
    8
    Hosté spoléhají především na rychlé brejky jako nyní, ale zakončení Novotného zblokoval Velner a následně si pro míc došel Gergela.
     
    9
    Petr Duda se při rozehrávce ocitl v úzkých, ale Marián Kovařík se nakonec k míči neprocpal.
     
    10
    Dadak našel Kovaříka, který z jedné chtěl vyslat dopředu svého spoluhráče, ale balón skončil v zámezí.
     
    11
    Kapitán hostů Batelka nyní odkopl balón pod tlakem jen mimo hrací plochu a Frýdek-Místek tak bude pokračovat na polovině soupeře.
     
    13
    Kovařík si řekl o míč na levém křídle a následně jej nebezpečně skákavě poslal do vápna, ovšem obrana Vrchoviny byla znovu připravená.
     
    13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tentokrát už Válcovny prolomily úvodní tlak a otevírají brankový účet utkání! Jan Nevřela poslal z levé strany přesný centr na hlavu MARIÁNA KOVAŘÍKA, který zakončil nechytatelně k pravé tyči.
    13. Marián KOVAŘÍK - 1:0
     
    14
    Znovu se hosté dopustili útočného faulu při snaze jít do rychlého brejku.
     
    16
    Jan Nevřela si řekl o pas od Rubého, ale nacházel se pouze v ofsajdovém postavení.
     
    17
    Konečný se snažil kombinovat s Dadakem na levé straně a Frýdek-Místek vybojoval autové vhazování.
     
    18
    Lipina pokračuje ve velmi dobrém úvodu zápasu a na hrací ploše jednoznačně dominuje s míčem u nohy.
     
    19
    Patrik Rubý si špatně zpracoval míč a následně šel do skluzu, kterým zasáhl protihráče a uviděl jako první hráč v utkání žlutou kartu.
     
    20
    Zupko poslal nákop za obran, ale s tím si poradil Hekerle, který poslal míč do rukou brankáře Šmídy.
     
    21
    Lukáš Dadak skvělým skluzem zastavil Františka Nečase a následně poslal nákop dopředu, pro který si došel brankář Šmída, ale pod tlakem zakopl balón do zámezí.
     
    22
    Nové Město na Moravě se snažilo projít po levém křídle nákopem do běhu, ale míč se na mokré trávě snesl jen do zámezí za bránu Gergely.
     
    23
    Michal Velner tentokrát podklouzl na mokrém trávníku a faulem zastavil soupeře. Patrik Rubý byl navíc důsledně varován sudím, neboť se provinil faulem a jednu žlutou kartu už má.
     
    24
    Kryštof Vašek se postaral o exekuci přímého kopu, který poslal kolem zdi na brankářovou stranu, ale Michael Gergela byl připraven a vyrazil tento pokus.
     
    25
    Nyní byl Dominik Konečný zfaulován a následuje volný kop Frýdku-Místku z pravé strany.
     
    26
    Patrik Rubý poslal přímý kop přímo na bránu, ale gólman Šmída si poradil a zneškodnil tento pokus, Následuje rohový kop.
     
    27
    Centr z rohu se ovšem Rubému příliš nepodařil, neboť letěl pouze do zámezí.
     
    28
    Tomáš Duba se snažil přesunout hru na levou stranu, ale tam se jeho spoluhráč nacházel pouze v ofsajdu.
     
    29
    Lukáš Dadak ztratil míč na polovině hřiště, což se trenéru Pištěkovi rozhodně nelíbilo, ale vše zachránil kapitán Velner, jenž byl navíc zfaulován soupeřem.
     
    30
    Tomáš Hykel posunul balón na pravé křídlo Konečnému, který mu jej vrátil do vápna, ale následné zakončení k pravé tyči fantasticky vychytal Petr Šmída!
     
    31
    Potom co Vrchovina podnikla neúspěšný protiútok přišel také brejk Lipiny, ale centr Konečného byl příliš dlouhý a Kovařík na něj nedosáhl.
     
    32
    František Nečas se v souboji s Nevřelou dopustil faulu a viděl žluté varování.
     
    33
    Tomáš Hykel byl tentokrát zfaulován Dominikem Bačou a opět je udělena žlutá karta. Domácí hráč je navíc ošetřován.
     
    34
    Na hrací ploše se přiostřilo a nyní vidí žlutou kartu za svůj faul Lukáš Dadak.
     
    35
    Velká šance hostů! Po centru z volného kopu přišla hlavička, která orazítkovala tyč, ale nakonec sudí odpískal faul Vrchoviny.
     
    37
    Domácí nyní podrželi míč na své polovině, ale po nákopu Gergely se k němu dostali hosté.
     
    38
    Menší útlum domácích po skvělém vstupu do zápasu. Vrchovina má nyní ze hry trochu více.
     
    39
    Opět Dadak přišel zbytečně o míč, ale centr Vaška skončila v rukou Gergely.
     
    40
    Konečný fantasticky vybojoval míč u hranice vápna na pravé straně a následně posunul balón Hykelovi, který svým centrem našel Kovaříka, ale jeho nůžky se příliš nepovedly.
     
    41
    Michal Velner rychlostně nestačil na Radka Matulku, který se ocitl v obrovské šanci, ale jeho zakončení na poslední chvíli lehce tečoval domácí obránce a míč skončil pár centimetrů vedle pravé tyče!
     
    42
    Vrchovina se ke konci první půle probudila, ale další pokus Kryštofa Vaška tentokrát letěl vedle levé tyče.
     
    43
    Válcovny nyní semkly soupeře ve vápně, ale pokus z dálky Petr Šmída čekal a také si s ním poradil.
     
    44
    Konečný dostal na pravém křídle dostatek místa a vlezl do vápna, ovšem jeho přízemní centr vykopl gólman Šmída.
     
    45
    Nečas skvělou přihrávkou dostal do obrovské šance Tomáše Dubu, ale ten také zakončil těsně vedle tyče! Pomezní rozhodčí ale zvedl praporek na signalizaci ofsajdu.
     
    45
    Rozhodčí nastavil 1 minutu navíc.
     
    45+1
    Opět nebezpečný centr ze strany hostů, ale ten skončil vedle brány Gergely.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SFK Vrchovina:
    ze hřiště odchází Vašek, přichází Sytař.
     
    47
    Úvod druhé půle je pozastaven krátce po začátku, neboť hráč Vrchoviny zůstal ležet na hrací ploše a je ošetřován.
     
    48
    Domácí rychle rozehráli standardní situaci a Marián Kovařík šel po souboji uvnitř vápna k zemi, ovšem místo odpískané penalty je to žlutá karta za simulování.
     
    49
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Je srovnáno na 1:1! Jiří Batelka z levé strany poslal skvělý centr do vápna, který si našel TOMÁŠ DUBA a z první zakončil k bližší levé tyči. Golman Michael Gergela byl bez šance.
    49. Tomáš DUBA - 1:1
     
    51
    Patrik Rubý se snažil vyslat Mariána Kovaříka, ale ten se tentokrát ocitl v ofsajdovém postavení k nelibosti diváků.
     
    52
    František Nečas se dostal ke střele zpoza vápna, ale jeho pokus letěl jen nad svatyni Frýdku-Místku.
     
    53
    Jan Nevřela se snažil odcentrovat z levé strany, ale míč zblokovala obrana soupeře a následuje rohový kop Válcoven.
     
    54
    Frýdeckomístečtí sice měli k dispozici dva rohové kopy po sobě, ale ani jeden nepřinesl nic nebezpečného.
     
    55
    Domácí rychle přesunuli hru na pravou stranu a Tomáš Hykel se dostal v dobré příležitosti ke střele, ale jeho pokus nakonec letěl pouze doprostřed brány, s čímž si Petr Šmída poradil.
     
    56
    Nyní jsou k vidění na hrací ploše nepřesnosti z obou stran.
     
    57
    Vrchovina dostala z pravé strany centr do vápna, ale ten Gergela vyrazil na rohový kop. Standardní situace posléze ovšem nepřinesla nic nebezpečného.
     
    59
    Jan Nevřela se sice dostal do zakončení z levé strany, ale Šmída si poradil.
     
    60
    Tomáš Hykel poslal míč Konečnému, ale toho zradilo zpracování a Šmída si došel pro balón.
     
    61
    Tomáš Hykel dostal balón na pravou stranu, ale jeho centr byl zblokován. Domácí ale pokračují v nátlaku.
     
    62
    Radek Matulka se sice dostal k míči v souboji s Velnerem, ale provinil se hraní rukou.
     
    63
    Jan Nevřela dostal přihrávku na levou stranu vápna a následně nebezpečně vypálil přízemní ránu, kterou Šmída nedokázal zlikvidovat na stoprocent a balón mu prošel pod rukou, ovšem následně jej odkopl před brankovou čárou hráč Vrchoviny!
     
    64
    Tomáš Hykel se dostal k míči na hranici šestnáctky, ale tam byl zfaulován a Frýdek-Místek získal přímý kop z velmi dobré pozice. Kdo si pamatuje na přímák Patrik Rubého v 1. kole poháru?
     
    65
    Opět na sebe vzal Patrik Rubý, ale tentokrát jeho přízemní ránu vyrazila postavená zeď do zámezí.
     
    66
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Válcovny si berou vedení zpět na svou stranu! Patrik Rubý dostal svou hlavičkou z pravé strany míč do malého vápna, kde se ocitl JAKUB MASSANIEC a z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Šmídu.
    66. Jakub MASSANIEC - 2:1
     
    67
    František Nečas to zkusil zpoza vápna, ale jeho pokus letěl vedle.
     
    Dnešní utkání sleduje 219 diváků.
     
    69
    Frýdek-Místek by nejraději přidal ještě jednu branku a nyní získal rohový kop z pravé strany.
     
    70
    Patrik Rubý si opět vzal exekuci rohového kopu na starost, ale míč poslal jen mimo hrací plochu. Po chvíli se uprostřed hřiště dopustil Jan Martiník faulu.
     
    71
    Svoboda dokázal odcentrovat z levé strany přes Velnera, ale hlavička Matulky nebyla nebezpečná.
     
    72
    Opět se Marek Svoboda dostal přes Velnera, ale jeho střelu zblokoval Massaniec.
     
    73
    Dominik Konečný skvěle odebral míč soupeři a po chvíli Frýdek-Místek získal rohový kop z levé strany.
     
    73
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Patrik Rubý se postaral o centr z rohu, který přetáhl na zadní tyč, kde si sběhl kapitán MICHAL VELNER a razantní střelou z voleje zakončil pod břevno.
    73. Michal VELNER - 3:1
     
    74
    Tohle už k vidění bylo v Kroměříži! Patrik Rubý zkoušel překvapit brankáře střelou z poloviny hrací plochy, ovšem jeho famózní pokus trefil horní tyč!
     
    76
    Dominik Konečný se zmocnil míče po přihrávce Rubého, ale jeho zakončení z levé strany vápna už tak nebezpečné nebylo.
     
    77
    Petr Sytař uviděl žlutou kartu od sudího za předešlý faul.
     
    78
    Opět se na hrací ploše trochu přiostřilo, ale ani jedna akce nepřinesla nic nebezpečného.
     
    79
    Střídání v týmu SFK Vrchovina:
    ze hřiště odchází Hekerle, přichází Hlaváč.
     
    80
    Patrik Rubý opět skvělou přihrávkou tentokrát našel Jana Nevřelu, ale jeho zakončení letělo těsně vedle pravé tyče!
     
    82
    Další obrovský tlak domácích, ale zakončení frýdeckomísteckého hráče uvnitř vápna letělo vedle svatyně Šmídy!
     
    83
    Vrchovina nyní nedokázala vymyslet nic nebezpečného a pomalu to vypadá, že tři body zůstanou na Stovkách.
     
    84
    Střídání v týmu SFK Vrchovina:
    ze hřiště odchází Nečas, přichází Boušek.
    ze hřiště odchází Matulka, přichází Šteffl.
     
    85
    Hostující brankář Petr Šmída tentokrát uviděl kartu žluté barvy za řeči rozhodčímu.
     
    87
    Střídání v týmu FK Frýdek-Místek:
    ze hřiště odchází Kovařík, přichází Kohut.
    ze hřiště odchází Martiník, přichází Khalifa.
     
    88
    Nevřelu zklamalo zpracování na polovině soupeře po přihrávce Khalify.
     
    89
    Konečný se nacházel v dobré šanci, ale jeho přihrávka nebyla přesná.
     
    90
    Střídání v týmu FK Frýdek-Místek:
    ze hřiště odchází Rubý, přichází Kirschner.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje 3 minuty navíc.
     
    90+1
    Centr z pravé strany měl letět na Kohuta, ale míč skončil v rukou Šmídy.
     
    90+2
    Iheb Hadj Khalifa zkusil vypálit z dálky, ale jeho pokus nebyl podařený a skončil jen vedle svatyně Vrchoviny.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Frýdek-Místek porazil Vrchovinu 3:1 díky brankám Kovaříka, Massaniece a Velnera. Za hosty se jako jediný prosadil Duba. (18:23:05)

    Michal Raška

    Branky: 13. Kovařík, 66. Massaniec, 73. Velner – 49. Duba

    Karty:   19. Rubý (FRM), 34. Dadak (FRM), 48. Kovařík (FRM) – 32. Nečas (VRC), 33. Bača (VRC), 77. Sytař (VRC), 85. Šmída (VRC)


    FK Frýdek-Místek: Gergela – Massaniec, Velner (K), Dadak – Hykel, Zupko, Rubý (90: Kirschner), Martiník (87. Khalifa), Nevřela – Konečný, Kovařík (87. Kohut)
    Náhradníci: Prokel – Blejchař, Burgo, Kirschner, Kohut, Maléř, Khalifa

    Trenér: Robert Pištěk

    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Šmída – Bača, Hekerle (79. Hlaváč), Batelka (K), Nečas (84. Boušek), Svoboda, Vašek (46. Sytař), Duda, Novotný, Duba, Matulka
    Náhradníci: Mička – Sytař, Šteffl, Hlaváč, Boušek

    Trenér: Lukáš Michal

    Rozhodčí: Mankovecký – Lukašík, Dedek

    Diváci: 219
    bahis siteleri