USA – Finsko 6:1 (kon.) | Švédsko – Německo 4:3 (2:0 po s.n.) | Kanada – Švýcarsko 4:1 (kon.)
Česko – Dánsko cz 5:1 (kon.)
konec
Kanada
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Švýcarsko
Sobota 27.08.2022, 19:10 • Kvik Hockey Arena • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Blayre TURNBULLOVÁ - 4:1
     
    58:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je hotovo. BLAYRE TURNBULLOVÁ nabrala rychlost, nabruslila si do pravého kruhu, odkud stahovačkou trefila zařízení přesně a navyšuje náskok Kanady – 4:1. Asistence: Renata Fastová.
    52:32 Alina MARTIOVÁ - 3:1
     
    52:32
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se poprvé prosazují a snižují náskok Kanady, dost možná se vrátily ještě zpět do zápasu. Protiútok založila Zimmermannová, která poslala puk do jízdy ALINĚ MARTIOVÉ a ta svižnou ranou prostřelila kanadskou brankářku – 3:1. Asistence: Laura Zimmermannová a Lena Marie Lutzová.
    31:10 Emily CLARKOVÁ - 3:0
     
    31:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy se utrhly a po chvilce přidávají už třetí přesnou trefu. A znovu Švýcarky nedokázaly vyhodit puk ven, toho se zmocnila Blayre Turnbullová, jenž ho naservírovala do prostoru mezi kruhy. Tam byla připravena se svižnou ranou EMILY CLARKOVÁ a prostřelila vše, co jí stálo v cestě – 3:0. Asistence: Blayre Turnbullová a Victoria Bachová.
    29:42 Sarah FILLIEROVÁ - 2:0
     
    29:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďanky přidávají další gól. Švýcarky propadly v obranném pásmu, ztratily puk a ten si našla SARAH FILLIEROVÁ. Ta poté z levé strany napřáhla k tvrdé ráně a našla volnou skulinku u bližší tyče. Puk tak podruhé rozvlnil síť za Braendliovou. Fillierová je tak jedinou střelkyní Kanady a má zaděláno na hattrick. Bez asistence.
    10:15 Sarah FILLIEROVÁ - 1:0
     
    10:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní se to už Kanaďankám povedlo a ty otevírají účet dnešního zápasu. Ze střední vzdálenosti vyslala tvrdou střelu SARAH FILLIEROVÁ a puk zapadl za záda Braendliové i za pomoci teče jedné ze Švýcarek. Puk změnil směr a to švýcarská brankářka nečekala – 1:0. Asistence: Ella Sheltonová.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Fillierová (Sheltonová), 30. Fillierová, 32. Clarková (Turnbullová, Bachová), 59. Turnbullová (Fastová) – 53. Martiová (Zimmermannová, Lutzová)


    Kanada: Desbiensová (Maschmeyerová) – Larocqueová, Fastová, Zandee-Hartová, Bellová, Sheltonová, Mikkelsonová, Ambroseová – Nurseová, Poulinová (C), Jennerová (A) – Potomaková, Fillierová, Eldridgeová – Clarková, Turnbullová (A), Bachová – Rattrayová, Maltaisová, Staceyová – O'Neillová.
    Trenér: Troy Ryan

    Švýcarsko: Braendliová (Maurerová) – Christenová, Baechlerová, Vallarioová, Hauserová, Wetliová, Sigristová, Hofstetterová – Leemannová, Müllerová (A), Stalderová (C) – Rüeggová, Raselliová (A), Ryhnerová – Zimmermannová, Martiová, Lutzová – Quennecová, Rüediová, Ingoldová – Freyová.
    Trenér: Colin Müller

    Rozhodčí: Hillerová (USA), Nurmiová (FIN) – Saarimäkiová (FIN), Hui Wang (CHI)
    bahis siteleri