Liberec – Zlín 3:4 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (3:2, 0:0, 0:1 - 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 01.09.2022, 16:00DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    62:44
    Zlín právě vstřelil branku! Je rozhodnuto! Střelou z levé strany kluziště překonává Daniela Krále LUKÁŠ HEŠ.
     
    55:57
    Zlín právě vstřelil branku! Máme znovu vyrovnáno! PATRIK NÁBĚLEK od modré trefil puk pod víko, Král neměl šanci zareagovat. Asistence: Matyáš Dědek
     
    53:00
    Nikým nehlídáný puk se ocitl před libereckou brankou, Král v rozkleku však odolal všem zlínským střeleckým pokusům.
     
    49:32
    Zlínským se dostane skvělé příležitosti vyrovnat. necelou minutu a půl budou hrát přesilovku 5 na 3. Za faul kolenem byl vyloučen Lukáš Plos (LIB).
     
    48:51
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Brouček – 2 min., faul kolenem.
     
    44:38
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Vodlan – 2 min., sekání.
     
    37:20
    Po chybě v liberecké obraně se do samostatného úniku dostal Lukáš Chludil, na Daniela Krále ale nevyzrál.
     
    25:30
    Kofroň zpoza branky přihrál Culkovi, který ale svou šanci neproměnil.
     
    19:37
    Liberec právě vstřelil branku! Necelou půl minutu před první sirénou jdou Tygři opět do vedení! Plos se po levé straně vřítil do útočného pásma a dojel až blízko k brance, odkud přihrál za sebe MIKULÁŠI JENČOVSKÉMU, jenž Synka rychlou ránou prostřelil. Asistence: Lukáš Plos, Dominik Brouček.
     
    17:10
    Liberec právě vstřelil branku! Vzápětí máme ale hned vyrovnáno! Plos vybojoval kotouč u pravého mantinelu a předal ho volnému RICHARDU PATZELTOVI, který se z mezikruží nemýlil. Asistence: Lukáš Plos.
     
    16:53
    Zlín právě vstřelil branku! Berani jdou do vedení! Marek z pravé strany přenesl hru přes celé hřiště na LUKÁŠE CHLUDILA, jenž z levého kruhu poslal kotouč přímo pod břevno. Asistence: Richard Marek.
     
    14:02
    Uvidíme první dnešní přesilovku. Za vyhození puku mimo hřiště byl vyloučen Adam Laciga (ZLN).
     
    12:45
    Neuvěřitelný zákrok Daniela Krále! Po dalším protiútoku Beranů měl Martin Holba před sebou prakticky prázdnou branku, liberecký gólman se proti němu ale rychle přesunul a zabránil tak jistému gólu.
     
    11:46
    Velká šance Zlína! Matěj Zavřel a Lukáš Heš se dostali do přečíslení 2 na 1, po rychlé výměně kotoučů střílel první jmenovaný, na Krále ale nevyzrál!
     
    09:02
    Zlín právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Po přihrávce Kráčalíka si RICHARD MAREK vybruslil od pravého mantinelu na osu a tvrdou ránou prostřelil Daniela Krále. Asistence: Jakub Kráčalík.
     
    04:35
    Mohlo to být už o dvě branky! Mikuláš Jenčovský se natlačil před branku a vystřelil, kotouč se následně odrazil do dobré pozice k Dominiku Broučkovi, proti němu se ale Synek skvěle přesunul!
     
    01:28
    Liberec právě vstřelil branku! Tygři jdou hned v úvodu do vedení! Hladík nahodil od modré čáry a kotouč ještě v mezikruží tečoval JAROMÍR PÉREZ, na což Synek nedokázal zareagovat. Asistence: Jakub Hladík, Luka Vodlan.

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 2. Pérez (Hladík, Vodlan), 18. Patzelt (Plos), 20. Jenčovský (Plos, Brouček) – 10. Marek (Kráčalík), 17. Chludil (Marek), 56. Nábělek (Dědek), 63. Heš


    Bílí Tygři Liberec: Král (Hambálek) – Hladík (A), Duschka, Culek, Rybář, Meisel, Koštoval, Patzelt – Plos, Vološín, Vodlan (A), Pérez, Hois, Kofroň, Jansa, Przybyla, Fiala, Brouček, Lysoněk, Jenčovský (C).
    Berani Zlín: Synek (Žurek) – Velikovský, Špaňhel, Burian, Hamrla, Nábělek (C), Zavřel, Kráčalík, Šišák – Heš (A), Marek, Čechmánek, Laciga, Frömel, Kaláč, Babulík, Holba, Chludil (A), Dědek, Ramert.

    Rozhodčí: Zavřel, Sýkora – Kajínek, Maštalíř
    bahis siteleri