Katowice – Rögle BK 4:5 (kon.) | Fehérvár – Zürich 1:7 (kon.) | Frölunda – Mountfield HK cz 4:2 (kon.)
HC Slovan – Tappara 2:5 (kon.) | Fribourg – Ilves 3:2 (kon.) | Rapperswil – Mnichov 1:4 (kon.)
Grenoble – Eisbären 2:8 (kon.) | Salzburg – Stavanger 3:2 (po pr.)
konec
Fribourg-Gottéron
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Ilves Tampere
Čtvrtek 01.09.2022, 20:00 • BCF Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:47 Matthias ROSSI - 3:2
     
    50:47
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Po téměř deseti minutách je hra konečně přerušena, a to díky třetí domácí brance v utkání! Zdálo se, že nahození Benoita bude snadnou kořistí pro Langhamera, ale do puku velmi neočekávaně sáhl MATTHIAS ROSSI, který dost výrazně ovlivnil trajektorii letu kotouče, český brankář už nestihl zareagovat! Asistence: Benoit Jecker a Mauro Jorg.
    27:56 Tommi TIKKA - 2:2
     
    27:56
    Tým Ilves právě vstřelil branku!
    Mantykivi si vyměnil kotouč s Ikonenem, následně hledal Kontiolu. Ten se neunáhlil a posílal puk před branku, odkud TOMMI TIKKA dokázal srovnat! Také Ilves má dnes už dvoubrankového střelce. Co je pro hosty důležitější, tak fakt, že se jim nakonec přeci jen podařilo skórovat v přesilové hře! Asistence: Petri Kontiola a Matias Mantykivi.
    27:01 Janne KUOKKANEN - 2:1
     
    27:01
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Hosté své trápení v přesilových hrách násobí inkasovaným gólem! Hokejisté Fribourgu postupovali do přečíslení dva na jednoho, Schmid posunul do pravé strany na JANNEHO KUOKKANENA, který střelou pod levou ruku Langhamera vrátil domácím náskok! Asistence: Sandro Schmid a Raphael Diaz.
    20:48 Tommi TIKKA - 1:1
     
    20:48
    Tým Ilves právě vstřelil branku!
    Hosté z úvodního tlaku dokázali vytěžit vyrovnání! Oden na pravém kruhu napřáhl ke střele, ale fantastickým pasem ještě našel najíždějícího TOMMIHO TIKKU, který bez větších problémů poslal kotouč do odkryté branky! Asistence: Joonas Oden a Lester Lancaster.
    03:16 Janne KUOKKANEN - 1:0
     
    03:16
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Z pravého kruhu zakončoval Kuokkanen, Langhamer puk vyrazil před sebe, kde vznikla nepřehledná situace! Diaz nejprve promáchl, ale byl to právě JANNE KUOKKANEN, který si sám dojel pro dorážku a první gól Fribourgu v této sezóně Ligy mistrů! Asistence: Raphael Diaz.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 4. Kuokkanen (Diaz), 28. Kuokkanen (Schmid, Diaz), 51. Rossi (Jecker, Jorg) – 21. Tikka (Oden, Lancaster), 28. Tikka (Kontiola, Mantykivi)


    Fribourg-Gottéron: Berra (Hughes) – Gunderson, Jecker, Diaz, Dufner, Sutter, Vainio, Chavaillaz – Sprunger, Schmid, Kuokkanen – Sorensen, Desharnais, Marchon – Bertschy, De La Rose, Mottet – Rossi, Walser, Jorg
    Trenér: Christian Dubé

    Ilves Tampere: Langhamer (Málek) – Lancaster, Parikka, Mašín, Jokipakka, Latvala, Loof, Airola, Czuczman – Oden, Mantykivi, Suomi – Ikonen, Tikka, Haapala – Raty, Kontiola, Pakkila – Virtanen, Sebok, Mieho
    Trenér: Jouko Myrrä

    Rozhodčí: Moschen, Kohlmüller – Altmann, Wolf
    bahis siteleri